bende ocak ayinda dogum yayptim bu hastanede tuba fikriye hanimdi doktorum.doktorumdan ebeden hasta bakicidan cok memnun kaldim sagolsunlar ilgiliydiler.ameliyathanede de sohbet ederek dogumum gerceklestiöncelikle anneliğiniz de bebeğiniz de hayırlı ugurlu olsun. rabbim sağlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah... bahsi geçen hastanede yakın zamanda doğum yapmış biri olarak; hastane koşulları, personel, ücretler hakkında bir bilgi güncellemesi yapabilirseniz çok sevinirim.
dr gelene kadar ebe ilgileniyor.nobetci ebe her zaman oluyor diye biliyorum.Arkadaslar merhaba.sanirim burdakilerin cogu dogum yapmistir.normal dogum yapan ve hastanenin sartlarindan bahsedebilirmisiniz?pazar gunu nobetci kadin dogumcu yok hadtanede birde h.ici gece 11 e kdr doktor varmis.acil bir durumda kiminle muhatap olunuyor.doktor gelene kadar gec olmus olursa mes3la.kafam da bir suru soru...kim cevap verebilir? ??
Merhaba bende Şirinevler fatih hastanesine gidiyorum kontrollerime doğum için tereddüt ediyorum doğum yapanlar nasıl geçti acaba Dr lar nasıl hersey mevcutmu
bende dogumumu orada yaptim cok memnun kaldim.diger hastaneler gibi tiklim tikis degil sakin o yuzden ilgide daha iyi oluyor.dr.mda tuba hanimdi.sezeryan oldum cabucakta iyilesmistimMerhaba bende Şirinevler fatih hastanesine gidiyorum kontrollerime doğum için tereddüt ediyorum doğum yapanlar nasıl geçti acaba Dr lar nasıl hersey mevcutmu
Evet benim doktorum da Jülide hanimdı ve gitmiş kendisi başka hastaneye. Onun yerine Nilgün hanima muayene oldum geçen hafta gayet güzel gecti ama kendisi sürekli şehir dışına git gel yapıyormus bu nedenle doğuma o denk gelmeyebilirmis... kafam çok karışık 5 ayda 3.doktorum ne yapsam bilemedim ben deFatih univ.hastanesinde kadin dogum doktorlari gitmis yenileri gelmis.yeni dr la ilgili bilginiz var mi???
Doktorun ilgisi alakası nasıl kac dk muayene ediyor bebek ile ilgili bilgi veriyormu ben merak ettim tuba hanımdan herkes memnunum yazmıstı ben hiç memnun kalmadımEvet farkettim bende ama benim Dr m değişmedi ben aynı Dr a devam ediyorum Dr Yrd Doç. serdar başaranoğlu ben memnunum baştan beri ona gidiyorum yenileri bilemicem
Hayır bebek yoğun bakımı yokmuş dün sordum ben...Can'ım vallahi benım doğumum da sonrası da çok ıyıydı çok şükür ilgi alaka çok iyi ben doğum yaptığımda yanı doğan yoğun bakım yoktu hatta şimdi varmış yanlış bilmiyorsam sağlıkla alırsın inş bebeğini.
Doktorun ilgisi alakası nasıl kac dk muayene ediyor bebek ile ilgili bilgi veriyormu ben merak ettim tuba hanımdan herkes memnunum yazmıstı ben hiç memnun kalmadım
Renkli ultrasonları var mı pekiDoktorumdan memnunum güzel inceliyor her seferinde ayrıntılı kontrol edip bilgi veriyor gereksiz gördügu hiç bir test istemedi paraci değil
Tuğba handan bende memnun kalmadım
evet gitmis.galiba nisa hastanesine gitmis ama bi sorun sizJülide hanım gitmiş mi kontrole gıdecektım aksattım tüh keşke gitseydim hangi hastaneye gitmiş acaba?
Gercekten mi?kim soyledi?Hastane kapatılıyor Bilginize ortada kaldım çok kötü oldu bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?