24 LİRAHappy Roll Sir Ağda ve Depilissima 50 ml Kartuş Ağda Ambalaj: Şık şeffaf makyaj çantası içinde; 1 adet Naturel, 1 adet Azülen ve 1 adet Titanyum-3 adet 50 ml.’lik Sir Ağda, 1 adet 20 adetlik (22x7 cm) hazır Kesilmiş Bez, 4 adet Depilssima Tek Kullanımlık Yağlı Mendil, İşlevi Sir Ağda için gerekli olan tüm malzemeleri içerir
39 LİRADepilissima 100 ml Kartuş Isıtıcı, 1adet Naturel Kartuş, 1 adet 20 adetlik özel kesilmiş bez, 4 adet yağlı mendilden oluşur. Şık çantası ile yer kaplamaz ve kolay taşınmasını sağlar.
Arkadaşlar eylülde düğünüm var artık jiletten ağdaya geçiş yapmak istiyorum. Araştırdım en iyisi sir ağda seti almak dedim. Epilatörüm var ama batığa neden oluyor hem kökünden almıyor. kkde araştırdım depilissima tavsiye edilmiş.
24 LİRA
39 LİRA
Ben bıyık, genital ve bacaklarda kullanacağım. Hangisini almalıyım bilmiyorumkismile Kendim becerebilir miyim acaba? Tüyü azalttığını okudum sir ağdanın. Bu yönde etkisi olur mu? Bir de arkadaşlar marka olarak bundan başka daha iyi dediğiniz var mı?
opuyorumnanaktan
Canım en doğru seti bulmuşsun depilissima sir ağdadad en iyi marka 100 ml set al bende 2. yazdığın ben aynısını aldım 3 aydır kullanıyorum çok memnunum genital bölge için titanyum küçük başlıklı kartuş al sen hangi sitede gördün yazdığın bu ürünleri ben bakimliolmak.com sitesinden aldım ertesi gün hemen geldi depilissimanın bayisiymiş çok memnunum tavsiye ederim.
Canım en doğru seti bulmuşsun depilissima sir ağdadad en iyi marka 100 ml set al bende 2. yazdığın ben aynısını aldım 3 aydır kullanıyorum çok memnunum genital bölge için titanyum küçük başlıklı kartuş al sen hangi sitede gördün yazdığın bu ürünleri ben bakimliolmak.com sitesinden aldım ertesi gün hemen geldi depilissimanın bayisiymiş çok memnunum tavsiye ederim.
Canım senin aldığın model standlı mı standsız mı ?
Canım ben bakimliolmak.com sitesinden aldım bir arkadaşım tavsiye etmişti almadan önce telefonla aradım fulya hanım sağolsun çok yardımcı oldu ben 100 ml depilissima set satın almıştım 1oo ml depilissima standsız oluyor fişte takılı kullanıyorum depilissimada 100 ml standlı yok şimdi vivolün setleride gelmiş geçen baktım standlı var vivolda daha mı kullanışlı olur bilmiyorum sanırım daha kullanışlı olabiilir fişte kullanmaya gerek kalmaz ayakta durdu devrildi derdi olmaz bizde şimdi bir arkadaşımıza vivolün 300 ml konserve setini alacağız bakimliolmak.com dan fiyatı çok iyi 45 tl ısıtıcı konserve bezi yaı herşeyi ben ezwax 800ml ısıtıcı + konserve falan almıştım baya pahallıya geldi bu set 45 tl çok iyiymiş
Standlı bence de daha kullanışlı olur, standsız olduğu zaman elektrikle de temas halindesin sanki tehlikeli olurmuş gibi geliyor, evham belkide. Spatula kullanıyorsan konserve de kullanışlı olur.
100 ml standlı model geldiyse ben de bakayım, yoktu çünkü.
canım standlı dediğin gibi bencede daha kullanışlı ağda yapmak istediğin yerde fiş olmaz fiş yetişşmez şekilden şekile girme derdi yok bakimliolmak.com sitesinde var ben daha geçen hafta aldım 4 kartuşlu stanlı 48 tl
elimle nasıl alıcam ki? ya yapışıp kalırsa bilmiyorumkismile
canım standlı dediğin gibi bencede daha kullanışlı ağda yapmak istediğin yerde fiş olmaz fiş yetişşmez şekilden şekile girme derdi yok ................. sitesinde var ben daha geçen hafta aldım 4 kartuşlu stanlı 48 tl
site adı veremiyor musunuz nerden aldınız bu setleri
canım standlı dediğin gibi bencede daha kullanışlı ağda yapmak istediğin yerde fiş olmaz fiş yetişşmez şekilden şekile girme derdi yok kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sitesinde var ben daha geçen hafta aldım 4 kartuşlu stanlı 48 tl