Gebeliğe Hazırlık Şırınga ile hamilelik demeden mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
burada biri vardi esi icine bosalamiyormus bir sorunlari varmis. esi bosalinca siringayla almislar ve icine enjekte etmisler. hamile kalmis hatta bebegi dogmustu sanirim. evde tup bebek yaptik diye yazmisti. sonucta vajinaya bulasinca bile hamile kalma olasiligi var insanlar caresiz kalinca nelere evet diyor. ben sülük gönderen duydum rahimine
Bende viksli bez sokan falan 😳😳😳

Yanı basıma gelmese bende emın olun aynı sekılde yaklasırdım hata bu mewzuyu yakalasık 1 sene once duydum ama cesaret edip baslayamadım sonrasında hemsıre arkadasım anlattı yakın arkadasım. We 3 aydır bu sekılde deniyorum o 1 senelik surecte urolıjıye de psikiyatr da gttık esim ıcın urolojı bı sorun yok bnde de hıc bir problem yok cok sukur ama psikiyatr da fayda etmedi. Asılama we tup ha deyince maalesef olamıyor bu sekılde sansımızı denemeye basladık he bu hep boyle tabıkı surmıcek ama oralarda kolay yerler degıl sorun olmadığı ıcın bu sekılde biraz deneyelim dedik yksa zatn olmazsa gıdıcez gıtmıvez degıl. Dedıgım gıbı damdan dusenı gihalını damdan dusen anlıyor maalesef..
3 aydır bu yöntemle olmadı mı benim bu ay ilk beklemedeyim 10 gün sonra adet tarihim bakalım nasıl olacak inşallah sizin problemimiz Biran önce çözülür gerçekten zor süreçler birbirimizi durumdan haberdar edelim destek olalim

Evet izledim tüm videolarını aslında cahil bir insan değilim herşeyi araştırıyorum öğretmenim zaten ama o kadar fazla insan bu yöntemle hamile kalmış ki hatta bir tanesinin çocuğu 6 yaşında olmuş bir diğeri yorum yazmış doktor bana bu yolu önerdi diye demek ki zararlı değil diye düşündüm 3 ay oldu deneyeli ama iki senedir evliyim o yüzden çabuk olsun istiyorum
Ben Dr anlatmıştım bu yöntemi bana sıkıntı olmaz dedi hatta rahim agzı istemese sen istediğin kadar uğras spermler içeri gşremezdş dedş

Aşılama yaptır o zaman aşılama ile arasındaki fark ne bunun?
Aşılama da rahmin içine bırakılıyor spermler ama bunda rahmin dışına vajene rahim agzına yakın yere bırakılıyor... Ve belde yukarıda tutulduğu için spermler içeri ilerliyor olay bu 😉
Aşılama bambaşka bir olay

aşılamadan farkı kullanmadığınız ilaçlar ve yukarıda arkadaşın dediği gibi 2 belki 3 maaşcık :))
eşim ikna olsa ben de deniycem ama ikna edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back