Gebeliğe Hazırlık Şırınga ile hamilelik demeden mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kararliiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
327
142
53
33
Arkadaşlar bu siteden şırınga ile hamilelik yazılarını okudum aklıma yattı ama bir yandan da korkuyorum vajinismus geçmişim var şimdi yendim çok şükür ama yine de korkularım var bebek istiyoruz soğan kürü yaptım Bu ay da şırınga denemek istiyorum böyle hamile kalan var mı

Nasıl oluyor o anlamadım

Onun yerine ovulasyon testi alsan denesen

Hayatımda böyle saçma birşey duymadım ya ne gerek var böyle şeylere ? Siz ister takla atın isterseniz başka birşeyler yapın allah isterse çocuk sahibi olursunuz bunun bilincinde olun bence
Tabi ki Allah verecek bunun çok şükür bilincindeyim sadece bir yöntem duydum ve bu konu da açılmış bir sürü başlık var ilk yapan ben değilim bende zaten kararsiz kaldım ama böyle hamile kalan çok kişi varmis

Aşılama yaptır o zaman aşılama ile arasındaki fark ne bunun?

Bencede tehlikeli bir yöntem doğal yolla olanıda aynı gerek yok. Spermler zarar görebilir bozulur hiç deneme bence
Okuduğum başlıklarda böyle hamile kalıp çocuğunu normal bı şekilde doğuran çok kişi gördüm acaba olur mu dedim yoksa bende korkarım aslında birşey olur mu bebeğe diye

Aşılama yaptır o zaman aşılama ile arasındaki fark ne bunun?
Üslubunuzu hiç beğenmedim.ben fikir almak amaçlı bu konuyu açtım yazmak zorunda değilsiniz yanlış olduğunu düşünseniz bile söyleme şekliniz yanlış diğer yorum yapan arkadaşları örnek alabilirsiniz bu anlamda

Kimseyi örnek almam gerekmiyor herkes bir değil fikrimi söyledim ben beğenir yada beğenmezsiniz önemli değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…