Şırnakta’ki asker-polis eşleri

Damlamiray

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
13
6
33
Merhabalar kk. Bayanları. Uzun süredir takip ettiğim bu foruma bugün böyle bir derdimi açmakta varmış kaderde. Çok şükür çok büyük bir dert değil burada ki birçok derde göre ama yine de beni oldukça düşündürüyor. Sizleri hiç yormadan, sıkmadan, başlıktan da anlaşılacağı üzere bilgi edinmek adına rahatsız ediyorum. Benim derdim şu ki eşimin tayini Şırnak’a çıktı. Dolayısıyla hakkında hiç birşey bilmediğim bir şehir olduğundan oldukça endişeliyim. O yüzden Şırnak’ta yaşayan asker polis eşlerinden; Şırnak’ta yaşam-ortam nasıldır?, güvenlik açısından nasıldır?, biz kısmetse büyük şehirden geleceğiz o yüzden çok aklıma takılan şeyler var. Kişisel bakım için kuafördü, güzellik merkeziydi vs. var mıdır? Orada yaşayan hatunlar biraz anlatıp, beni aydınlatırsınız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler, mutlu günler hepinize..

Siirtteki abartmış burada herkes sokakta birşey olduğu yok ben geziyorum Siirt’te . Ama Şırnak Hakkari farklıdır tabi

Daha önce Büyükşehir dışında yaşamadığım için aklıma sorabileceğiniz bunlar geldi. Bir de artık oraların temizlendiği söyleniyor hep hayat buradaki ile aynı dendiği için merak ettim. Yoksa çokta elzem bir durum değil kuaför vs. Bu arada teşekkürler yorumunuz için. Demek o kadar kötü durum..

işte her insanın bekletısı farklı . Ben gitsem çok riskli bölge ölcez mı kalcaz mı diye dusunurum .
Sense kuaför derdindesin.
Umarım bulursun

Benim de tek derdim o değil tabi ki. Ancak oraların da artık geliştiğini korkmamam gerektiğini söyleyenler var. Bir de korkularımı bastırmak adına ölüp kalıcamızı düşünmek istemiyorum sürekli.

Guzellik merkezi beklentinizi baskilayin bence.Avm fln da beklersiniz sonra. Sirnak i bilmem ama doguda gorev yaptim. Yalniz gitmediginize sukredin derim.

O kadar kötü mü yani ? aslında bir sene falan daha bulunduğumuz yerde kalabiliriz. Ama biz eninde sonunda gidicez madem bir an önce gidip gelelim diye düşünüyoruz. Çocuk falan da yokken.

Eşiniz tam olarak ne?masabaşı çalışan bir polis mi yoksa dag bayir gezen bir komando mu?bu da önemli...siz çalışıyor musunuz?biz de dogudayiz ona göre cevaplayacam

Neden kötüyü düşünsün? Neden kendini strese soksun? Mecbur gidecek belki böyle şeylerle kafasını dağıtmaya çalışıyordur, oradaki yaşama ayak uydurmaya çalışacak, neden hemen yanlış anlıyoruz, insanları incitmeye, korkutmaya çalışıyoruz?
Eminim kuaför falan vardır konu sahibi. Bilgim yok ama hakkınızda her şeyin güzel olmasını diliyorum.

O kadar kötü mü yani ? aslında bir sene falan daha bulunduğumuz yerde kalabiliriz. Ama biz eninde sonunda gidicez madem bir an önce gidip gelelim diye düşünüyoruz. Çocuk falan da yokken.
Ben ulkenin nerdeyse bir ucundan diger ucuna gidince iklimi ayri kulturu ayri sosyal ortami ayri zorlamisti beni.Alisiliyor evet ama tek basina olmamaniz avantaj. Bir de kendi basiniza gittiginizi hayal edin. Mecbursaniz cocuk yokken halledin evet.

Konuya hüzünle daldim..okuyorum okuyorum birden olay bakima kuafore döndü sastim kaldim böyle

Bunlari bilemem. Ama geri kalan konular malum...hakkinizda hayirlisi olsun.

Kuaför olduğunu söylüyorlar (hijyen şartları çok zayıfmış) Onun dışında yalnızlık çok zor.Pencereden kafamı çıkartıp hoooooo nerdesinizzzzzz arkadaşım olun ne olurrrrr !!!! Diye bağırasım var, herkes ailesi bebekleri ile ilgili.Ha konusu açılmışken nooolllurrrr arkadaşım olsanaaa.Nefes alamıyorum ben bu evde.

Ay ne güzel bakış açısı valla. Hayata bu açıdan bakmak lazım. Tek korkun bu olsun, merak etmeyin insanlar korkarak gidiyor, ağlayarak oradan ayrılıyor. Siz de alışır, seversiniz, dönüş zamanı çok üzülerek ayrılırsınız.

Bizim bir akraba orda size de Birgün ayarlayın gelelim dedik adam asker dedi aman gelmeyin sizi korumak.icin ugrasmamayim birde geldikçe görüşürüz dedi

Şırnaktamısınız?

Şırnaktayım ben ama neresi olduğu önemli. Merkez mi ilçe mi? Eşiniz asker sanırım uzman falansa işiniz zor. Göreve gidip günlerce gelmedikleri oluyor. Öyle bir sosyal hayat beklemeyin. Yasak kalktığı için eskiye göre biraz daha iyi ama diğer yerlerle kıyaslanamaz. Kuaför falan var iyi kötü idare ediliyor. Mecbur kalınca tabi bu arada şu an terör açısından sorun yok ama buralarda böyle sessiz dönemler pek hayra alamet değildir. Baharda kudurmaya başlarlar Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…