Kuzumm ballı börek yemin ederim yazdıklarını şimdi gördüm
sen o kadar uzun yazıcaksın ben görmüş olucam ve yorum yapmıycam böyle bişey mümkün değil akannehirakannehir
keşke baktın yazmıyorum yenileseydin ben olsam yüzsüzlük yapardım :sinifsinif::sinifsinif:
neyse canım benim yeterince zaten detayları ile yazmışşsın gayet hoş ve güzel olmuş
direk söz yaza doğru da nişan olucak Allahın izniyle tabikide :Saruboceq::Saruboceq:
takı falan filan olmaz o yüzden canım nişanda artık olursa da nişan salonda olucak tabi kısmetse hihoyyythihoyyyt
sözümü hiç düşünmedim nasıl olur oynama falan olur mu çok fazla kişi olmucak ama olmazsa da zaten eğlenemeyiz gibi geliyor amcamlar falan hiç eğlenceli olmaz :çok üzgünüm:
o yüzden böyle sevdiğim kendime yakın gördüklerimi de isterim ama dediğin gibi çok sade olursa da daha çok konuşma falan filan olur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alyans-tek taş diye konuştuk biz hakanla zaten yani ben zaten tek taş diye kendimi yırttığum için :jeyyar::jeyyar:
içimde tek taşa karşı büyük aşk var napıyım :teselli::teselli:
ben ona o bana alacak işte öyle bişey olucak bohça falan annem az önce dedi belki yaparı z diye bende dedim onları hakanın annesi ile konuşucaksın ikiniz ayarlarsınız yaparsanız batmayız mailiyeti çok yüksek değil çünkü zaten alacakların hep evde olanlar amaç işte adetler yerini bulsun kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
böyle anlatınca çok heycanlandım yahuuuu :smiley-cool::smiley-cool: