Teşekkür ederim. Tabii ki olur..Eline sağlık. Cevizi dövsem onla da olur mu acaba?
Yapım aşamalarını neden çekmiyorsun? Öyle zor mu oluyor onları da görmek isterdim.
Yani görüntü açısından sormuştum böyle güzel görünür mü diye.Teşekkür ederim. Tabii ki olur..
Maalesef o kadar vaktim yok. Bunları bile aylar öncesinden yapmama rağmen konu açmaya zor vakit buluyorum..Yoksa bende isterdim her aşamayı detaylı anlatıp, göstermeyi
Merhaba,toplam 2 yumurta.1 tanesi içine konulacak,1 tanesinin beyazı üstüne olacak..Merhaba bunu deneyeceğim de.
1 yumurta mı kullanacağız sarısı içine beyazı üstüne olacak şekilde?
Hamur kıvamı kulak memesi kıvamında mı olacak?
Teşekkürler.
Hmm hangi durumda fırından almalıyım o zaman kızarmaya başladığında mı? Yoksa ona da mı izin vermeyeceğim.Merhaba,toplam 2 yumurta.1 tanesi içine konulacak,1 tanesinin beyazı üstüne olacak..
Hamur kulak memesi kıvamında olacak.
Pişirme süresine çok dikkat edin. Çünkü kurabiyeler fırında iken dağılır, pişmemiş gibi gözükebilir ama soğudukça toparlar.Bütün kurabiyelerde böyledir. 1 dakika bile fazla pişse sonrasında sert olabiliyor..
Şimdi bunda 15-18 dakika demişim ya.15 dakikada bakın hafif kızarmışsa alın,yoksa 1-2 dakika daha pişirin.Yani 15 dakikadan sonra kontrol edin..Alt-üst ayar fansız pişirin..Hmm hangi durumda fırından almalıyım o zaman kızarmaya başladığında mı? Yoksa ona da mı izin vermeyeceğim.
Teşekkür ederim.
Ellerinize sağlık..Eki Görüntüle 2736258
Ben süslü çekemedim
Oldu fakat sadece 14 tane çıktı. Bir de yağ bıraktı sonradan. Anlamadım. Her şeyi bire bir yaptım bi farklı, sadece beyazını sonradan eklemek oldu.
Teşekkürler.
İçimi okudun resmen benim de aklıma ilk ceviz geldiEline sağlık. Cevizi dövsem onla da olur mu acaba?
Yapım aşamalarını neden çekmiyorsun? Öyle zor mu oluyor onları da görmek isterdim.
Senin süslü çekemeyişini seveyim güzel arkadaşımEki Görüntüle 2736258
Ben süslü çekemedim
Oldu fakat sadece 14 tane çıktı. Bir de yağ bıraktı sonradan. Anlamadım. Her şeyi bire bir yaptım bi farklı, sadece beyazını sonradan eklemek oldu.
Teşekkürler.
Ayy canım benim sağol ya.Senin süslü çekemeyişini seveyim güzel arkadaşımgayet de güzel görünüyorlar ellerine sağlık isabel hanımcım sizin de ellerinize sağlık müthiş görünüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?