binonur herşeyimsin sen benim. Kayıtlı Üye 4 Ekim 2009 152 0 116 İzmir 7 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi binonur #1 arkadaslar ben sırnağa atandım idile nasıl bir yerdir açıkçası biraz korkuyorum uzak falan.. ben izmirdeyim okuluda manısada okudum.. lütfen biraz motive edın benııı şırnağaa
arkadaslar ben sırnağa atandım idile nasıl bir yerdir açıkçası biraz korkuyorum uzak falan.. ben izmirdeyim okuluda manısada okudum.. lütfen biraz motive edın benııı şırnağaa
miskokulum canlarım...Kağan&Kerem Kayıtlı Üye 19 Aralık 2008 13.816 429 448 7 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi binonur #2 idil merkezden daha iyidir canım,yani olaylar bakımından .Kardeşim orda görev yapmıştı.Hayırlı olsun.
idil merkezden daha iyidir canım,yani olaylar bakımından .Kardeşim orda görev yapmıştı.Hayırlı olsun.
binonur herşeyimsin sen benim. Kayıtlı Üye 4 Ekim 2009 152 0 116 İzmir 8 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi binonur #3 miskokulum .!.: idil merkezden daha iyidir canım,yani olaylar bakımından .Kardeşim orda görev yapmıştı.Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... tsek ederım cvbınız için.. inş. sorunsuz olurbnm içinde
miskokulum .!.: idil merkezden daha iyidir canım,yani olaylar bakımından .Kardeşim orda görev yapmıştı.Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... tsek ederım cvbınız için.. inş. sorunsuz olurbnm içinde