yok bee yengeç kadar masum bi burç var mı.. benim ne kadar yengeç tanıdığım varsa hep saf temiz insanlar... ben akrebim bu arada yanlış anlaşılmasın... gamyoncuiremsu
bence en çapkın burç aslan erkekleri çok ustalar bu konuda arkadaşlarımdan biliyorum :) oğlakları en alta koymalıydılar bence heleki erkekleri seviyorsa asla böle bişey yapmazlar akrep erkekleri aldatırmı bunuda merak ediyorum sevgilim akrepte
ya ama olmazki böyle ben yengeçim ve yengec burçları ailesine yuvasına sadık insanlardır:1shok:liste başı olması sacmama geldi doğrusu.aşkımda kovadır oda tehlikeli yani.yok anancım ben sevmedim bunu:uhm:
ayy burda çok yanlış tepıtler var bence bı kere yengec burcu kadınıda erkegıde aldatmaz evlerıne cok baglıdırlar kovalarda sagdıktı ama bakıyorum akrep ve boga burcları asyagıdalr ama ıkısde eslerını aldatan kısılerdır ılgınc bır tespıt olmus bence :1rolleyes:
yuhh zodyağın en sadık burcunu listenin başına koymuşlar:))))) listeyi hazırlayan kimse yengeçden bi gönül yarası var herhalde:))) bana göre gerçekten seven kimse aldatmaz burcu ne olursa olsun