Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşaallah... Cevabın içinde teşekkürler...
MerhabaAklına takılan varsa sorabılırsın ben normal doğum yapmadım spinal doğum yaptım onunla ılgılı sorularına cevap verebılırım ancak
Canım merhaba Allahım sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsın ınsallah. Evet julıde hanım ılgılı bılgılı ve sakın bı doktor dığer doktorlar gıbı ınsanı panık ettırmıyo en cok begendıgım yonu de budurMerhabaGulay87 dogumunu yapmissin Allah anali babali buyutsun bende yeni gebeyim tup bebek julide hnma gitmeyi dusunuyorum ilgili bi dr mu kendisi fikir verirmisin
Canım merhaba Allahım sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsın ınsallah. Evet julıde hanım ılgılı bılgılı ve sakın bı doktor dığer doktorlar gıbı ınsanı panık ettırmıyo en cok begendıgım yonu de budur
Hayırlısı olsun canım hersey gonlune gore olsun.İnsallah alirim saolasin cnm carsamba gunune aldim randevu bakalim
Hayırlısı olsun canım hersey gonlune gore olsun.
Cok tesekkurler amin insallah seninde hersey gönlünce olur ne guzel dogurmussun kuzunuda Allah bizede gostersin o gunleri :)
ben bir türlü o doktora ısınamadım çok soğuktu bana karşı kasılmaktan ağlamıştım bile, sana karşı nasıldı tavırları. hatta ağladığımda hard bi sesle istenmeyen hemilelikmi demişti nasıl kendimi kötü hissetmiştim.Yaptım canım Allah razı olsun 22 gunluk anneyım darısı tum hamılelere inşallah. Bende julide hanıma gıdıyordum cok memnundum doğum yapmak için en ideal hastanelerden bırı dıyebılırım son derece memnun kaldım. Ayrıntılı ultrason yok ama normal ultrason bıle gayet net her seklıyle son derece memnun kaldım ıkı doktorda cok ıyı kesınlıkle tavsıye ederım
ben bir türlü o doktora ısınamadım çok soğuktu bana karşı kasılmaktan ağlamıştım bile, sana karşı nasıldı tavırları. hatta ağladığımda hard bi sesle istenmeyen hemilelikmi demişti nasıl kendimi kötü hissetmiştim.
İnsallah alirim saolasin cnm carsamba gunune aldim randevu bakalim
bugün konrtolüm vardı gittim biraz daha tebessüm ettiEvet canım biraz resmi gibi soğuk gibi soğukkanlı ama zamanla tanıstıkca sıcak oluyo bılemedım yani. Ilk zamanlar esıme dr acaba hıc guluyomu dıyordum ısını yapıyo senı ugurluyo gibiydi zamanla alıstıkmı ısındıkmı bılmıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?