• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sir Ağda Tahrişi

OVERnight

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
585
6
318
bıyıklarımı ilk defa sir ağdayla aldırdım 3 gün sonra aldırdıgım bölgede minik minik svilce benzeri kızarıklar çıktı,nedendir biliyormusunuz,sizdede oluyormu?önlemek için bi öneriniz var mı?:utangac:

bana da oldu bu,sanırım yanlış bişey yaptım dedim birdaha elime almadım,minik sivilceler geçti gibi ama tam olarak değil..elime geliyor yani şuan

ağdacıda sir kullanmışlardı kolum için. tüm kolumu o sivilcelerden bastı ve doktora gitmek zorunda kalmıştım. ilaçlar verdi tabii ama adlarını hatırlamıyorum. sanırım sire alerji var.

arkadaşlar bende şimdi yaptım.. veetin kini yüz için olanı.. korktum ya umarım sivilce faaln çıkmaz.. kuaförde sirle alıyorduk bi sorun olmuyordu evdekindede olmaz umarım. ben şeyi sorcaktım. bu sir i yaptıktan sonra sir ağda yağı ile temizliyoruz ya onu nerden bulabiliriz dicektim. veetin içinde 10 tane bant var ama 4 tane temizleme mendili var çünki

bebek yağları war yaa pudra filanda war onlarda iyi geliyor bebek yağıı çok güzel nemlendiriyorr

sağol şubat.. bu arada bıyık bölgemde sivilce gibi şeyler çıktı arkadaşlar. ve 1 gün oldu alalı hala ağrı var ama sivilceler geçti gibi. kuaförde sir ağda ile yapıyor onda böle etki olmuyordu.aradaki fark sizce ne arkadaşlar.. yani bu hazırlarda neden böle bi sorun çıkıyor. ikiside sir ağda sonuçta

tüyleri almayla ilgili sanırım sürekli alış şeklinden farklı alırsan yada kökten almayıpta kırılırsa tahriş oluyor bendede oluyor en iyisi gidip aldırmak çnkü senin çkmenle başkasının çekmesi farklı oluyor..=/

Mrb arkadaslar.. Ben kollarımı ve yüzümü aldırdım ıkı gun sonra sivilceler cıkmaya basladı. ilk kez aldırmıstım onsan sandım cunku ılk kaslarımı aldırdgmdada kaslarımın üstü aynı sekılde oldu. ama ıkncı ucuncu kez aldırdım kollarımı degısen bısey yok ıkı gun sonra kıpkırmızı sıvılceler cıkmaya baslıyo ve o tuyler cıkana kadar da gecmıyo bunun bı cozumu yok mu? kuaforde aldırdgm halde böyle kendımde almadım. yardım edın lutfen bılgısı olan varsa..

Back