• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırınga ile hamilelik 🌸

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki hiç olmazsa çocuğumuz olsunda milletin ağzını kapatalım..düşüncesindesiniz..ilişkiye girememe gibi bi sıkıntısı olmadığı halde çocuğu olmayan kadınlar çocuk sorulunca çok üzülüyorlar ..kocasıyla İlişkiye giremediği halde çocuk sorulması çok daha ağır ..çocuğu olmayan kadınların derdi 1 ise Vajinismus olan kadınların derdi 2 oluyor .. ben Hera Klinikte tedavi oldum ve psikolog bana bi takım sorular sordu sorulardan biri çocuğunuz var mıydı? Şaşırdım yok hayır ben vajinismusum..dedim
Hastalarımızın bir kısmı aşılama yöntemiyle hamile kalmış olabiliyor daha sonra çözüme ulaştırmak için geliyor o yüzden sordum demişti.. yani kişi çaresiz kalınca her yöntemi doğru çıkar yol görüyor ..
Benim yukarıda linkini gönderdiğim konumu okuyun lütfen 🙏🏼 Eminim uygulamaya geçerseniz derdinize derman olacak yazdıklarım ..

Ben de 16 aydır çocuk sahibi olamıyorum. 3 yıl olacak evleneli. Tedaviye başlayacaktık başlayamadık. Bi şekilde hamile kalsa bile vajinal muayene yapılması gerektiğinde zorlanacak. Ayrıca da cinsellik oturması lazım sağlıklı bir evlilikte olmazsa olmaz çünkü her iki taraf için de. Bu arkadaş bi şekilde hamile kaldı sorun çıkmadı diyelim bu sefer hamileyim diye vajinismusu yenmeye calışmayacak. E adam da sabır taşı mı?
Merve ben seni anlıyorum. Rabbim inşallah sana da en kısa zamanda fazla uğraştırmadan evlatlar nasip etsin çifter çifter🤲🤲🤲 Fakat o bu yöntemi denemek istemiş saygı duymak lazım. Onun zarar görebileceğini söylersin hepsi bu kadar. Ben onun yerinde olsam tedavi görürdüm ki gördüm de. Dün hamile olduğumu öğrendim. Bir doktora gitse daha hızlı çözüm bulur. İstemiyorsa evde kendisi denemek istiyorsa bırakın denesin kendisi gibi aynı yöntemi uygulayan kadınlarla konuşsun dertleşsin diyorum.

Merve ben seni anlıyorum. Rabbim inşallah sana da en kısa zamanda fazla uğraştırmadan evlatlar nasip etsin çifter çifter🤲🤲🤲 Fakat o bu yöntemi denemek istemiş saygı duymak lazım. Onun zarar görebileceğini söylersin hepsi bu kadar. Ben onun yerinde olsam tedavi görürdüm ki gördüm de. Dün hamile olduğumu öğrendim. Bir doktora gitse daha hızlı çözüm bulur. İstemiyorsa evde kendisi denemek istiyorsa bırakın denesin kendisi gibi aynı yöntemi uygulayan kadınlarla konuşsun dertleşsin diyorum.
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin, hayırlı evlat olsun inşallah. 🤲🏻🤲🏻 Dediğim gibi gebeliği sorun etmiyorum diğer sorunlara dikkat cekmeye calıştım. Konu sahibi atarlandı niyeyse. Burada konulara yorum yapılır yani normali bu.

Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin, hayırlı evlat olsun inşallah. 🤲🏻🤲🏻 Dediğim gibi gebeliği sorun etmiyorum diğer sorunlara dikkat cekmeye calıştım. Konu sahibi atarlandı niyeyse. Burada konulara yorum yapılır yani normali bu.
Allah razı olsun Merve. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Evde kendisi aşılama yöntemi uygulamaya çalışıyor onu farkettim zaten ama bunu uygulayan birçok kadın var benim tanıdığım. Ne derseniz deyin denemekten vazgeçmezler Allah yardımcıları olsun.

Şırınga ile hamilelik olayını çok duydum. Burda sağlık çalışanı da yaptı bu yöntemi hatta kendiside konu açtı.Burda yaygın olmasa da yurt dışında aslında yaygın bir yöntem. Insemination at home olarak geçiyor. Danışmanları var hatta size kit yolluyorlar içinde şırınga steril kap falan. Kendileri evde yapıyorlar. Bununla ilgili çok video da var. Burda kimseyi yargılamamak lazım. Herkes istediği şekilde hamile kalabilir. Bazılarına uyar bazılarına uymaz. İnş bir an önce sağlıkla kucağınız dolar. Kolay gelsin arkadaşım :)

Allaha şükür eşim çok ama çok anlayışlı bu zamana kadar hiç birşey demedi hep yanımda oldu zaten başka şehire gitmek istiyordum ama malum sevenlerden dolayı evden çıkmıyoruz bakalım hayırlısı ama eşim hep yanımda en büyük destekcim Allahıma şükür 🤲
Benimde saglikci yakın arkadaşım siringa yolu ile hamile kaldı şimdi 11 haftalık oldu, uygulamada bir sorun olduğunu düşünmüyorum, Allah hakkınızda hayırlısını versin , bacaklarınızı yukarı kaldırın o şekilde uygulayın siringa yi hemen cikarmayin ve 5 dk falan o şekilde bekleyin

Benimde saglikci yakın arkadaşım siringa yolu ile hamile kaldı şimdi 11 haftalık oldu, uygulamada bir sorun olduğunu düşünmüyorum, Allah hakkınızda hayırlısını versin , bacaklarınızı yukarı kaldırın o şekilde uygulayın siringa yi hemen cikarmayin ve 5 dk falan o şekilde bekleyin
Güle güle büyütsün bebeğini inşallah

Ben de 16 aydır çocuk sahibi olamıyorum. 3 yıl olacak evleneli. Tedaviye başlayacaktık başlayamadık. Bi şekilde hamile kalsa bile vajinal muayene yapılması gerektiğinde zorlanacak. Ayrıca da cinsellik oturması lazım sağlıklı bir evlilikte olmazsa olmaz çünkü her iki taraf için de. Bu arkadaş bi şekilde hamile kaldı sorun çıkmadı diyelim bu sefer hamileyim diye vajinismusu yenmeye calışmayacak. E adam da sabır taşı mı?
Haydar dümen mantığı ile yazılmış bir fikir,beyin taşınmış.. sabir tasi nedir ya, kadınlar mi her zaman sabır taşı veya evliliğin temel taşı cinsellik mi?

Haydar dümen mantığı ile yazılmış bir fikir,beyin taşınmış.. sabir tasi nedir ya, kadınlar mi her zaman sabır taşı veya evliliğin temel taşı cinsellik mi?
Ben zaten düşüncelerimi yazmışım. Aynılarını tekrar mı yazayım? Hastalık vb. Durumlar hariç cinsellikte ayrı dünyalarda olduğum bi insanla ben devam etmem.

Ben hastalık olarak yazılan yazdım. O keyfe kederdir,ailevi sorunlarını kendilerini çözsunler bizim derdimiz anne olmak eşinizi baba yapmak aile olmak.
Ben zaten düşüncelerimi yazmışım. Aynılarını tekrar mı yazayım? Hastalık vb. Durumlar hariç cinsellikte ayrı dünyalarda olduğum bi insanla ben devam etmem.

Canı sıkılan,bilen bilmeyen,yaşayan yasamayan eleştirmiş,sizi de onlardan sandim. Dünya uyguluyor biz de şaşkınlık sağlıyor sadece. Ateşe düşen bilir,Allah beterinden saklasın. Bugünümüzü aratmasın.

Canı sıkılan,bilen bilmeyen,yaşayan yasamayan eleştirmiş,sizi de onlardan sandim. Dünya uyguluyor biz de şaşkınlık sağlıyor sadece. Ateşe düşen bilir,Allah beterinden saklasın. Bugünümüzü aratmasın.
Dünya da umrumda değil aslında. Mesela aşılar mevzusunu örnek verecek olursak bebeklik aşılarını ciddiye almayan ülkeler covid-19'la çok kayıplar verdi. Ya da ne bileyim uyuşturucunun serbest olduğu ülkeler var harikalar diyarı avrupada. Insanın hayatı önce güzelce yasaması düzeni oturtması lazım. Ben de cevre baskısıyla mücadele ediyorum. Herkes de etmeli. Kimin ne çektiğini evet bir başkası bilemez. Ya da tahammül/dayanıklılık seviyesi farklı olabilir herkesin ama bebek arzusu bu şekilde oluşmamalı. Yani iki elbiseye iki insta fotosuna özenerek ne bileyim kaynana soruyo diye bebe peşine düşülmemeli. Önce hayatındaki maddi manevi problemleri çözersin sonra kendini ebeveyn olarak değerlendirirsin öyle karar verirsin. Bilinçli ebeveyik olsun istiyorum. Vajinismus olayı da her şeyden önce kadının yaşadığı psikolojik bir sağlık problemi. Yani bir ton insanın yaptığı seks bu kadar korkutup buna sebep olmuşken gebelik gibi meşakkatli bir olaya yeterince hazır olabilir mi bir insan?

Şırınga ile hamilelik olayını çok duydum. Burda sağlık çalışanı da yaptı bu yöntemi hatta kendiside konu açtı.Burda yaygın olmasa da yurt dışında aslında yaygın bir yöntem. Insemination at home olarak geçiyor. Danışmanları var hatta size kit yolluyorlar içinde şırınga steril kap falan. Kendileri evde yapıyorlar. Bununla ilgili çok video da var. Burda kimseyi yargılamamak lazım. Herkes istediği şekilde hamile kalabilir. Bazılarına uyar bazılarına uymaz. İnş bir an önce sağlıkla kucağınız dolar. Kolay gelsin arkadaşım :)
Yurt dışında böyle bir yöntem olduğunu bilmiyordum ama yakın zamanda bir dizide görmüştüm. Bir de bir ebe hemşirenin makalesini okudum tez de olabilir ama bilimsel yazıydı kadın vajinal kaşıntı için yıllarca uğraşıyor geçmiyor enfeksiyon yok mantar yok vs cok uğraşıyor sonra nerden duyduysa artık enjektorle her gün ev yoğurdu sıkıyor vajinaya oylelikle iyileşiyor makalede tabi yorum yapmıyor doğru yanlış falan kadının beyanını yazmış sadece, çok ilginç gelmişti bana. Benim de inatçı kasintim vardı o zaman çok araştırmıştım. Yani demek ki insanlar enjektörü bir çözüm yolu olarak kullanıyorlar ama tehlikeli tabi.

Cinsel durumları duzeltin sonra hamilelik plânlayın bence, çocuk büyük sorumluluk aceleye ne gerek var.Dediğiniz yöntemi hiç duymadım.

Ben vajinismus değilim, evliliğimi anlamak adına(yaşıma rağmen) çocuğu oteledim. Vajinismus ama çocuk isteyen çevremde var. Çevre baskısı olmadan hür irade ile bu kararı alanı var. Özetle ben anne hazırım. tüp bebek denemem oldu 2 yıllık evliyim, kırıp dökmeden bu savaşta olanlara varsa öneride bulunalım ama linç edercesine eleştirenleri anlamıyorum. Sözlerim meclisten dışarı.
Bu arada yoğurt probiyotik ve sadece sürenini duydum enejsiyon bilmiyorum bence denemekte fayda var.

Yurt dışında böyle bir yöntem olduğunu bilmiyordum ama yakın zamanda bir dizide görmüştüm. Bir de bir ebe hemşirenin makalesini okudum tez de olabilir ama bilimsel yazıydı kadın vajinal kaşıntı için yıllarca uğraşıyor geçmiyor enfeksiyon yok mantar yok vs cok uğraşıyor sonra nerden duyduysa artık enjektorle her gün ev yoğurdu sıkıyor vajinaya oylelikle iyileşiyor makalede tabi yorum yapmıyor doğru yanlış falan kadının beyanını yazmış sadece, çok ilginç gelmişti bana. Benim de inatçı kasintim vardı o zaman çok araştırmıştım. Yani demek ki insanlar enjektörü bir çözüm yolu olarak kullanıyorlar ama tehlikeli tabi.

Bir kaç yerde yoğurdun iyi geldiğini okumuştum ama şırınga ile enjekte etmeyi duymamıştım. Bu sitede de daha neler öğrenicez bakalım :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back