Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şirin Mart Anneleri Elleriniz Ayaklarınız Şisti mi :))
yarın 37. haftama giriyorum bir anda ellerim ayaklarım şişiverdi :)) yüzükleri takıları çıkardım . AmaN Allah ' ım güzel ayaklarım balon gibi oldular. Zaten artık bir tane ayakkabım oluyor , ayaklarımın tabanları yere basarken ağrıyor ...
benimde elim ayağım çok şişti parmaklarım dolma gibi oldu bazen avucumu kapatınca çok acıyo ayaklarımda balon gibi oldu ayakkabılarımın hiç biri olmuyo normalde 36 numara giyiyodum şimdi 38 anca oluyo doktor idrar testi istedi albümi olabilir dedi bakalım yaptırdım sonucu ne çıkcak
benım daha 5 aylıkken sısmeye baslamıstı.su an 37 haftalık hamıleyım bacaklarım davul gıbı oldu daha dokunmadan sızlıyorlar.sabahları el parmaklarımı bukemıyorum dolma gıbı oldular.ve ben hayatım boyunca tuzlu yememısımdır bol mıktarda su ıcıyorum ama yınede erkenden sıslıkler olustu.dogumdan sonra ınecek allahtan bıraz daha sabretmemız gerekecek sadece
bende 33 haftalık hamileyim.benimde ayaklarım bacaklarım çok şişiyor.akşam işten döndüğümde balon gibi olmuş oluyor.hele sabah kalktığımda ağzım burnum şiş kalkıyorum.dudkalar zaten kalın normalde düşünün bir de şişince sabahları ayağımın üstüne bastıkça patlayacak zannediyorum.neyseki evden çıkınca şişlikleirm iniyorr biraz.ne yapalım gülü seven dikenine katlanır.bebişlerimiz için çekeceğiz biraz daha