Sir ağda / bikini bölgesi temizliği

Son olarak batık oluyor mu ağdayla? Çünkü jilat kullanmama rağmen batık oluyor bende

Ben sir değilde ılık ağda kullanıyorum sesu'nun
Eğer ilk kez alacaksan kesinlikle tavsiye ederim küçük ebatlarda minik minik başlarsan sonucunu alırsın..Ve acısı sirden daha az.

Peki leke veya batık oluyor mu?

Batık olmuyor ama leke konusunda bilgim yok çünkü kararma problemim var zaten o bölgede olmussada dikkat edemem..Ama tertemiz oluyor ve gerçekten mükemmel bir his..Sirle denedim kanatıyor canımı çok yakıyor.

Teşekkür ederim:) ağdayı ısıtıp yapıştırıp üzerine bezi yapıştırıp çekmek budur demi ağda tam olarak? şu anda rreglim karnım ağrıdı valla burdaki konuları incelerken sıkmaktan kendimi:/ epilatörle denedim bir defa üst kısımları alabildim sadece ve batık oldu zaten komik de oluyo bi kısmı uzuyo bi kısmı kalıyo becerebilirim umarım ağdayı:/ çok özel olucak aslında ama ne kadar uzamış olması lazım ağda için

Sen beni görsen ilk zamanlar alamazdım üst alınır gerisi kalır tarz olurdum haha

Küçük ebatlarda bir sürü bez parçaları ama küçük olsun ki çok canın acımasın.Minik minik başlarsan zaten canının yanması azalır.
Batık kesinlikle olmuyor ve 3 hafta kadar çıkmıyor aslında daha uzun çıkmıyor kardeşimde 1 ayı geçiyor bende 3 hafta kadar..
Uzaması işte ağdanın alabileceği kadar gözünde kestirirsin denersin.Boyutunu şimdi kestiremiyorum

hay allahım ya kadın olmak ne zor oturduğum yerde kızarıyorum valla yazdıklarıma:) bez parçası derken evde kendim mi kesiyim bez satılıyo sanıyodum bende arıycaktım almak için. 3hafta süper ben 2haftaya 1haftaya bile razıyım:) umarım yapabilirim ya yakında düğnüm var çok sıkıcı konular bu konular hiç girmiyim bile nasıl utandığıma

Vallahi kıldan tüyden meseleler gerçekten mesele yani o yüzden utanılacak birşey yok.. : )
Ben almadığım için normal çarşaf gibi olan kullanmadığım şeyleri değerlendirdim.Yoksa onlardan da kullanabilirsin satın almanda sıkıntı yok yani onunla da yapabilirsin..

Evet düğünde yaklaşıyorsa sıkıntıdır..Bence yavastan alış gerçekten üstesinden geleceksindir inanıyorum.

İlk defa alcaksan kendin alma derim
Git bi ağda salonuna aldı 10 dakika sürüyor tertemiz vallahi

Teşekkür ederim:) ben yarın ağdamı alıyım en kısa sürede de deniyim bide heryerimi yapış yapış yapıyorum hiç becerememiştim bakalım bu defa nasıl olacak:) insanlık hali olmaması anormal olur zaten diyorum filan ama yine de sıkılıyorum işte.

Azar azar alıp dene yapış yapış olsada minicik olur rahatsız olmazsın..Kocaman kocaman denersen facia

İlk defa alcaksan kendin alma derim
Git bi ağda salonuna aldı 10 dakika sürüyor tertemiz vallahi

utanıyorum o yüzden kendim alıyım dedim. aslında ilkinde dışarıda aldırsam sonra nasılsa yumuşıyıp seyreliyormuş diye de düşünüyorum ama utangaçlığımı yenemedim ağda için gidip fön çektirip çıkmıştım bi defa:)

Vivet Pudralı ağda al birde ısıtıcı makinesini al.İlk etapta kılların yumuşayana kadar acıyacak.
Batık kıl dönmesi vs oluyor onun önüne sadece lazer epilasyon yaparsan gecersin.
Bişey olmaz ya yaparsın nolcak.Ben hamileyim bu ayda kendim yapacam sonra jilet:)

Aa canm neden utanıyosun
O da kadin sen de kadınsin
Hem kaç kişi görüyor o bayan

Keşke jilet hiç yapmasanız ama zor olur heralde göbekle yapmak:) doğumdan sonra tekrar dönersiniz gerçi. Bir de ben kurtulsam şu jiletten bu gün gittim ağdalara baktım baktım bu neymiş hangisi pudralıymış ısıtılıyomuymuş diye sonra birilerinin dikkatini çekicem diye kaçtım daha alıcağımı bulamadan

ya ben de nasıl çekiniyordum kendimde beceremiyordum.bi gün gözüm döndü gittim.2ydi gittiğimde komple ağdayı 1 saatte bitirdi kadın.yani bikini bölgesi max 20 dakika sürdü öyle evdeki kadar da acımadı.bundan sonra mümkün olduğunca dışarı gidicem.gittiğim yer pek hijenik değildi şimdi daha güzel bir yer arayışındayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…