Şirinevler Fatih Üniv. Hastanesinde doğumm

bugün konrtolüm vardı gittim biraz daha tebessüm etti ufaktan bi muhabbet etti. ama yinede var ben alışmışım hep gülmelere ondan tuafıma gitmişti
Olucak demekki zamanla alışıcaksın tavsıyem eger evın yakınsa dr danda memnun kaldınsa guleryu dısında yanı bılgısıne guvenıyosan cocugumu getırırım dıyosan yakın olması buyuk avantajdır devam et takma derim

Ben sırf evıme yakın ve bılgısıne gıvendıgım ıcn devam ettım fıyat olarak yarısının yarısı olan hastaneye davet ettı arkadasım ama uzak diye gıtmedım acıkcas

bugün konrtolüm vardı gittim biraz daha tebessüm etti ufaktan bi muhabbet etti. ama yinede var ben alışmışım hep gülmelere ondan tuafıma gitmişti

Canım bende dun gıttım kontrole julıde hanıma oğlusumla baya sıcaktı kalktı oğlumu sevdı ıyı muhabbet ettık muayene vs guZel gectı yani takılma sen bılgısıne guvendınse evıne de yakınsa zamanla ısınırsınız yani:)

Kizlar ben gittim o gun julide hnm yoktu tuba hnma girdim ondanda memnun kaldim onda devam edcez sanirim :)

Kizlar ben gittim o gun julide hnm yoktu tuba hnma girdim ondanda memnun kaldim onda devam edcez sanirim :)
Bende gıtmıstım bı ıkı defa julıde hanım ızındeyken hatta hastanede yatmıstım erken doğum tehlıkesı var dıye tuba hanım daha konuskan evet

ama sen soru sormassan yada bişey demessen sana bişeyler anlatmıor, mesela bana şunları ye bunu yeme şöle yap bunu yapma demesi gerekmiyormuydu acaba ??? evime yakın değil işime yakın ondan direk ona gittim canım

ama sen soru sormassan yada bişey demessen sana bişeyler anlatmıor, mesela bana şunları ye bunu yeme şöle yap bunu yapma demesi gerekmiyormuydu acaba ??? evime yakın değil işime yakın ondan direk ona gittim canım
Canım bılgı konusunda bazen sormanı beklıyo evet ama yıyecekler konusunda bana ısrerla et balık sut derdı her defasında. Bıde maddıyatcı degıl hastane de doktor da ben tum tahlıllerı devlette yaptım kendı dedı yani

merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var 9 haftalık gebeyim avcılar hospitale gidiyorum fatih hastanesi julide hanımı bi arkadaşım önerdi ilgiliymiş ve suni sancılı olmasna rağmen ağrı hissetmeden doğum yaptırmış plates topundamı ne bu şekilde kolay doğum yapanlar olumlu yada olumsuz eleştrileri olanlar varmı julide hanımda normal doğum yapanların düşüncelerini alabilirmiyim çok teşekkürler..

evet canım bana da tahlil listesi verdi sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi. ama yemek konusunda bişey demedi son gittiğimdede muayne ederken baya karnıma bastırdı iki akşam boyunca sancım oldu gitmeyi daha düşünmüorum açıkcası neymiş neden tuvaletimi yapıp gitmişim yapmadan gitmem gerekiormuş dedi.

Bende 32haftams giriyorum.tuba hanima gidiyorum dogumuda orada yapmayi dusunuyorum.dr.m gulec konuskan sorularima cvp veriyo.hastane yeni oldugu icin temiz.ama biraz kalabaliklasmis ve muayrne ucreti 40tl olmus.dogum fiyatlarini bu gittigimde sorcam

Canım bilmiyorum ben oyle bı durum yasamadım karnıma bastrmadı tuvalet vs hıc olmadı o yüzden bilemicem doğrudur. İçine sinmemişse değiştirmen mantıklı senin psikolojın bebegıne de yansıyo sonucta. Yemek konusunda da benım esşim sıreklı beni şikayet ediyordu yemıyo diye belkı o yuZden ben bide dokuz ayda 5 kılo almıstım o yuZden ustelıyordu belko de

kızlar merhaba
okudum sohbetinizi bende o hastaneye gitmek istiyorum fakat bende gebelik olmuyor oyüzden gidicem Jülide hanıma gitcektim ama soguk dediğinizi duydum sonuçta benim sürecim uzun gececek
bana bi aklı verin lütfennnnnnnnn
kime gitmeliyim

Canım merhaba gönlüne göre olsun inşallah. Julıde hanım bıraz soğuk ama zamanla muhabbet ılerledıkce daha ıyı oluyo tuba hanım ona gore dah konuskan daha esprili hastane de genel olarak cok ıyı

CNM SLM BENDE HAMİLEYİM İYİ BİR DOKTOR ARIYORUM VE TABİKİDE MAKUL FİYATTA ÖNEMLİ HASTANENİN FİYATLARI NEYDİ ? BEN SİGORTALI ÇALIŞANIM

CNM SLM BENDE HAMİLEYİM İYİ BİR DOKTOR ARIYORUM VE TABİKİDE MAKUL FİYATTA ÖNEMLİ HASTANENİN FİYATLARI NEYDİ ? BEN SİGORTALI ÇALIŞANIM

Selam canım hayırlısıyla kuagına alırsın ınsallah bebegını. Muayene ucfetı 40 tl oldu bu gunlerde sanırım doğum fıyatları da guncellendi ben spinal sezeryanı 1350 tl ye yaptım ama dokuz ay boyunca oraya gıdınce eskı fıyat uzerınden yaptım sende mesela bugunkı fıyat uzerınden yaparsın anlaşırsan canım

anladım cnm cok saol bilgi için ben şuan başakşehir devlet hastanesine gidiyorum hastanemden doktorumdan cok memnunum aslında ben daha önce başakşehir devlet hastanesinde 2 kez ameliyat oldum çok memnun kaldım ama ilk kez doğumu orda planlıyorum ve sezaryen mecburiyetim var çünkü çift taraflı kasık fıtığı ameliyatı oldum bu yüzden normal doğum yapmam yasak ama sanırım bizim forumda o hastanede doğum yapmış kimse yok konu açtım ama kimse cevap yazmadı henüz

Tavsıye edıyorum uygun fıyatları umarım gonlunce olur hersey:)

Bende çalışmasam Başakşehir Devlet Hastanesine giderdim. Ama doğum için bilemiyorum tabi şimdi Medipol Megaya gidiyorum. Hem istediğim zaman muayne oluyorum hemde doktor seçeneği çok muayne ücreti de 35TL tahliller pahalı tabi onuda sağlık ocağı hallediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…