- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki hiç olmazsa çocuğumuz olsunda milletin ağzını kapatalım..düşüncesindesiniz..ilişkiye girememe gibi bi sıkıntısı olmadığı halde çocuğu olmayan kadınlar çocuk sorulunca çok üzülüyorlar ..kocasıyla İlişkiye giremediği halde çocuk sorulması çok daha ağır ..çocuğu olmayan kadınların derdi 1 ise Vajinismus olan kadınların derdi 2 oluyor .. ben Hera Klinikte tedavi oldum ve psikolog bana bi takım sorular sordu sorulardan biri çocuğunuz var mıydı? Şaşırdım yok hayır ben vajinismusum..dedim
Hastalarımızın bir kısmı aşılama yöntemiyle hamile kalmış olabiliyor daha sonra çözüme ulaştırmak için geliyor o yüzden sordum demişti.. yani kişi çaresiz kalınca her yöntemi doğru çıkar yol görüyor ..
Benim yukarıda linkini gönderdiğim konumu okuyun lütfen Eminim uygulamaya geçerseniz derdinize derman olacak yazdıklarım ..
Hastalarımızın bir kısmı aşılama yöntemiyle hamile kalmış olabiliyor daha sonra çözüme ulaştırmak için geliyor o yüzden sordum demişti.. yani kişi çaresiz kalınca her yöntemi doğru çıkar yol görüyor ..
Benim yukarıda linkini gönderdiğim konumu okuyun lütfen Eminim uygulamaya geçerseniz derdinize derman olacak yazdıklarım ..