- 22 Ocak 2018
- 13
- 6
- 33
-
- Konu Sahibi Damlamiray
Siirtteki abartmış burada herkes sokakta birşey olduğu yok ben geziyorum Siirt’te . Ama Şırnak Hakkari farklıdır tabiKoafor vs dusunmeniz ilginc geldi bana.. Su yuzden yani oralarda guvenlikpek yok. Benim bi arkadas siirtte kocasi gorevdeydi alisverise cikamiyordu guvenlik yok diye.abim hakkaride askerdi asla gezilmez back derdi bana . Rabbim yardimciniz olsun umarim rahatgecer
Koafor vs dusunmeniz ilginc geldi bana.. Su yuzden yani oralarda guvenlikpek yok. Benim bi arkadas siirtte kocasi gorevdeydi alisverise cikamiyordu guvenlik yok diye.abim hakkaride askerdi asla gezilmez back derdi bana . Rabbim yardimciniz olsun umarim rahatgecer
işte her insanın bekletısı farklı . Ben gitsem çok riskli bölge ölcez mı kalcaz mı diye dusunurum .
Sense kuaför derdindesin.
Umarım bulursun
Guzellik merkezi beklentinizi baskilayin bence.Avm fln da beklersiniz sonra. Sirnak i bilmem ama doguda gorev yaptim. Yalniz gitmediginize sukredin derim.
Ben ulkenin nerdeyse bir ucundan diger ucuna gidince iklimi ayri kulturu ayri sosyal ortami ayri zorlamisti beni.Alisiliyor evet ama tek basina olmamaniz avantaj. Bir de kendi basiniza gittiginizi hayal edin. Mecbursaniz cocuk yokken halledin evet.O kadar kötü mü yani ?aslında bir sene falan daha bulunduğumuz yerde kalabiliriz. Ama biz eninde sonunda gidicez madem bir an önce gidip gelelim diye düşünüyoruz. Çocuk falan da yokken.
Kuaför olduğunu söylüyorlar (hijyen şartları çok zayıfmış) Onun dışında yalnızlık çok zor.Pencereden kafamı çıkartıp hoooooo nerdesinizzzzzz arkadaşım olun ne olurrrrr !!!! Diye bağırasım var, herkes ailesi bebekleri ile ilgili.Ha konusu açılmışken nooolllurrrr arkadaşım olsanaaa.Nefes alamıyorum ben bu evde.