• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sirdas ariyorum...

aynen ya çelişki içindeler söyledikleriyle zıtlaşıyorlar....
hem sanalı kötülüyorlar arkadas bulamıyoruz diye çevren yok demekki ,hem sanaldan sırdaş arıyorlar .
bu mantığı anlamıyorum

aynen ya çelişki içindeler söyledikleriyle zıtlaşıyorlar....
hem sanalı kötülüyorlar arkadas bulamıyoruz diye çevren yok demekki ,hem sanaldan sırdaş arıyorlar .
bu mantığı anlamıyorum
gerçek bir dost güvenebileceğin bir arkadaşın yerini hiç bişey tutmaz,istediğin an görüşebileceğin sıkıştığında yanına koşabileceğin biri çok önemli.Burdada güzel arkadaşlıklar kuruluyor ama ne paylaşırsak paylaşalım yinede bir mesafe oluyor arada maalesef.

ben burda biriyle arkadasım what sapp görüşüyorum mesafe olsada dertleşebiliyorsun ama ewet koş gel kahve içelim kız desem gelemiyo :-)

ben burda biriyle arkadasım what sapp görüşüyorum mesafe olsada dertleşebiliyorsun ama ewet koş gel kahve içelim kız desem gelemiyo :-)
aynen benimde öyle telden görüştüğüm çokk sevdiğim bir arkadaşım var burada ama başı sıkıştığında ben ona ulaşamıyorum oda bana.keşke komşu olsaydık der dururuz hep.

bu arada sataşmak için dediniz demedim ben şikayet edip konu açıyorsunuz ama üyesiniz sonucta sizce şikayet ettiğiniz şeyi yapıyorsunuz çelişki
hanımefendi anlamamakta ısrarcısınız ve de beni konu dışına çekmekte ısrarcısınız... arkadaş olmaya çalışıyorum siz açık arıyorsunuz...çelişkimi kabul etmesem yazmam zaten... tekrar söylüyorum umarım bugün iyi gününüzdesinizdir ve anlarsınız: dedim ki kendim de dahil insanlığın şu günkü durumundan yakınıyorum zaten.... çelişki değil eleştiri ve de özeleştiri.... hala laf peşindesiniz... amacınız buysa tamam dikkatimi çektiniz peki oldu ... burada olduğuma göre herhalde kendimi de eleştiriyor ve buna nasıl çözüm bulunur ne üzücü demeye çalışıyorum... siz hala " ama örtmenim o da benim saçımı çekti" diyen öğrencilerim gibi yok çeliştin yok sen de burdasın yapıyorsunuz... daha nasıl anlatayım... yok en iyisi anlatmayım olmayacak böyle... size iyi günler...

sen neyi kanıtlama derdindesin..çelişsin ya da çelişmesin amacı arkadaş dost olmak..paylaşım yapmak..
bu siteler yüzünden hepimiz yalnızlaştık.etrafta kımse kalmadı ..zaten etrafta birileri kalsa burdan sırdaş arkadaş olalım" demez.".bari bu sosyal siteyi ,bu amacla değerlendirelim" demıs
sağol arkadaşım... anlaşılmak ne güzel... fırsat kollamadan, art niyetsiz, laf ebeliği yapmadan... zarafetle... teşekkürler... :)

merhaba şükriye hanım ben sizi gayet tabi anladım iy niyetli bi biçimde anlatmışısnız ama işte görüldüğü gibi devirler beraber insanların anlayış kabileyeti de düştü ne yazıkki bir derdim var diye başlık açarsın derdiyle yargılarlar insanı sanki kendileri dört dörtlükmüş gibi..herkes negatif olmuş eskiden böylemiydi ah o doksanlı yıllar valla dizisi bile çekildi herşey bambaşkaydı herneyse bu arada bende kayseri doğma büyüme.ama şu an balıkesirdeyim :)

umarım başlığı doğru yere açmışımdır...çağımızın ve teknolojinin bize yaşattığı yalnızlık , tatminsizlik, mutsuzluk ve yetersizlik duyguları aslında çoğu sıkıntımızın temel nedeni. bizden önceki kuşaklarda bunlar daha az rastlanan sorunlarmış çünkü eski mahalle,komşu,arkadaş ilişkileri daha sıcak ve samimi oluyormuş... bunu bu sitede hayata geçirecek bir uygulama önermek istiyorum. yeni üye sayılırım deneyimli değilim ama gönüllü arkadaslar varsa kendimizi ve aradığımız şeyleri anlatan bir not yazsak ve isteyen kişilerle özelden iletişime geçsek nasıl olur? ben şahsen karakterime, yaşıma, sosyal yaşantıma uygun,ara sıra dertleşebileceğim güvenilir bir sırdaşım olsun isterim sitede. ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Evet kim istemez ki... Ama kimseye anlatamam derdimi derdim bana derman imiş

merhaba şükriye hanım ben sizi gayet tabi anladım iy niyetli bi biçimde anlatmışısnız ama işte görüldüğü gibi devirler beraber insanların anlayış kabileyeti de düştü ne yazıkki bir derdim var diye başlık açarsın derdiyle yargılarlar insanı sanki kendileri dört dörtlükmüş gibi..herkes negatif olmuş eskiden böylemiydi ah o doksanlı yıllar valla dizisi bile çekildi herşey bambaşkaydı herneyse bu arada bende kayseri doğma büyüme.ama şu an balıkesirdeyim :)
olsun denizim85 siz anlamışsınız, başka anlayan arkadaşlar da olmuş ne mutlu bana... kastettiğim buydu... bu tip ortamlarda, jest, mimik, ses tonu, tavır, bakış, içtenlik sıcaklık karşı tarafa geçirme şansı olmadığı için kelimelerle ancak diyalog kuruluyor, o da farklı algılanabiliyor... bu kimsenin suçu değil... belki site arkadaşı değil de mahalleden komşu olsak herşey çok farklı olurdu... ne yapalım devir bunu gerektiriyor... tamamen de kötüleyemeyiz sanal ortamı... mesela bu site olmasa balıkesirden bir hemşerimle fikir alışverişimiz nerden olacaktı de mi :)

Ben Kayseri'liyim Şükriye Hanım.Orada hiç yaşamasam da . Tanışabiliriz istersen dertleşebiliriz .

K
umarım başlığı doğru yere açmışımdır...çağımızın ve teknolojinin bize yaşattığı yalnızlık , tatminsizlik, mutsuzluk ve yetersizlik duyguları aslında çoğu sıkıntımızın temel nedeni. bizden önceki kuşaklarda bunlar daha az rastlanan sorunlarmış çünkü eski mahalle,komşu,arkadaş ilişkileri daha sıcak ve samimi oluyormuş... bunu bu sitede hayata geçirecek bir uygulama önermek istiyorum. yeni üye sayılırım deneyimli değilim ama gönüllü arkadaslar varsa kendimizi ve aradığımız şeyleri anlatan bir not yazsak ve isteyen kişilerle özelden iletişime geçsek nasıl olur? ben şahsen karakterime, yaşıma, sosyal yaşantıma uygun,ara sıra dertleşebileceğim güvenilir bir sırdaşım olsun isterim sitede. ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Kesinlikle size katiliyorum.inanin cocuklugumu ozluyorum.aksama kadar disarda oynardik aksamda komsulardan birinde muhabbet ederdik ailecek.k omsularla kardes gibiydik kapilar kapanmazdi.mahalle aralari kalabalikti.simdi mahallemde ne eski hali ne eski insanlar orda.gecmisi ozluyorum.keske köy hayatinda yasasaydik hala komsuluk var gibi geliyor bana.(koyden :KK12:geldik sehire iyi halt ettik )

yalnızlaştıkça içimize kapandık, içimize kapandıkça daha da yalnızlaştık... güvenimiz kırıldıkça insanlardan uzak durduk, uzak durdukça güvensiz olduk... teknolojiye esir oldukça gerçek dünyadan koptuk, gerçek dünyadan koptukça teknolojiye daha çok esir olduk...korkunç kısır döngüler... insanlar internette tarla ekiyor, savaş yapıyor, flört ediyor, sohbet ediyor, ders çalışıyor, oyun oynuyor... traji komik ve üzücü...

yalnızlaştıkça içimize kapandık, içimize kapandıkça daha da yalnızlaştık... güvenimiz kırıldıkça insanlardan uzak durduk, uzak durdukça güvensiz olduk... teknolojiye esir oldukça gerçek dünyadan koptuk, gerçek dünyadan koptukça teknolojiye daha çok esir olduk...korkunç kısır döngüler... insanlar internette tarla ekiyor, savaş yapıyor, flört ediyor, sohbet ediyor, ders çalışıyor, oyun oynuyor... traji komik ve üzücü...

Back