• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipraktin Şurup

ecm12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2024
10
1
1
20
Merhaba, geçen haftalarda dahiliye doktoruna gitmiştim. Olmam gereken kilonun çok aşağısındayım. Doktor iştah açıcı olarak Sipraktin şurup verdi. Ben zararlı olup olmayacağını sorduğumda “çocuklara veriyoruz.” dedi. Fakat ben emin olamadım çünkü alerji ilacı normalde, yan etkisi iştah açmak. Eczacı da aynı şekilde zararı olmaz dedi.

Aranızda daha önceden kilo alma amaçlı bu şurubu kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

Merhaba, geçen haftalarda dahiliye doktoruna gitmiştim. Olmam gereken kilonun çok aşağısındayım. Doktor iştah açıcı olarak Sipraktin şurup verdi. Ben zararlı olup olmayacağını sorduğumda “çocuklara veriyoruz.” dedi. Fakat ben emin olamadım çünkü alerji ilacı normalde, yan etkisi iştah açmak. Eczacı da aynı şekilde zararı olmaz dedi.

Aranızda daha önceden kilo alma amaçlı bu şurubu kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
Benim yakin bir tanıdığım kullandığını söylemişti kilo almak için bir zararı olmamış ama ciddi anlamda uyuşukluk ve uyku hali yapıyormuş. Benim eşimin de uyku problemleri vardı bana bu şurubu önermişti gece yatmadan 1 saat önce içsin direk uyur diye. 1 kere denedik eşim ertesi gün gün boyu gözünü açamadı aşırı uyuşturdu. Bir daha kullanmadık

Benim yakin bir tanıdığım kullandığını söylemişti kilo almak için bir zararı olmamış ama ciddi anlamda uyuşukluk ve uyku hali yapıyormuş. Benim eşimin de uyku problemleri vardı bana bu şurubu önermişti gece yatmadan 1 saat önce içsin direk uyur diye. 1 kere denedik eşim ertesi gün gün boyu gözünü açamadı aşırı
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, evet çok uyku yapıyormuş. Doktor akşam kullan dedi.

Bir istah aciyor bir kilo aldiriyor bir ayda on kilo aldirdidgini biliyorum. Ama kesinlikle ertesi gun ne araba kullanilabilir ne calisilabilir ne cocuk bakilabilir sadece yatilir. İmkani yok goz acamiyorsun. O yuzden ben bir hafta sonra cozdum isi uyku saatimden iki saat once aliyordum tum gece yatiyordum
Mecbur kalinca oyle yapiyorum
Saglam kilo aldiririr duzenli kullanilirsa. Hicbir zarari yok evet. Ben kilomu toplamak icin aliyorum belli sure sonra birakiyorum. Bazilari birakinca geri veriyormus ama bende kuzenlerimde geri vermedik. Şimdi hamileyim diye kullanmadim ama bebek dogsun biraz buyusun toplasin kesin ihtiyacim olur

Bir istah aciyor bir kilo aldiriyor bir ayda on kilo aldirdidgini biliyorum. Ama kesinlikle ertesi gun ne araba kullanilabilir ne calisilabilir ne cocuk bakilabilir sadece yatilir. İmkani yok goz acamiyorsun. O yuzden ben bir hafta sonra cozdum isi uyku saatimden iki saat once aliyordum tum gece yatiyordum
Mecbur kalinca oyle yapiyorum
Saglam kilo aldiririr duzenli kullanilirsa. Hicbir zarari yok evet. Ben kilomu toplamak icin aliyorum belli sure sonra birakiyorum. Bazilari birakinca geri veriyormus ama bende kuzenlerimde geri vermedik. Şimdi hamileyim diye kullanmadim ama bebek dogsun biraz buyusun toplasin kesin ihtiyacim olur
Teşekkürler cevabınız için.
Hayırlı doğumlar dilerim size, sağlıkla gelsin evladınız. 🙏🏻

Ben küçükken annem kilo alayım diye kullanmış. Uyku yapıyormuş. Ama erkek kardeşime hiçbir etki yapmamış 🤷‍♀️

Ben çok yıllar önce kullandım, 15-20 yıl olmuştur 🙂iştahımı çok açmıştı ancak öyle bir uyku yapıyordu ki baygın yatıyordum, işyerinde beni gören müdürüm "bu kızı eve gönderin,nesi var böyle" demiş 😆 1 hafta zor kullandım, uyurgezer gibiydim sürekli

Back