- 16 Şubat 2025
- 44
- -21
- 1
- 23
- Konu Sahibi kafamdakisesnedensusmaz
Sıradan sabit bi hayatın ölümden farkı yok bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye ki?Sıradan sabit bi hayatın ölümden farkı yok bence
kimseye kötü bir şey demiyorum ki isyanım kendimle ayrıca biraz renk gelsinForuma katılan değil de musallat olup günlük gibi kullanmaya başlayan bir yeni isyankar üye daha, hayırlı olsun![]()
He senin rengine ihtiyacı var çünkü forumunkimseye kötü bir şey demiyorum ki isyanım kendimle ayrıca biraz renk gelsin![]()
Teyze senin ihtiyacın yoksa bana da yazma ayrıca çocukların uyanmistir kadınlık görevini yap cirkefliğini değilHe senin rengine ihtiyacı var çünkü forumun
Üzgünüm ama gelir gelmez millete saldırdığından mütevellit, geldiğin gibi gideceksin![]()
Tavuk kakası yeşili de bir renktirHe senin rengine ihtiyacı var çünkü forumun
Üzgünüm ama gelir gelmez millete saldırdığından mütevellit, geldiğin gibi gideceksin![]()
Teyze senin ihtiyacın yoksa bana da yazma ayrıca çocukların uyanmistir kadınlık görevini yap cirkefliğini değil
ya koca koca adamsınız saracak yer bulamadığınızdan bana sardınız benim kimseye hareket ettiğim yok havlayan … ısırmazTavuk kakası yeşili de bir renktir![]()
Çok havlama o zaman. Az sakin dur.ya koca koca adamsınız saracak yer bulamadığınızdan bana sardınız benim kimseye hareket ettiğim yok havlayan … ısırmaz![]()