- 11 Mart 2008
- 56.600
- 4.466
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
bencede sen nişanda giyersin olmazsa canım bi sözü yap hakanı kapta nişanda felan
ben saan yine bulurum ciciler merak etme sen kuzum kız bak bu kadar yardım ettim düğününe çağırmazsan gelinliğin yırtılır bakkkkk ona göre heeeeeeeeeee
güzelim valla allahtan bi mani çıkmazsa eğer mutlaka gelirim bişey çıkarsada sötylerim muhakakk valla bende adanalıyım kızım ikimizde birbirimizden cadıyız yaaa kötükedihüso
yaaaaaa bananeeee bananeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende bu heycanları tatmak istiyorum merttttttttt duy sesimi bizde sözlenelim pöfffffffffff senağlama
Vallahi Canım benim çağıracaklarım belli zaten emin ol içinde sende olucaksın
Özel Msj atarım kesinlikle davetiyeyi ama sen gelmezsen bende seni yırtarım ozaman
unutma kasımpaşalıyımm :roflol::roflol::mymeka:
spedimm walla turbanlı olsaydım hıc dusunmez paylastıgın resımdekı nısanlıgı gıyerdm suuper yaaa
asmeracım rabbım senı bole guzel bı nısanlıgn ve gelınlıgn ıcınde gormek nasp etsn bzeee
way elı masalı wayyy :jeyyar: :roflol:
İnşallah canım kaydirigubbakcemile3
Vallahi çok mutlu olurum nişanıma da çağırıcam düğünüme de :ecrin_bebek:
nişanda benim salonda olucak kısmetse sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
Allahım İNşallah en kısa sürede olur canım :Saruboceq::Saruboceq:
işallah canım hayırlısı bakalım şu anda hayatımda evlenmek isteyebileceğim tek kişi
mert ya laf aramızda kalsın ama ben galiba merte aşık oldum sanırım ayyyyyy:kedi: :asigim:
işallah sen evlenirsin bende arkandan gelirim canım mutlu olalımda tek yeterki
sen bende önce evlen :lepi:
yaaaaaaa delikafadulden delikafan hemen kaydediorum bunu dulden bende istiyorum bu mavili çok güzelll üst kısmına bayıldım türbanı fala
zuhahahaah heycandan nası yazmışım karışı guruşuk :))
secl cnm ben günlük kombin kıyafet olrakta söyledim hani uzun kollu tunikli hırkalı falan gibi
secl bana bulamadın mı yafrum yolunu gözlüorum bak :))