Gebeliğe Hazırlık Şırınga yöntemiyle gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hala umut olmak mı diyorsunuz🤦🏻‍♀️
Kimsenin zoruna giden birşey yok neden gitsin ki zaten, akıl ve mantık çerçevesinde cevaplar aldınız diye sizin zorunuza gitmiş olmasın?
Aklina uymaya öte oynasin. Bana verdigin cevap var olan gercegi degistirmiyor. Ben uyguladigim seyi yazdim begenen uygulasin begenmeyrn doktor doktor gezmeye devam etsin.🙃

Bilime inanmayip derken? Nerden çikardin onu? Tup bebek deneyecektik diyorum.Sadece bir ay ucuk yuzunden birlikte olamadik diyorum. Yumurtam catlamak uzereydi son bir umut denedik diyorum. Mecburen denedik ama oldu diyorum. Ortam pisse sevismeyin o zaman da bulasabilir
bilime inanmiyor gibi konusup inanalari cahil gordugunuz icin soyledim
Size gore siringa temiz penis pis Tamam
Ajjajajja niye pis ortamda sevisiyim ki zaten 🤣genel olarak evimde sevisiyorum oda tertemiz

bilime inanmiyor gibi konusup inanalari cahil gordugunuz icin soyledim
Size gore siringa temiz penis pis Tamam
Ajjajajja niye pis ortamda sevisiyim ki zaten 🤣genel olarak evimde sevisiyorum oda tertemiz
Sen deneme bebegim istedigin yerde de sevis bana ne? de neden benim yasadigim seye bok atma caban

Mune Mune konuya bakmalısınız. Konu sahibi bilimsel olmayan tehlikeli bir durumu şiddetle önerip doğruluğunu savunuyor.

Deneyen için nasil bir sorun olacak açar misin? Engelli olur sacmaligina girme lutfen. Spermin giris yontemiyle cocugun engelli olmasinin hicbir alakasi yok cunku
Ben soğuk algınlığı için çocuklarıma uyguladığım doğal karışımları bile birine söylerken çekiniyorum, alerjisi vardır birşeyi vardır.

Siz burada vajinismus olanlar da deneyebilir diye tavsiye veriyorsunuz. İnsanlar cinsel sorunlarını halletmeden hamile kalsın bu yöntemle diyen birini ciddiye de almamak lazım aslında.

Verdiğiniz önerinin sonuçlarını bilmiyorsunuz tam olarak ayrıca, şuan hamile olmanız bir sonuç değil, başkasında neyin nasıl olacağını bilemezsiniz.

Sen deneme bebegim istedigin yerde de sevis bana ne de neden benim yasadigim seye bok atma caban
Simdi temizce masumlar apartmanindaki safiye gibi giyiniyorsunuz
esin bir kaba sperm birakiyor ve sen onu ultra camasir Sulu steril edilmis bir ortamda siringa ile cekiyorsun
Sonra dogruyu soyle bak kim enjekte etti senmi kocan mi ?
Kajajjajaja is basindan « bok « degil ben ediyorum cok pardoogggnn 😮‍💨

Kalbine gore veriyor demek ki Allah.
Ne şuursuz bir şey yazmışsınız
Yazık valla burdaki çoğu kişi ya tedavi görüyor ya yavrusunu kaybetmiş ya hamile kişiler mübarek gün dedğinizşeye bakın

Saçma sapan konuşmaktan başka bir şey yok

K Kazen Mune Mune hakarette sınır tanımayan biri daha

Konu sahibi gerçekten istemem başınıza böyle bir şey gelsin ama kalbiniz inanılmaz kara ve ağzınızdan çıkan o büyük büyük lafların sonucu kötü olabilir.
Allah nasip ettiği için hamilesiniz. Haddinizi aşıp sanki maharet sizdeymiş gibi evlat hasreti çeken kişilere kalbine göre verilmiş diyemezsiniz.

Ben böyle bir saçmalık yapmış olsam hicbir yerde söyleyemem. Siz öneriyorsunuz, umut veriyorsunuz insanlara.

Vajinismus hastalari da bu yontemi denemeliymiş.

Cinsel hayati duzelmeden pırt diye bir bebek gelmeliymiş ki her şey daha çok kötüye sarsın.
Ay bir de kendisi yazmış sonra, yeterki üreyeyim diyenlerden değilim ben gibi bir şey 😅

X