- 19 Ekim 2009
- 1.431
- 5
- 40
- Konu Sahibi speedy-gonzales
ama ben bayıldım bu elbiseye yaaaa çok güzellll yahuuuŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amann canım sen rahat ol oturcak yer bulur herkes
bulamayan ayakta dikilsin
cok normal canım bızde 70 kısı wardı :roflol:
ama ben bayıldım bu elbiseye yaaaa çok güzellll yahuuuŞeniz
ahh inşallah meleğim ya bu arad valla bi 5 gün yoktum bohçasıydı misafriiydi herkonuyu geçmişim oku oku bitmiyorr banada tecrübe oluyorr
Canım o kadar kişi sadece akraba mı arkadaşda çağırdınız mıbilmiyorumkismilecok normal canım bızde 70 kısı wardı :roflol:
Sağol fıstıkçımm ne iyi olurdu diplerim çıktı benimde kumrala boyucam benbayanssulusmile
Vallahi canım aradan sende çıkarsın:roflol::roflol:
Kendi sözüme insanları hazırlıyorum he bide şaka deği extra 2 kişi daha olabilir sengözlerimebaksanab
AAA ikeadan kutu iyi fikir benimde aklıma gelmişti ama öyle kutuyu nerden bulurum diye vazgeçmiştimohaoldumsmilebiz bohçaya 2 gömlek bi kravat çorap çamaşır havlu parfüm koymuştuk kazak koymadık ama sen bilirsin hatta bohça olarak deilde ikeada kutular satılıyo ya ona koyup süslemiştik çok güzel olmuştu
gelenlerede kadınlara yazma erkeklerede havlu dağıttık ama erkeklere mendik de dağıtabilirsin
hoş bi anı olarak kalıyo
birde onlar küçük süslü paketlere koyarsın
canım o kadar kişi sadece akraba mı arkadaşda çağırdınız mıbilmiyorumkismile
ecemcim kahve konusunda fincan rakamları çok yaklaşık bende 25-30 arası bişey yaptım tam hatırlamıyorum ama fıtık olmuştum valla .. çaydanlıkta bılem kahve yaptım offhhh allahtan atlattım o günü
hasanın teyzesıde bıze gelcekmıs pazar günü gelin görmeye kaydirigubbakcemile3
kahveleri ben yapmamıştım allahtan yoksa başa çıkamazdım. dört ocakta da kahve pişiyodu çok komikti yaa ama seninkide güzelmiş çaydanlıkta kahve :roflol::roflol:
vayy gelin görme hee heycanlı mısın kızz
yok canım akraba olduğumuz için ilk defa göreceğim bir insan değil yani
pek heyecan duygularım yok artık valla yorgunluktan heyecanlanamıyorum :roflol:
akşam 10da eve gelince her gün akannehir
kurs vardı dimi senin
ya daha önceden tanısada insan resmiyet olunca yinede heycanlanıyo ya
bu arada aslım ya msn adresin yok bende özelden gönderir misn ?