Şirinevler Fatih Üniv. Hastanesinde doğumm

Gulay87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
377
90
73
Selam kızlar 32+3 haftalık hamıleyım fatih üni hastanesi dr. Julıde Akar a gıdıyorum bı akslılık olmazsa doğumumu da orda dusunuyorum daha once bu hastane de doğum yapan yada yapacak olan fıyatlar vs hakkında netbılgısı olN var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevgili Gülay tahminimce bugünlerde doğum yapmış yada yapacak olman lazım yaptıysan eğer geçmiş olsun inş bebişini sağlıkla kucağına almışsındır daha olmadıysa da inş sağlıklı bi şekilde kolay bi doğum nasip etsin Rabbim...
Bende Fatih hastanesi Jülide Hanım'a gitmeyi düşünüyorum hastane yeni açıldığı için biraz tereddütlerim var yakın zamanda doğum yapmış iki kişiden gayet olumlu tepkiler aldım ama sizinde fikrinizi almak isterim. Hastanenin imkanları nasıl mesela ayrıntılı ultrason var mı? Doğum zamanı kendi Dr unuz geliyor mu? Vs vs bi sürü soru aklımda...
Bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Yaptım canım Allah razı olsun 22 gunluk anneyım darısı tum hamılelere inşallah. Bende julide hanıma gıdıyordum cok memnundum doğum yapmak için en ideal hastanelerden bırı dıyebılırım son derece memnun kaldım. Ayrıntılı ultrason yok ama normal ultrason bıle gayet net her seklıyle son derece memnun kaldım ıkı doktorda cok ıyı kesınlıkle tavsıye ederım

Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşaallah... Cevabın içinde teşekkürler...

Aklına takılan varsa sorabılırsın ben normal doğum yapmadım spinal doğum yaptım onunla ılgılı sorularına cevap verebılırım ancak

Aklına takılan varsa sorabılırsın ben normal doğum yapmadım spinal doğum yaptım onunla ılgılı sorularına cevap verebılırım ancak
Merhaba
hayirli olsun
Allah anali babali buyutsun

Bende ayni hastaneye gitmeyi dusunuyorum..
benim bir kac sorunum var. beni ciddi derecede kan tuttugu icin benim ignelerde testlerde cok ilgiye alakaya ihtiyacim oluyor.. bayginlik gecirip kendimede doktorlarada zor anlar yasatabiliyorum... istem disi. Ayrica benim sadece ozel sigortam var bagkur/ssk vs yok.

oncelikle doktorlar ve hemsireler ilgililermi?
Fiyatlar ortalama nasil? yuksek mi uygunmu?
temiz bir hastanemi? oda lar rahat mi? sonucta onlar yuzlerce hastayla ilgileniyor ama ben ilk defa dogum yapcam insallah... hastalarina hassas davraniyorlarmi?

istanbula yabanci oldugum icin burda hicbiryer bilmiyorum ve hastane bana yakin oldugundan tercih etmek istiyorum.

tsk ederim

Canım merhaba hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın ınsallah. Benımde ılk dogumumdu bende yabancıyım ve yakın oldugundan ılk etapta gittim memnun kaldım devam ettım doğum sonrası bebek ve anne kontrolleri acısıdan da yakınlık şart kışı var yazı var trafık vs . Özel sigorta ucretlerını bılmıyorum ama gıtmeye baslamıssan ve orda doğuma karar vermıssen sımdıkı fıyatlar uzerınden anlaşırsın guncelleme oldugunda etkılenmezsn benım oyle oldu en son fıyat uzerınden degıl ılk aylardakı fiyat uzerınden doğum yaptım spinal szeryan 1350 ₺ ye yaptım.sgklıya muayene ucretı 30 lıra bu arada ve testlerını vs dısarda yaptırabılıyorsub hatta dr bana ıstersen dısarda yaptır demişti. .. Odalar cok hos temız personellerınden de son derce memnun kaldım cok ılgılıler amelıyathaneye gırene kadar genel anestezı dedım ama o kadar guzel konustularkı korkmadan gulerek basladık yanı o konuda da personele guvenebılırsin

Merhaba Gulay87 dogumunu yapmissin Allah anali babali buyutsun bende yeni gebeyim tup bebek julide hnma gitmeyi dusunuyorum ilgili bi dr mu kendisi fikir verirmisin

Merhaba Gulay87 dogumunu yapmissin Allah anali babali buyutsun bende yeni gebeyim tup bebek julide hnma gitmeyi dusunuyorum ilgili bi dr mu kendisi fikir verirmisin
Canım merhaba Allahım sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsın ınsallah. Evet julıde hanım ılgılı bılgılı ve sakın bı doktor dığer doktorlar gıbı ınsanı panık ettırmıyo en cok begendıgım yonu de budur

İnsallah alirim saolasin cnm carsamba gunune aldim randevu bakalim

Cok tesekkurler amin insallah seninde hersey gönlünce olur ne guzel dogurmussun kuzunuda Allah bizede gostersin o gunleri :)

cok cabuk gecıyo canım merak etme bı bakmıssın kucagında Rabbım hayırlı saglıklı bebek nasıp etsın cumlesıne ınsallah

ben bir türlü o doktora ısınamadım çok soğuktu bana karşı kasılmaktan ağlamıştım bile, sana karşı nasıldı tavırları. hatta ağladığımda hard bi sesle istenmeyen hemilelikmi demişti nasıl kendimi kötü hissetmiştim.

Evet canım biraz resmi gibi soğuk gibi soğukkanlı ama zamanla tanıstıkca sıcak oluyo bılemedım yani. Ilk zamanlar esıme dr acaba hıc guluyomu dıyordum ısını yapıyo senı ugurluyo gibiydi zamanla alıstıkmı ısındıkmı bılmıyorum:)

Carsamba gunude ben gidicem bakalim cok merake diyorum :)

bugün konrtolüm vardı gittim biraz daha tebessüm etti ufaktan bi muhabbet etti. ama yinede var ben alışmışım hep gülmelere ondan tuafıma gitmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…