Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben ilk tercihimde sanırım ölü tercih yapmışım hic bir yer tutmadı. Simdi ek tercih yapcam. Ygs3 ygs4 ve lys den tercih yapcam. Ilk sıraya ygs mi lys mi yazılır?
ygs ve lys sıralamalarını ve istediğin bölümlerin sıralamalarını karşılaştır. Ve en yüksek tercihten duşuğe göre sıralama yap. Eğer özellikle yardım istersen ben yardımcı olabilirim sana :) üniversiteyi bu yıl bitirdim inşaat muhendisiyim :)
ygs ve lys sıralamalarını ve istediğin bölümlerin sıralamalarını karşılaştır. Ve en yüksek tercihten duşuğe göre sıralama yap. Eğer özellikle yardım istersen ben yardımcı olabilirim sana :) üniversiteyi bu yıl bitirdim inşaat muhendisiyim :)
Siralaman önemli istediğin dört yillik ve ustuyse lysleri yaz sonlara boşta kalmamak adina ygsleri yaz istediğin bolum iki yillik bir bölümse üste YGS leri yaz :)