Şunu söylemeliyim eski sevgilim burcu kovaydı beni bir seviyor , bir sevmiyor gibiydi . şimdi sevdiğim çocuk ise oğlak çok akıllı , düşünceli dürüst birisine benziyor . ama benim çok yakından olmasada tanıdığım bir abi var yengeç burcu sevdiğim dediği sevgilisi var istekleri için başkalarıylada oluyor bizzat kendisi söylüyor .bence burçların cinsellikle alakası yok forumda bir başkasıda bu kanıdaydı . kişiye göre değişir , nereli olduğuna , nasıl örf ve adetleri olduğuna , yetişmesinede bağlı ve tabi en önemlisi inancada , aldatan insan karaktersizdir . arkdaşım her erkek yapar diyor , annem ise kendini bilen erkek yapmaz diyor e tabi annemin insanları tanımakta yaş itibari ile daha tecrübeli . sahsen evlilik dışı bir ilişki yaşasam ailemin yüzüne bakamam eşimle aram kötü olursada aldatmam güzel dille konuşurum . 19 ma giricem ailemin yüzünü bu tür konularda düşürmedim yay burcuyum özllerinin çoğunu taşıyorum . diğer yay burçlarını bilmem ama ben aldatmadım çıktığım kişilerde sadece sevdiğimi unutmak için çıktıklarım oldu . ve şimdi sevdiğim başkası var kimseyle çıkmak istemiyorum , sevdiğim oğlak burcu bana öle geliyorki o gelip konuşsa çok güzel geleceğimiz olucak ve ben belkide dünyanın en mutlu insanı olucam . Oğlak burcu çok iyi diyorlar artık bilemem :)