- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.360
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ülkenin doğu anadolu kısmı, komple ülkeden ayrılsa ben hayır demem. Kursunlar orda devletlerini, batıdaki ve diğer şehirlerimizdeki akrabaları da toplanıp gitsinler o topraklara, takılsınlar orda,devletçilik oynasınlar falan. Eğer susacaklarsa, bence sıkıntı yok.
Her biri sekizon tane çocuk soğurarak bi şırnak'a sığacaklar mı sanki? Üç beş seneye kalmaz yanlara taşarlar,daha doğrusu taşkınlık yaparlar, daha fazla toprak için başlar bu sefer aynı teraneler.doğu anadolu kısmı biraz fazla oldu sanki
doğu anadoluda vatansever insan iller de var
erzincan erzurum kars ığdır mesela bu iller çok farklıdır o yüzden dedimHer biri sekizon tane çocuk soğurarak bi şırnak'a sığacaklar mı sanki? Üç beş seneye kalmaz yanlara taşarlar,daha doğrusu taşkınlık yaparlar, daha fazla toprak için başlar bu sefer aynı teraneler.
Bende zaten öyle pek bi "aman topraam, canım topraam havası kalmadı,
üç beş şehiri gönüllü olarak verelim deseler okey derim yani.
Söyleyeyim bebem, yıllar yılı elden ele gezen, komutanlarımıza yurtdışındaki toplantıları terk ettiren haritanın gerçek olmasına kadar varacak.Allahım bu işin sonu nereye varacak...
Madem ilan ettiniz bütün devletin kurumları kapatışsın kendiniz inşaa edicekmişsiniz ya.
Bunlar nasıl böyle çıkıp biz izirklik ilin idiyiriz diyebiliyorlar bende evimde özerklik istiyorum olur mu ki
allahım sen koru.. Hergune biraz umutla uyanıyorum korka korka telefonu elime alıyorum, hergun bir şehit haberi şimdide daha fazlası ozerklik haberi...Söyleyeyim bebem, yıllar yılı elden ele gezen, komutanlarımıza yurtdışındaki toplantıları terk ettiren haritanın gerçek olmasına kadar varacak.
Yani ben özerkliğin ilan edilmesine şaşırmıyorum, hatta ilerde federe devlet olunmasına da şaşırmayacağım, biraz çevre ülkelerin yakın geçmiş tarihine bakın, benzer şeylerin yaşandığını görürsünüz, örnek mi istiyorsunuz? Yugoslavya.
Zaten Kürtlere birşey demiyorum, menfaatleri olan bazı çıkar gruplarının eylemleri bunlar, benim anne tarafından akrabalarım var Doğu'da, hiç böyle özerklik ıvır zıvırla işleri yok, çiftçi insanlar, kendi tarlaları, işleriyle uğraşan sıradan insanlar.allahım sen koru.. Hergune biraz umutla uyanıyorum korka korka telefonu elime alıyorum, hergun bir şehit haberi şimdide daha fazlası ozerklik haberi...
umutlarım başıma yıkılıyor..
biz kürtler bu ülkede gayet rahat yaşıyoruz çok şukur. Halkı kışkırtan da bu ozerkliği istiyenlerde sadece kendi menfaati doğrultusunda hareket eden aç gozluler..
çok geç kalmışım müdürüm hiç demiyosun ya akşam benimki gelsin bir darbe indireyim bibimle birlikte bundan sonra yaşasın diktatörlükAaaa bibi, sen hala özerkliğini ilan edemedin mi, yakıştıramadım sana ben Çoktan ilan ettim, hatta diktatörlüğe geçtim ben evin anasıyım ben ne dersem o olur
bende konumun açılmasını istiyorum.. :))Bende kk da sivil darbe yapmak istiyorum yaşasın tam bağımsız kk
Tamam darbe girişimim başarılı olursa konunu da açarımbende konumun açılmasını istiyorum.. :))
söz verdin ama. unutma bu sözünüTamam darbe girişimim başarılı olursa konunu da açarım
Tabbisisöz verdin ama. unutma bu sözünü