- 20 Şubat 2016
- 441
- 248
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kararliiii
Yaşayana kadar bende duymamıştım kader..Allah allah ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi şu an bi nevi şokta gibiyim Rabbim yardımcınız olsun zormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşayana kadar bende duymamıştım kader..Allah allah ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi şu an bi nevi şokta gibiyim Rabbim yardımcınız olsun zormuş
Bende viksli bez sokan falanburada biri vardi esi icine bosalamiyormus bir sorunlari varmis. esi bosalinca siringayla almislar ve icine enjekte etmisler. hamile kalmis hatta bebegi dogmustu sanirim. evde tup bebek yaptik diye yazmisti. sonucta vajinaya bulasinca bile hamile kalma olasiligi var insanlar caresiz kalinca nelere evet diyor. ben sülük gönderen duydum rahimine
Devlette cocugunuz yoksa ucretsizparası :)))
nee nedenBende viksli bez sokan falan![]()
Açiyormus kanallari aman aman almim allah korusunnee neden![]()
çocuğum var canım 10 yaşında ikinci olmadı bir türlü nasip değilmiş demekkiU
Devlette cocugunuz yoksa ucretsiz
Aynen benim de oyle sdc igneleri odedim bir de hastanye asilama icin 33 tl yatrdm toplam da bana maliyeti 600 tl olduçocuğum var canım 10 yaşında ikinci olmadı bir türlü nasip değilmiş demekki
Normalde duzce Sakarya da yaptıranlar 1000 TL yı buluyor diyorlar siz erde yaptırdınızAynen benim de oyle sdc igneleri odedim bir de hastanye asilama icin 33 tl yatrdm toplam da bana maliyeti 600 tl oldu
Ankara da yaptrdmNormalde duzce Sakarya da yaptıranlar 1000 TL yı buluyor diyorlar siz erde yaptırdınız
3 aydır bu yöntemle olmadı mı benim bu ay ilk beklemedeyim 10 gün sonra adet tarihim bakalım nasıl olacak inşallah sizin problemimiz Biran önce çözülür gerçekten zor süreçler birbirimizi durumdan haberdar edelim destek olalimYanı basıma gelmese bende emın olun aynı sekılde yaklasırdım hata bu mewzuyu yakalasık 1 sene once duydum ama cesaret edip baslayamadım sonrasında hemsıre arkadasım anlattı yakın arkadasım. We 3 aydır bu sekılde deniyorum o 1 senelik surecte urolıjıye de psikiyatr da gttık esim ıcın urolojı bı sorun yok bnde de hıc bir problem yok cok sukur ama psikiyatr da fayda etmedi. Asılama we tup ha deyince maalesef olamıyor bu sekılde sansımızı denemeye basladık he bu hep boyle tabıkı surmıcek ama oralarda kolay yerler degıl sorun olmadığı ıcın bu sekılde biraz deneyelim dedik yksa zatn olmazsa gıdıcez gıtmıvez degıl. Dedıgım gıbı damdan dusenı gihalını damdan dusen anlıyor maalesef..
Ben Dr anlatmıştım bu yöntemi bana sıkıntı olmaz dedi hatta rahim agzı istemese sen istediğin kadar uğras spermler içeri gşremezdş dedşEvet izledim tüm videolarını aslında cahil bir insan değilim herşeyi araştırıyorum öğretmenim zaten ama o kadar fazla insan bu yöntemle hamile kalmış ki hatta bir tanesinin çocuğu 6 yaşında olmuş bir diğeri yorum yazmış doktor bana bu yolu önerdi diye demek ki zararlı değil diye düşündüm 3 ay oldu deneyeli ama iki senedir evliyim o yüzden çabuk olsun istiyorum
Yani yapmanızı mi söyledi doktorBen Dr anlatmıştım bu yöntemi bana sıkıntı olmaz dedi hatta rahim agzı istemese sen istediğin kadar uğras spermler içeri gşremezdş dedş
Evet sorun olmaz dedi canımYani yapmanızı mi söyledi doktor
Siz denediniz miEvet sorun olmaz dedi canım2dr sordum ikiside olumlu konustu..
Farkını ben söyliyim...iki maaş gibi bi farkı varAşılama yaptır o zaman aşılama ile arasındaki fark ne bunun?
Aşılama da rahmin içine bırakılıyor spermler ama bunda rahmin dışına vajene rahim agzına yakın yere bırakılıyor... Ve belde yukarıda tutulduğu için spermler içeri ilerliyor olay buAşılama yaptır o zaman aşılama ile arasındaki fark ne bunun?