• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞİRİNCE'DEN..... (düğün fotoları)

mutluluklar :) bende şirincede fotoğraf çektirmeyi düşünüyorum ama gün içerisinde nezaman hazırlanıp gidip fotğraf çektirip gelicem bilemediğim için kararsızım :18: siz nasıl yaptınız ?

mutluluklar :) bende şirincede fotoğraf çektirmeyi düşünüyorum ama gün içerisinde nezaman hazırlanıp gidip fotğraf çektirip gelicem bilemediğim için kararsızım :18: siz nasıl yaptınız ?[/QUO

tşk ederim canım kına gecesinin vermiş olduğu yorgunlukla saat 09:00 da uyandım 10 da kuaföre gittim saat 1 de işim bitti 2 gibi şirinceye gittik saat 4 buçuk civarında işimiz bitti 5 buçuk gibi tekrar kuaföre gidip makyaj ve saçın üstünden geçtik erken başlarsan halledersin

gündelik temizlik işleri yapıyorum.yardıma ihtiyacınız olursa lütfen benimle irtibata geçiniz.mesajlarınızı bekliyorum.istanbul anadolu avrupa yakasında çalışıyorum.dipbucak temizlik ütü yemek part time anne çocuk bakımı yapıyorum.

Back