• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sipermiyogram testi hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elifland

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
127
61
98
30
merhaba kızlar bir sorum olacak, bu sabah eşim sipermiyogram testi verdi, bir labaratuvara sonucu saat 3e kadar mail ile göndeririz dediler, sonuç geldi fakat en önemli değer siperm sayısı, ileri geri hareketlilik filan bunlar yazmıyo sonuçta - bu ibare var böyle bişi başına gelen var mı ne demek bu 0 sperm falan mı? Anlayamadım

Benim eşimde oldu canım ama mutlaka sayı belirtmeleri gerekiyor bazen sisteme hemen düşmediği için o şekilde çıkmış olabilir sayfayı tekrar zaman geçince bakın

Benim eşimde oldu canım ama mutlaka sayı belirtmeleri gerekiyor bazen sisteme hemen düşmediği için o şekilde çıkmış olabilir sayfayı tekrar zaman geçince bakın
Ama mail atmışlar ya direk dosyayı, çok saçma geldi banada total sperm sayısı olmayan bi testi napalım biz, yani internet üzerinden baksam dediğiniz doğru ama anlam veremiyorum bi türlü 3 ten sonrada çalışmadıkları için ulaşamıyorum maalesef..

Ama mail atmışlar ya direk dosyayı, çok saçma geldi banada total sperm sayısı olmayan bi testi napalım biz, yani internet üzerinden baksam dediğiniz doğru ama anlam veremiyorum bi türlü 3 ten sonrada çalışmadıkları için ulaşamıyorum maalesef..
Ben internet üzerinden baktınız sandım canım umarım hata vardır ki öyle görünüyor ya tekrar yaptırın başka bi hastanede yada arayın sorun mutlaka geçmiş olsun bilen arkadaşlar bilgi verir umarım burdan :KK51:

Back