• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SIR PERDESİNE FAKE DİYENLER

ofulenof123

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
6
1
1
34
Arkadaşlar dün hiçbiriniz bana inanmadınız. arkadaşımın üyeliği bile iptal oldu bu yuzden. ben sadece sizlerden yardım istemiştim. sizde haklıydınız. inanıp inanmamak vicdanınıza kalmış birşey. dün o kadar insanın vaktini harcadım. herşey için çok teşekkür ederim. hakkınızı helal edin lütfen

burada birkaç tane boyle fake olaylara gunlerce derbeder olduk kendı yakınımız gıbı üzüldük dertlendık ve sonra şok
gerçek bilgiler ögrenılınce konunun sahte oldugu ortaya cıktı ,
sen sahtemısın gerçekmisin bilyoruz kendı vicdanın rahatsa sıkıntı yok

Diyelim ki gercekti, neden uyelik almak yerine arkadaşinizdan yazdiniz?
İsteyince uyelik alınabiliyormus demekki. Bknz.simdi..

burada birkaç tane boyle fake olaylara gunlerce derbeder olduk kendı yakınımız gıbı üzüldük dertlendık ve sonra şok
gerçek bilgiler ögrenılınce konunun sahte oldugu ortaya cıktı ,
sen sahtemısın gerçekmisin bilyoruz kendı vicdanın rahatsa sıkıntı yok
daha sonra yorumları okuma fırsatım oldu. zeynep denen bir mahlukat 300 sayfalık bir roman yazmış. birazını okuma şansım oldu. çok gerçekçiydi farkettim. ama benimkisi böyle bir durum değildi. zaten buraya hikaye anlatmaya felanda gelmedim. sadece zamanımızı çaldın diye ihtamlar vardı. kusura bakmayın demeye geldm

Diyelim ki gercekti, neden uyelik almak yerine arkadaşinizdan yazdiniz?
İsteyince uyelik alınabiliyormus demekki. Bknz.simdi..

düşünemedim. zaten bana burayı o arkadaşım gösteriyordu. o okurdu ben dinlerdim genelde. bende ona durumumu anlattığında. paylaşalım belki bir yardımları dokunur demişti. sonra onun profilinden girdim direk

düşünemedim. zaten bana burayı o arkadaşım gösteriyordu. o okurdu ben dinlerdim genelde. bende ona durumumu anlattığında. paylaşalım belki bir yardımları dokunur demişti. sonra onun profilinden girdim direk
Bizi kandirinca elinize birşey geçmez kişi kendine saygı duymali,kendinizi kandırmış olursunuz. Konu gerçek ise esinize direkt olarak sormanızı oneririm. Geri kalan herşey heyecan aramak adına fuzuli hareketler.

Feykin de feyki cikmis ya la
Kib abla
Bizi kandirinca elinize birşey geçmez kişi kendine saygı duymali,kendinizi kandırmış olursunuz. Konu gerçek ise esinize direkt olarak sormanızı oneririm. Geri kalan herşey heyecan aramak adına fuzuli hareketler.

zaten akşam eve gittiğimde direk sormak daha mantıklı geldi burda yaşananlardan sonra

Arkadaşlar dün hiçbiriniz bana inanmadınız. arkadaşımın üyeliği bile iptal oldu bu yuzden. ben sadece sizlerden yardım istemiştim. sizde haklıydınız. inanıp inanmamak vicdanınıza kalmış birşey. dün o kadar insanın vaktini harcadım. herşey için çok teşekkür ederim. hakkınızı helal edin lütfen

iyide kazen ortaya çıkardı zaten tek kişisin arkadaşının üyeliği falan değilmiş..
Kazen Kazen

Back