Sir ağda / bikini bölgesi temizliği

ya ben de nasıl çekiniyordum kendimde beceremiyordum.bi gün gözüm döndü gittim.2ydi gittiğimde komple ağdayı 1 saatte bitirdi kadın.yani bikini bölgesi max 20 dakika sürdü öyle evdeki kadar da acımadı.bundan sonra mümkün olduğunca dışarı gidicem.gittiğim yer pek hijenik değildi şimdi daha güzel bir yer arayışındayım :)

ya işte bi de o var ben mızmızım biraz:KK43: canım yanınca tutamam kendimi bekletmek isterim ciyaklarım filan rezil olurum kesin her türlü utanırım hem utandığım için hemde acıya verdiğim tepkilerden:KK43: 10dk da bitiyor diyolar 10dkda bitmesi için çatur çutur yolması lazım düşüncesi bile ödümü koparıyo:KK43: jilet iyi aslında üşenmem gün aşırı alırım ama kısayken alınca da o da tahriş ediyo o yüzden başka bişeye dönmekte ısrar ediyorum.

ya işte bi de o var ben mızmızım biraz:KK43: canım yanınca tutamam kendimi bekletmek isterim ciyaklarım filan rezil olurum kesin her türlü utanırım hem utandığım için hemde acıya verdiğim tepkilerden:KK43: 10dk da bitiyor diyolar 10dkda bitmesi için çatur çutur yolması lazım düşüncesi bile ödümü koparıyo:KK43: jilet iyi aslında üşenmem gün aşırı alırım ama kısayken alınca da o da tahriş ediyo o yüzden başka bişeye dönmekte ısrar ediyorum.

ya benimde artistlendiğime bakma 5 aydır gidicem dedim geçen ay bi cesaret gittim yani daha 1 kere gittim kuaföre :) çatır çatır yolmadı.üstlerden başladığı için iyi uyuştu ama gariptir hani tarzından falan herhalde acımıyor yani.bir de kendine yapmanla bir olmuyor bir süre sonra belin başın heryanın ağrıyor kendin yaparken göremiyorsun falan.jilet iyi falan değil rezalet batık batık 2 günde b ir çıkıyor hele de yazın bikini falan giyiyorsan kara kara oluyor.ağda on numara en az 15 gün sürüyor rahatlığı.

Mecbur bende düğünden önce gidicem heralde o zamana kadar cesaret edebilirsem kendim denerim olmadı çook uzak bi semtte kuytu köşede bir kuaföre gözlük şapkayla gider yaptırır kaçarım:cool:

azıcık rahat ol bende bu zaman kadar hep jilet kullandım geçenlerde kuaför arkadaşım zorladı 10 dk da tertemiz oldu
ahhh birde batıklar olmasa iyi olur

bende yeni dogum yaptım,dogumdan önce bi kaç kez yeltendim dogumda rahat edeyim diye ,korkudan gitmedim 10 gun once elde ısıtılan agda bantlarından aldım bi sinirle yapıştım tertemiz oldu accık canım tatlıdır dişimi sıktım hala rahatımm :) jılete elvedaa agdaya merhabaaa :KK70:

ilk defa ağda yapacaklar kesinlikle ağda bandı kullanmalı bence diğer türlü ayarlaması çok zor.yapıştı kaldı diyenler için yaptığınız ortamın sıcaklığı çok önemli çok sıcak havalarda ağda ciltte eridiği için çekilemeyebiliyor.ilk birkaç sefer çok acısa bile zamanla acısını hiç hissetmiyorsunuz o yüzden bir defa denedim bıraktım yapmayın :)

Ben ilbay diye kati bir sir agda ile aliyorum jiletten sonra zor oldu ama artik alistim.

3 yıldır sir ağda kullanıyorum. Başta çok zor oluyordu saatlerce kıvranıyordum alıcam diye şimdi o kadar zayıf ki tüylerim 10 dakikada tertemiz. 1 ay rahatsın. Şiddetle tavsiye ediyorum. Hiç korkmayın hemen başlayın ilk alışlarda elbetteki acıyacaktır ama rahatlığına değer.

3 yıldır sir ağda kullanıyorum. Başta çok zor oluyordu saatlerce kıvranıyordum alıcam diye şimdi o kadar zayıf ki tüylerim 10 dakikada tertemiz. 1 ay rahatsın. Şiddetle tavsiye ediyorum. Hiç korkmayın hemen başlayın ilk alışlarda elbetteki acıyacaktır ama rahatlığına değer.
Kullandığınızı markası ney acaba

X