- 20 Ocak 2010
- 45.843
- 162.172
- 798
- 43
Onu bende çok istiyorum şu siyaset yüzünden kapatılan kaçıncı konubende konumun açılmasını istiyorum.. :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bende çok istiyorum şu siyaset yüzünden kapatılan kaçıncı konubende konumun açılmasını istiyorum.. :))
Sirnakla kalmaz ki bu.. Bu bastirilmazsa bir kac gune kadar obur iller de baskaldirir, corap sokugu gibi gider zaten. Turkiyeden toprak kopartip dibimize bir ulke kurarlarsa bu sinir guvenligi acisindan cok tehlikeli olur. Ayrica ulke icindeki diger Kurtler de zora girer.Her biri sekizon tane çocuk soğurarak bi şırnak'a sığacaklar mı sanki? Üç beş seneye kalmaz yanlara taşarlar,daha doğrusu taşkınlık yaparlar, daha fazla toprak için başlar bu sefer aynı teraneler.
Bende zaten öyle pek bi "aman topraam, canım topraam havası kalmadı,
üç beş şehiri gönüllü olarak verelim deseler okey derim yani.
Benzin zaten 5 TL civarindaydi, en az 7.5 TLye cikar artik. Butun petrol yataklarimiz o bolgede. Irak'in petrol kuyularini da kurduklari Kurdistan zaptetmis, bizimkileri de verelim, hic birsey olmaz onlara merak etme.. Bizim olan petrolu bize satar, o parayla da elektrik alir, hastane okul yaparlar kendilerine..Yıllardır söylediğimi burada da söylemek istiyorum.
Tamam ayrılalım, ama öyle özerklik falan değil. Tamamen ayrılık. Oradaki ne kadar memurumuz (öğretmen, doktor, hemşire, ebe, bankacı... vs vs), vatandaşımız varsa dönecek. Burada olup oraya gitmek isteyen varsa işleri kolaylaştıracak, yollanacaklar; gerekirse maddi yardım ile gitmeleri hızlandırılacak. Gitmem diyenlere zorla git demek yok, ama fark ettirmeden kontrol altında olacaklar.
Elektrik, su bunları para ile alacaklar; kontör gibi ne kadar para o kadar su, elektrik.
Giriş çıkış kesinlikle yasak.
Son olarak ellerindeki tüm Türk liraları alınacak, sonuçta başka ülke olacak onlar.
Yaşayan yaşasın gari. En azından ciddi anlamda toplum temizlenir.
Firsat veriliyor iste, veriyorlar ki bunlarin biti kanlandi. Yillardir bunlarin derdi bu, ama yillardir ordu kuvvetli idi, firsat vermiyordu. O ordu PKKli teroristlerin sahitliginde 5 sene hucre hayati yedi. Artik ipler hukumetin elinde, varilan nokta da bu.Saraylim aynen eline bi kâğıt alıp kamera karşısına geçip ozerkiz diyecekler onun için buna fırsat vermeden önlem alınmalı ve bu derhal yapılmalı bu kışkırtmalar halkın ayaklanmasına sebeb okursa iç savaşta kapimizda demektir çünkü bu yapılanların asıl amacı bu herkesi birbirine katmak
ben daha fazlasını diyeyim o zaman;benim için terör örgütü neyse akp de aynı benim gözümde,çünkü bunları bu kadar tepemize çıkaran akp.Firsat veriliyor iste, veriyorlar ki bunlarin biti kanlandi. Yillardir bunlarin derdi bu, ama yillardir ordu kuvvetli idi, firsat vermiyordu. O ordu PKKli teroristlerin sahitliginde 5 sene hucre hayati yedi. Artik ipler hukumetin elinde, varilan nokta da bu.
Sirnakla kalmaz ki bu.. Bu bastirilmazsa bir kac gune kadar obur iller de baskaldirir, corap sokugu gibi gider zaten. Turkiyeden toprak kopartip dibimize bir ulke kurarlarsa bu sinir guvenligi acisindan cok tehlikeli olur. Ayrica ulke icindeki diger Kurtler de zora girer.
Aynen.. Bugun n'oluyoruz diye bagirinanlar AKP dagdaki teroristi indirip yillarca bu ulke icin daglarda savasmis ordu mensuplarini suclamak icin mahkemelerde sahit olarak dinlettiginde kimsenin sesi cikmadi.. Terorist itlerin sahitligi sayesinde kendi ordusunu hucrelere tikarken kimse n'ooluyoruz demedi. Guneydoguda yillardir PKK yol kesip kimlik soruyor, adamlara zaten gizli ozerklik verilmis, Turk topraginda PKK bayraklari ileTurkun onunu kesmesine goz yumulmus yillarca, kimse nedir bu demedi. Simdi hic kimse bu olanlara sasirmamali.ben daha fazlasını diyeyim o zaman;benim için terör örgütü neyse akp de aynı benim gözümde,çünkü bunları bu kadar tepemize çıkaran akp.
işte anlayamadıkları şu,hiçbirşey pat diye olmaz,alttan alttan hissettirmeden yavaş yavaş önünü açtılar,sonuç bu,ama şimdi çıkıp birileri hala suçu chp yada mhp ye falan atar alıştık artık.Aynen.. Bugun n'oluyoruz diye bagirinanlar AKP dagdaki teroristi indirip yillarca bu ulke icin daglarda savasmis ordu mensuplarini suclamak icin mahkemelerde sahit olarak dinlettiginde kimsenin sesi cikmadi.. Terorist itlerin sahitligi sayesinde kendi ordusunu hucrelere tikarken kimse n'ooluyoruz demedi. Guneydoguda yillardir PKK yol kesip kimlik soruyor, adamlara zaten gizli ozerklik verilmis, Turk topraginda PKK bayraklari ileTurkun onunu kesmesine goz yumulmus yillarca, kimse nedir bu demedi. Simdi hic kimse bu olanlara sasirmamali.
bencede dr hemsireyi ögretmeni alın elinden de görsünlerdevletin tüm kurumları meşruluğunu kaybettiyse mümkünse bütün memurları, doktorları filan çekin ordan.
ne halleri varsa görsünler.
kaç gün "özerk" dayanabiliyorlar acaba?