- 1 Şubat 2008
- 559
- 4
- 318
- Konu Sahibi papatya_34
-
Arkadaşlar bende sdir ağda kullanıyorum .iyi oluyor ama kartuş kısmı genış oldugu için cekemıyorum. Azulenlı olanlar nasıl oluyor bır özelliğimi var ? dar başlıgı nasıl bulabılırım ?
Depilissima Titanyum Kremsi Pudralı Konserve agdayı kullanan var mı? pudrası fazlaymış .Ben bunu balıkesırde bulabılırmıyım kı ? alan var mı?
yazmış oldugunuz mesajı farketmedıgım için sordum bi kastım yokdu . Bır kac kez sorulması hosunuza gıtmıyorsa cevaplamayabılırsınız .
bende sesunun setini dün migrosta gördüm.. ama bir çarşıya inip araştırma yapıcam :):)
bişe sormak istiyorum.internetten araştırdım bir konserve agda&ısıtıcıları ve kartuş agda&ısıtıcıları olarak settleri var.. Sİzce hangisi daha iyi? ben kartuşu düşünüyorum.. ama gittiğim kuaför büyük konserveleri kullanıyor.çubukla sürüp bezle alıyor.. bu bana daha mantıklı geliyor istediğin gibi sürebilirsin.. ama kartuşla ve kullanımıyla ilgiili hiçbi bilgim yok :S:S
Merhaba arkadaşlar.Ben de sir ağda makinesi almak istiyorum..Kartuş ve konserve arasındaki fark nedir? Forumu okudum ama orayı göremedim.... Hangisi daha kullanışlı olur...Bu kartuş dedikleri ne Sptula ile sürülen mi yoksa kutuyla bacağa sürülen mi? Bi de makinelerin 50 ml, 100 ml gibi ml satılıyor. Hangisi yeterli? Bu kartuşlar ya da konserveleri alırken sıkıntı yaşar mıyım? Parfümeriler de satılır mı? Tüylerim seyrek değil yoğun hangisini alsam rahat kullanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?