Hayırlısı olsun canımCarsamba gunude ben gidicem bakalim cok merake diyorum :)
Olucak demekki zamanla alışıcaksın tavsıyem eger evın yakınsa dr danda memnun kaldınsa guleryu dısında yanı bılgısıne guvenıyosan cocugumu getırırım dıyosan yakın olması buyuk avantajdır devam et takma derimbugün konrtolüm vardı gittim biraz daha tebessüm ettiufaktan bi muhabbet etti. ama yinede var ben alışmışım hep gülmelere ondan tuafıma gitmişti
bugün konrtolüm vardı gittim biraz daha tebessüm ettiufaktan bi muhabbet etti. ama yinede var ben alışmışım hep gülmelere ondan tuafıma gitmişti
Bende gıtmıstım bı ıkı defa julıde hanım ızındeyken hatta hastanede yatmıstım erken doğum tehlıkesı var dıye tuba hanım daha konuskan evetKizlar ben gittim o gun julide hnm yoktu tuba hnma girdim ondanda memnun kaldim onda devam edcez sanirim :)
ama sen soru sormassan yada bişey demessen sana bişeyler anlatmıor, mesela bana şunları ye bunu yeme şöle yap bunu yapma demesi gerekmiyormuydu acaba ??? evime yakın değil işime yakın ondan direk ona gittim canımCanım bende dun gıttım kontrole julıde hanıma oğlusumla baya sıcaktı kalktı oğlumu sevdı ıyı muhabbet ettık muayene vs guZel gectı yani takılma sen bılgısıne guvendınse evıne de yakınsa zamanla ısınırsınız yani:)
Canım bılgı konusunda bazen sormanı beklıyo evet ama yıyecekler konusunda bana ısrerla et balık sut derdı her defasında. Bıde maddıyatcı degıl hastane de doktor da ben tum tahlıllerı devlette yaptım kendı dedı yaniama sen soru sormassan yada bişey demessen sana bişeyler anlatmıor, mesela bana şunları ye bunu yeme şöle yap bunu yapma demesi gerekmiyormuydu acaba ??? evime yakın değil işime yakın ondan direk ona gittim canım
evet canım bana da tahlil listesi verdi sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi. ama yemek konusunda bişey demedi son gittiğimdede muayne ederken baya karnıma bastırdı iki akşam boyunca sancım oldu gitmeyi daha düşünmüorum açıkcası neymiş neden tuvaletimi yapıp gitmişim yapmadan gitmem gerekiormuş dedi.Canım bılgı konusunda bazen sormanı beklıyo evet ama yıyecekler konusunda bana ısrerla et balık sut derdı her defasında. Bıde maddıyatcı degıl hastane de doktor da ben tum tahlıllerı devlette yaptım kendı dedı yani
evet canım bana da tahlil listesi verdi sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi. ama yemek konusunda bişey demedi son gittiğimdede muayne ederken baya karnıma bastırdı iki akşam boyunca sancım oldu gitmeyi daha düşünmüorum açıkcası neymiş neden tuvaletimi yapıp gitmişim yapmadan gitmem gerekiormuş dedi.
kızlar merhaba
okudum sohbetinizi bende o hastaneye gitmek istiyorum fakat bende gebelik olmuyoroyüzden gidicem Jülide hanıma gitcektim ama soguk dediğinizi duydum sonuçta benim sürecim uzun gececek
bana bi aklı verin lütfennnnnnnnn
kime gitmeliyim
Yakin zamanda hastanede yenidogan bakim unitesi de aciliyomuss bilginize :)
Yaptım canım Allah razı olsun 22 gunluk anneyım darısı tum hamılelere inşallah. Bende julide hanıma gıdıyordum cok memnundum doğum yapmak için en ideal hastanelerden bırı dıyebılırım son derece memnun kaldım. Ayrıntılı ultrason yok ama normal ultrason bıle gayet net her seklıyle son derece memnun kaldım ıkı doktorda cok ıyı kesınlıkle tavsıye ederım
CNM SLM BENDE HAMİLEYİM İYİ BİR DOKTOR ARIYORUM VE TABİKİDE MAKUL FİYATTA ÖNEMLİ HASTANENİN FİYATLARI NEYDİ ? BEN SİGORTALI ÇALIŞANIM
Selam canım hayırlısıyla kuagına alırsın ınsallah bebegını. Muayene ucfetı 40 tl oldu bu gunlerde sanırım doğum fıyatları da guncellendi ben spinal sezeryanı 1350 tl ye yaptım ama dokuz ay boyunca oraya gıdınce eskı fıyat uzerınden yaptım sende mesela bugunkı fıyat uzerınden yaparsın anlaşırsan canım
Tavsıye edıyorum uygun fıyatları umarım gonlunce olur hersey:)anladım cnm cok saol bilgi için ben şuan başakşehir devlet hastanesine gidiyorum hastanemden doktorumdan cok memnunum aslında ben daha önce başakşehir devlet hastanesinde 2 kez ameliyat oldum çok memnun kaldım ama ilk kez doğumu orda planlıyorum ve sezaryen mecburiyetim varçünkü çift taraflı kasık fıtığı ameliyatı oldum bu yüzden normal doğum yapmam yasak ama sanırım bizim forumda o hastanede doğum yapmış kimse yok konu açtım ama kimse cevap yazmadı henüz
anladım cnm cok saol bilgi için ben şuan başakşehir devlet hastanesine gidiyorum hastanemden doktorumdan cok memnunum aslında ben daha önce başakşehir devlet hastanesinde 2 kez ameliyat oldum çok memnun kaldım ama ilk kez doğumu orda planlıyorum ve sezaryen mecburiyetim varçünkü çift taraflı kasık fıtığı ameliyatı oldum bu yüzden normal doğum yapmam yasak ama sanırım bizim forumda o hastanede doğum yapmış kimse yok konu açtım ama kimse cevap yazmadı henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?