Sir ağda yarasını nasıl geçirebilirim

paytakordek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
168
2
arkadaşlar daha önce konu açıldımı bilemiyorum... yüzümde tüy sorunum var ve ben bi türlü cesaret edip ne sir ağda yaptırabiliyodum nede iğneli epilasyonona gidebiliyodum lazer görmedi zaten tüylerimi.... sonunda ucunda ölüm yok deyip dün sir ağda yaptırdım ama yüzümde bir iki yerde tahriş meydana geldi kızardı yara oldu böyle kabuklu falan yara değilde kırmızı leke gibi. kuaför bepanthen sür geçer dedi dün akşam sürdüm sabah kalktım aynı duruyosenağlama bugünde sürdüm bu izi daha çabuk geçirebilecek bi krem ilaç vs varsa yardımcı olabilir misiniz :uhm:

bende yaptrdm dün :) bende bişey yok şükür ama bi ara ilaç kullanıyorken cildim hassastı ve o zamn yaptrdığımda bıyık bölgemdeki deri kalkmıştı contraxtubex die bi krem var yazdırabilirsen onu al derım yanıklarda felan kullnılıomuş resmen kalkan deri 3-4 güne iyileşti , iz kalmaması içinmiş o , bana eczacı önermişti

bende yaptrdm dün :) bende bişey yok şükür ama bi ara ilaç kullanıyorken cildim hassastı ve o zamn yaptrdığımda bıyık bölgemdeki deri kalkmıştı contraxtubex die bi krem var yazdırabilirsen onu al derım yanıklarda felan kullnılıomuş resmen kalkan deri 3-4 güne iyileşti , iz kalmaması içinmiş o , bana eczacı önermişti

Forumda baktım ve internetten araştırdım bu ilacı.ama genelde ameliyat ve yanık izleri gibi derin izler içinmiş ve birazda yüksek fiyatı 57 ytl falanmış.yüzüm için kullanmam ne kadar doğru olur. vazgeçtim onun için.
başka öneri yok mu arkadaşlar sir ağda yaptıranlar nerdesiniiizzzzzz:nazar:

bu ilacı doktor yazıyor daha hafif olabilir ama bı iki gune geçirir o izleri düşünsene bnm bıyık bölgemdekı butun deri yenıden oluştuysa 4 güne sana da ii gelir eger yazdırabilirsen :) gecmiş olsun

arkadasım bende baska topikte yazmıstım bıyık bölgemi alırken derim tamamen kalktı. doktora gittim fucicort isimli kremi verdı. korttizonlu oldugunu 1 haftadan fazla kullanmama mı söyledi gecmiş olsun canım. 3 gundur aynanın karsısındayım resmen iz kalırsa bittim ben. isotrexin kullanıyorum derim inceldıgı için oldugunu söyledi doktor. krem gercekten ıyı birde günese cıkmamı söyledı iz kalmaması için almanya da zaten güneş yok ki cıkalım :))ama sen buna dikkat et.

arkadaşlar daha önce konu açıldımı bilemiyorum... yüzümde tüy sorunum var ve ben bi türlü cesaret edip ne sir ağda yaptırabiliyodum nede iğneli epilasyonona gidebiliyodum lazer görmedi zaten tüylerimi.... sonunda ucunda ölüm yok deyip dün sir ağda yaptırdım ama yüzümde bir iki yerde tahriş meydana geldi kızardı yara oldu böyle kabuklu falan yara değilde kırmızı leke gibi. kuaför bepanthen sür geçer dedi dün akşam sürdüm sabah kalktım aynı duruyosenağlama bugünde sürdüm bu izi daha çabuk geçirebilecek bi krem ilaç vs varsa yardımcı olabilir misiniz :uhm:

Geçmiş olsun canım...
Bugün benimde başıma aynı şey geldi.
Hep iple aldırırdım bıyıklarımı,sir ağdayla aldıracağım tuttu aldırmaz olaydım..
Kuaför önce sir ağdayla aldı,sonra bioxin krem sürdü kıl kökleri yansın diye.
2 saat sonra yıka dedi . Yıkadım
Dudağımın hemen üstü kızardı ne denediysem geçmedi.
Eşim de gördü " çok kızarık aşkım dudağın,ne oldu dedi"
Çok utandım ya...
Gececeğede benzemiyor...:nazar:
Acaba yanık kremi "silverdin" mi sürsem bide.
:nazar:

Arkadaşlar sir ağda yüzünden dudak üstümde kahverengi iz oluşmuştu ki oyleki 2 yıl onu geçirmek için ne yaptıysam olmadı ama sonunda buldum expigment kullanın cildiniz gerginleşicek ve kızarıcak ama korkmayın bu soyulacagına işaret olacaktır bu soyma işinide bizzat siz yapın çünkü ben kendim soymasaydım soyulmuyordu bildiğimiz şeffaf bant yapıştırıp hafifiçe bandı kaldırmam soyulmasına yetti daha sonra tahriş olan cildinizi dinlendirin ve nemlendirin birkaçgün sonra yine expigment kullanmaya devam edin sadece geceleri bende böyle işe yaradı ve bu arada güneşe asla ama asla korumasız çıkmayın!Umarım sizede yaralı olur...

bnce çilek yağı kullanın böle tahrişe filan iyi gelio bi kere bıyıklarımı aldm kızarır benm hep direk geçirdi sürüncehem clde iyi gelio

Geçmiş olsun canım...
Bugün benimde başıma aynı şey geldi.
Hep iple aldırırdım bıyıklarımı,sir ağdayla aldıracağım tuttu aldırmaz olaydım..
Kuaför önce sir ağdayla aldı,sonra bioxin krem sürdü kıl kökleri yansın diye.
2 saat sonra yıka dedi . Yıkadım
Dudağımın hemen üstü kızardı ne denediysem geçmedi.
Eşim de gördü " çok kızarık aşkım dudağın,ne oldu dedi"
Çok utandım ya...
Gececeğede benzemiyor...:nazar:
Acaba yanık kremi "silverdin" mi sürsem bide.
:nazar:

benim kuaförde aldıktan sonra silverdini boca etti yüzüme bi iki dakika emdirmi yüzüme. ama yinede dudak kenarı yara oldu.bepanthen sür geçer dedi iki gündür bepanthenle geziyom ama sonuç yoksenağlama

Arkadaslar yuze sır agda yapılmaz cunku kolajen dokunuza zarar verır o cekme hareketı
bır de sıcak uygulanıyor cok saglıksız, ucuk virusunu aktıve eder bu uygulama
yara olunca silverdin bephanthene den ıyıdır,yara kapanana kadar silverdin sürün
sonrasında cildi yenileyen özler iceren peptidli ürünler kullanın

Arkadaşım aynı durum bendede oldu.kırmızılık bir türlü gecmedi.Bugün 2.günüm.Bepanten sende işe yaradımı?iz kaldımı bide?cevap verirsen çok sev inirimsenağlama:teselli:

Arkadaşım aynı durum bendede oldu.kırmızılık bir türlü gecmedi.Bugün 2.günüm.Bepanten sende işe yaradımı?iz kaldımı bide?cevap verirsen çok sev inirimsenağlama:teselli:

bende 2 yerde kırmızı kabuk gibi yaralar oldu dudak kenarımda.yanaklarımdada sivilce oldu.bepanthen iyi geldi kabuklar geçti şu an iz falan yok.ama baya oldu benimki.yaralara silverdin sür ilk bi kaç gün.sonra bepanthene sür kurudukça sürdüm ben bol bol. bide sivilcelerim hiç yoktu sirden sonra oldu yani sivilcede denmez kırkızı kırmızı pütürler oluştu. gülsuyu pudra maskesi yaptım sürdüm 2-3 kere onlarda geçti. umarım kurtulursun iz falan kalmadan. offf bıktım bu kıl tüy işlerinden....kafamçokkarıştı

kızlar mahvoldumm bende ilk kez sir yaptırdım bugun ve sonuç tam bir ciğer parçası yüzüm :KK43: beyaz tenliyim ve tenim çok hassas bugun doktora gittim ince derimin tamamen yandığını söyledi çok gergin şuanda allahım ölücemm inşallah iz kalmaz :KK43: birtane solisyon hazırlattı eczaneye ve advantan verdi kullanıyorum ama yüzüm gerildi iyice hiç mimik yapamıyorum ve ağzımı açtıkca canım yanıyooo napabilirm yardım edinnn :26:

Yanık izlere kesinlikle SİLVERDİN !!! Ben bıyıklarımı sir ağdayla kendim almıştım ilk defa deneyeyim dedim ama aynı bölgeye 2-3 defa denedim bilmiyordum çünkü hep kuaföre giderdim.Bıyıklarımı aldıktan sonra kıpkırmızı oldu acayip yandı ve iz kaldı kabuklaştı çok kötüydü allah razı olsun annem sayesinde Silverdin sürdüm geçti :)

Sivilce ilacı kullandığım için bıyıklarımı ağdayla aldırdıktan sonra bıyık bölgemdeki üst deride soyuldu hep. Hametan diye bir krem kullanıyorum 1 gün oldu. Kıpkırmızı kabardı uyuşmuş gibi hissetmiyorum fazla bayağı yumuşak. Geçer mi, kaç günden geçer iz kalır mı korkuyorum..

Arkadaslar benim yüzüm komple yandı ve soyuldu herseyi kullandım kesinlikle LAMİDERM kremi kullanın 4 gün içinde geciyor

kızlar yüzüme kese yapmıştım banyodayken farkında olmadan tahriş olmuş. dustan bir çıktım derisi soyulmuş resmen yaralar geçti ama hala kıpkırmızı izleri var.o kadar kötüyüm kı olalı tam 20 gün oldu. eşim bile yüzüme farklı bakıyor.lütfen yardım edin sizin kızarıklıklar kaç günde geçti.bakın yüzüm ne hale geldi.
20170505_082926[1].jpg

X