- 7 Ekim 2016
- 184
- 68
- 48
- Konu Sahibi SerenityMamoru
Merhaba, sevdiğim bir işim var. ve kaybetmek istemiyorum. hamile kaldım. gebelik iznimi kullanıp işime geri dönmek istiyorum. yaklaşık en az bir 6 ay kadar izin kullanmayı düşünüyorum. Bu süreçte müdürüm yerime başka birini alacağını söyledi. Moralim çok bozuk çünkü gelen kişi buraya geçici nasıl gelecek ya ben geldiğimde çıkmak istemezse? Ya ondan memnun kalıp beni çıkartırlarsa? Bu durumda olan çok kişi var. 9 yıldır bu şirketteyim ama şimdi bu durum beni korkutuyor. aslnda onlar çıkarırsa tazminatımı almış olurum. ama bu devirde rht bir iş bulabilmek çok zor. helede şimdi bebek gelmişken hem masraf bakımından hem rhtlık bakımından yeni bir işe başlamakta skntı. yeni başlayacağın yer sana asgari ücret verr en fazla. bn kaç senedir buraya emek vermişim. bilmiyorum kafam çok karıştı. elimden bir şey gelmez. beni çıkartmazlar diye çok güvendiğim bir şirkette değil. yerime birini bulup memnun kalırlarsa o kişi bnm yerime geçebilir. bu beni çok üzüyor. hem kim 6 aylık bir işe girer sonra çıkmayı kabul eder. ya o da kalmak isterse ve beni çıkartmayı seçerlerse. bu şirket rht işimi seviyorum ama çok kolay eleman çıkarabilirler. bu beni çok rhtsz etti. çalışanlarıyla da aile gbi olmuştuk onlarıda kaybetmek istemiyorum. internette örnek durumlara baktım benim gibi çok sayıda madur kalmş çalışan insan var. bu da beni daha çok korkuttu. kafam çok karışık. elimden bir şey gelmiyor