Lekeler, Çiller Sir ada sonras kalan lekelere zm olan var m ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

derman

Gökkuşağı istiyorsan ;yağmura katlanmalisin.
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
5.017
1.607
kızlar 3 hafta önce bıyık bölgeme ağda yaptım ve izi kaldı kahve rengi çok kötü gözüküyor. beyaz tenliz olduğum için burunum akmış gibi gözüküyor içinizde böyle olan var mı?

hiçbirinizden bir cevap gelmededi kizlar bende kendim araştırdım limon sürüyorum yatarken izler gitmeye başladı. limon çok işe yarı azcık kaldı geçer gezmez sizinle paylaşacağım.

cnm aynı sorun bende de var ne yazık ki .ben de ağdadan sonra sürmeye basladım bir de senin gibi her gece sürmeyi deneyeyim.inş. faydasını görürüz.

her gece sürmedim ama sirden sonra mutlaka limon sürdüm şimdi daha ii görünüyor.bir de limonla bebek pudrasını karıştırıp sürüyorum.suna dumankaya söylemişti.uzun süre yaparsanız tüylerden kurtulursunuz diye. deneyin derim ben

april cnm bende aynı detten muzdaribim koltukaltımda kaldı bnm lekelerdün başladım bende limon sürüyorum bi 10 dk bekletip yıkayıp daha sonra bebe pudrası sürüorum.seninde tam olrak yaptığın bumuydu ve ne kadar sürede geçti tamamen geçtimi?

cnm ben bıyık bölgeme ve çeneme sürdüğüm için çay tabağının içinde limonla bebek pudrasını karıştırdım.sürülecek kıvama gelince sürdüm lekeli bölgelere kuruyunca da yıkadım.ben sanırım bi kaç aydan beri yapıyorum ama dediğim gibi gece yatarken hep unuttuğum için hemen ağdadan sonra yaptım bu uygulamayı.tüyleri yok etmek için ztn bu yöntem ama içinde limon da olduğundan lekelere ii geldi.

benimde bacaklarımda kıl batılarından dolayı lekeler var acaba bunlarada iyi gelirmiki kızlar?

serez yauw bizim hatunların çektiği çilelere bakın ya.yok selülit yok kıl tüy offf wallaa offf :) cnm limonun ii geldiğini söylüyorlar.bence dene bi bak bakalım.bişey kaybetmeyiz.aslında bnm de bikini bölgemde de var ama uyuşukluğumdan sürmedim hiç.

sorma cnm ya sorunlar hep bizde.bu yaz düğünüm var geçirmem lazım.kışın epey sürdüm limon ama şuan bende ihmal ediyorum.

cnm en güzeli kese diyorlar.hatta kabak lifi varmış o çok iyimiş.bulabilirsen bence ondan al hem kese yap hem de limon sür.baktın olmadı bi doktora gidersin artık eğer cok kötüyse

ah canım benim neler denedim.kabak lifide kıştan beri kullanıyorum.doktora gittim yok çözüm

april saol bnm bdie böle denicem.ya bide bişi sorcam ben sirle bu lekelr koltukaltımda oluştuktan 1 hafta sonra ilaçalr limon flan sürmeye başladım yani 1 hafta boyunca hçbişi kullanmadım sonra kremlere başladım acaba bu yüzden lekeler kalıcı olurmuu

arkadaşlar benimde bikini bölgemin üst tarafında bi ton koyu iz kaldı resmen sürdüğüm yerden itibaren çizgi gibi belli kaldı bişeyde yapmak istemiyorum limon mantıklı geldi ama

serezcim üzüldüm ya gercekten.ama bence cok kafana takma çogu bayanda var aynı sorun.sen hiç ara vermeden istikrarlı bi şekilde devam et bence yaptığın seylere.bende de var dediğim gibi.yaz geldi mi bikini giymeye korkuyorum walla.bir de birsey daha dicem arada limon ve tuzla ovuyorum ben bıyık bölgemi. şöyle bi mantık yürüttüm kendimce mesela deniz de sürekli güneş ve tuz yediği için vücudumuz lekeler batık izleri kayboluyor.hem de kılların uzama süresi artıyor.tuzla ve limonla kese yapın birde ben hiç denemedim bacaklarıma ama forumlarda okumuştum iyi geliyor die

Mrb arkadaşlar.Benimde sir ağda sonrası lekeler ve batıklar oluşmaya başladı netten araştırım dedim burayı gördüm ama herkes ayrı bişey dediği için doktora gittim.Bana iki merhem verdi.Ama tamamen lazer le gidebilr batıklar dedi.Cilt yapısındanda kaynaklanyomuş bu durum.Ben iki gündür kullanıyorum merhemleri baya etkisi oldu.Önceden kollarım bacaklarım batıklardan kahverengiydi utanıyordum artık şimdi açıldı rengi,sivilcelerde azaldı.Bu tür durumlarda doktora başvurmalısınız bence öyle duyarak alınan ilaçlar hem kişiye hemde cebe zarar veriyor bazen.ıyigünler.

cnm lekelere bi faydası oldumu peki.merhemlerin adını verebilirmisin.ben madecassol kullanıyorum 8 gündür haal değişiklik yok kafayı yicem

mrb hannotos kusura bakma yeni gördüm.evet yararı oldu kremlerin sivilce eve lekeleri azalttı.exipigment ve fucidin.biri sivilce için diğeride koyulaşan lekelir için renk açıcı.

kızlar ben size söylemeyi unuttum.gecen sene elime kızgın sir döktüm ve bütün derim anında kaynayarak yerinden söküldü.2. derece yanık oluştu yani.elimde hiç deri yoktu ve sinir uçları görünüyordu.kullandığım ilaçlar arasında fucudin de vardı.ve elim de hiç iz yok desem yeridir.çok dikkatli bakınca biraz belli oluyor ki artık gerisini siz düşünün 2.derece yanıktı yani.ve doktorun söylediğine göre zamanla daha iyi olacakmış.yani bu fucidin gercekten bu tür lekelere fln ii geliyor.hatta bir kaç senedir kasık bölgem de kıl dönmesi gibi birşey vardı.şişti sürekli orası.fucudin sürdüm 1-2 kere hemen şiş indi ve içinden kıl çıkmaya başladı.bi doktorada danışıp kullanılabilir aslında.

açık yaralarda yada sivilcelerde antiseptik ürünler genelde iyi gelir... bıyık bölgesindeki sir agdadan sonra olusan deri kalkamsı içinse dedidign dogru olabilir...amaaaa eger bıyık üstünüzdeki leke derinizin altına işlediyse eğer işiniz gerçekten zor...limonlar denedim kremler denedim expigment sürdüm o bölümü tca ile 3 kere soydum düşünün....ama banamısın demedi :) sanırım böyle yaşamaya mahkum edildim birşeyin bedeli bu ama :) anlamadım..o yüzden...dısardan gelen hiçbirşeye tepki vermiyor şekerlerler.....keşke çözümü olsa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…