• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sir ağda sonrası:(

esmatwilight

Esma ♥ Gökhan 07.07
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
741
22
46
İstanbul
ben evde kendim sir ağda ile almaya başladım..ilk deneyimimde genital bölgeyi bile alabildim uzun sürdü ama bitirebildim.. :(
benim sorunum şu: alıyorum tamam ama aldıktan sonra cildim kızarıyor kabarıyor ve minik minik sivilcecikler oluşuyor yaaa böyle minik kızarıklıklar hafif iltihap doluyor sanki:5::5: özellikle genital bölgemde... 1 hafta falan benle kalıyorlar sonra kayboluyorlar sizde de böyle oluyor mu yok mu bunun bir çaresi :( sir ağdadan sonra genital bölgem hassaslaşıyor ve acıyor ne büyük dert kıl tüy.. uğraş uğraş dur:( :44::44:

ben evde kendim sir ağda ile almaya başladım..ilk deneyimimde genital bölgeyi bile alabildim uzun sürdü ama bitirebildim.. :(
benim sorunum şu: alıyorum tamam ama aldıktan sonra cildim kızarıyor kabarıyor ve minik minik sivilcecikler oluşuyor yaaa böyle minik kızarıklıklar hafif iltihap doluyor sanki:5::5: özellikle genital bölgemde... 1 hafta falan benle kalıyorlar sonra kayboluyorlar sizde de böyle oluyor mu yok mu bunun bir çaresi :( sir ağdadan sonra genital bölgem hassaslaşıyor ve acıyor ne büyük dert kıl tüy.. uğraş uğraş dur:( :44::44:
canm kızarlıklığın olması cildinin hassas olmasından bende de öle oluyor bepnten krem sür geçirior

bende de oluyor canım..ben sir ağdadan sonra genital bölgeye bebe yağı sürüyorum sivilce olmuyor ve kızarıklıklar çabukgeçiyor..

banyodan sonra yap mutlaka. sir ağda yaptığın yerin oldukça temiz olması lazım sivilce olmaması için.

canım bendede oluyor olması normal ben depilissima ağda sonrası losyonunu kullanıyorum 15 dk içinde ne kızarıklık kalıyor ne sivilce acıyı yanmayıda azltıyor sivilce olmasının nedenlerinden biride ağdadan hemen sonra duş alınması yada o bölgenin su ile temaz etmesi en az 6 saat su ile temaz ettirmeyin.

canım bendede oluyor olması normal ben depilissima ağda sonrası losyonunu kullanıyorum 15 dk içinde ne kızarıklık kalıyor ne sivilce acıyı yanmayıda azltıyor sivilce olmasının nedenlerinden biride ağdadan hemen sonra duş alınması yada o bölgenin su ile temaz etmesi en az 6 saat su ile temaz ettirmeyin.

cnm sen ağda sonrası masaj yağını mı yoksa ayrı bir losyonu var onu mu kullanıyorsun..
ben masaj yağını aldım ancak losyonunu almadım..bende ilk defa sir ağda yapıcam ve cildim hassastır normal ağdada bile hemen reaksiyon verir bu yüzden korkuyorum biraz ama bir geçn kız için de ağda gerekli özellikle sir ağda azaltmasını sağladığı için aldım..eğer losyon gerçekten iyi geliyorsa bir dahakine onuda sipariş vereyim...

Son düzenleme:
canım sir ağda yağı ayrı losyon ayrı sir ağda yağı ağda kalıntılarını temizlemek için yani sıra şu şekilde ilk önce antibakteriyel jel sürüyorsun mikrop kapmasın diye daha sonra talk pudrası azı azaltsın terlemeyi önlesin diye talk purasını çok sürme iyi almaz sonra daha sonra ağda ile alıyorsun sonra sir ağda yağını sürüyorsun kalıntıları temizliyor en sonda depilissima sir ağda losyonu sürüyorsun batık spreyini hemen sürme 34 saat geçsin sonra güde 2 defa batık spreyini sürersin her ağdadan sonra 4-5 gün sür batık spreyini sonra bir sonraki ağdada bi daha

canım sir ağda yağı ayrı losyon ayrı sir ağda yağı ağda kalıntılarını temizlemek için yani sıra şu şekilde ilk önce antibakteriyel jel sürüyorsun mikrop kapmasın diye daha sonra talk pudrası azı azaltsın terlemeyi önlesin diye talk purasını çok sürme iyi almaz sonra daha sonra ağda ile alıyorsun sonra sir ağda yağını sürüyorsun kalıntıları temizliyor en sonda depilissima sir ağda losyonu sürüyorsun batık spreyini hemen sürme 34 saat geçsin sonra güde 2 defa batık spreyini sürersin her ağdadan sonra 4-5 gün sür batık spreyini sonra bir sonraki ağdada bi daha

teşekkür ederim önerileriniz için ben de bu sırayı izleyerek bu kızarıkları gidermeye çalışacağım inşallah olumlu olur sonuç

aynı şeyleri ben de çekiyorum canım, benim kızarıklığım bile 1 hafta sürüyor. ben ağdacıya gidiyorum o bir losyon sürüyor yapışıklık olmasın diye sürmüyorum da saatlerce su ama yine de oluyor. bıktım o görüntüsünden eldivenle denicem sanırım o sorunlar yaşanmıyormuş eldivende

anladım cnm bahsettiğin losyonu inceledim önümüzdeki ay antibakteriyel jel ile losyonunu alıcam bilgilerin için teşekkür ederimm..:34:

aynı şeyleri ben de çekiyorum canım, benim kızarıklığım bile 1 hafta sürüyor. ben ağdacıya gidiyorum o bir losyon sürüyor yapışıklık olmasın diye sürmüyorum da saatlerce su ama yine de oluyor. bıktım o görüntüsünden eldivenle denicem sanırım o sorunlar yaşanmıyormuş eldivende

canım zaten dar eldivenle uzun sürmez mi :(

tam bende bu konudan şikayetçiyim hiç bi bölgemde sorun olmuyo sir yaptıktan sonra o gün kızarıklık oluyo ama ertesi gün süper ama genital bölgede küçük kabarıklar kızarıklık sivilce gbi şeyler
yok mu ya bunun bi çözümü bitkisel yada herhangi bi ürün

Kızlar bepanthane falan bilemem ama benim kadar aşırı hassas tenli kimse yoktur, dermatoloğum bile sasırır her gittiğimde, bunu mermer beyazı tenime bağlar..

Eğer siz de bu kadar hassassanızbu yazıyı mutlaka okumaya devam edin, 1-2 saat icinde hicbir seyiniz kalmıyorsa okumanıza gerek yoktur.

Bir gün kuaförümden cıktığımda kollarım mahvolmuslu, sanki üzerine kaynar sular dökmüşler böyle bir kızarık böyle bir acı böyle bir kasıntı, dayanamıyorum tırnaklarımı gecirip kanatana kadar kasımak istiyorum:84: kabarmaya basladılar..

Eczaneye girdim en yakın dedim, "Ölüyorum.. Cildim hassas ancak bu daha önce hic bu kadar ağır olmamıstı, 1-2 saate gecerdi.." dedim, bana hemen PROCTOLOG adlı kremi verdi, şu basurun meshur kremini.. Hemen sür simdi dedi, iki saat koluna su değdirme, 2 saat sonra soğuk suyla yıka, tekrar sür dedi..

Sürdüm..
3 dakika.

Tam 3 dakika cünkü; her dakika bir cehennem yılı gibi geliyor, o yüzden bu kadar emin oluyorsunuz..

İşte ben o dakikalarda cehennemden cennete geciş yaptım..:103:

İlk üc dakikada kasıntı ve kabarcıklar durdu.. Ve sonra o iki saat icersinde kabarcıkların büyümesi durdu gerileyerek yok oldular, hic kasıntı kalmadı o kıpkırmızı insanların korkarak koluma baktığı kızarıklık ve yanma cok hafif pembe kaldı .. Soğuk suyla on bes dakika kadar yıkadım ve tekrar sürdüm..

Duacıyım.

Artık her sirimden sonra bunu sürüyorum, 5-10 dakikada bembeyaz oluyor.. Mutlaka ama mutlaka tavsiye ederim, hele ki şu yaz aylarında.:16:

Back