Sipaydi ye Yardım lütfen

İyiyim kuzum sen napıyorsun nerelerdesin bakiyim özledimmmmm
Minnak da iyi teyzesi, kıpırdıyor artık paşamız oluyor bizim, cinsiyeti öğrendik

Oyyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmm saglikla gelsin insallah biliyordum ama bennnnn

Teyzesi yer o minnak pasayi

Iyiyim canim benim pek ugrayacak vaktim olmuyordu bgn teknik sorunlar var ondan bosum azcik
kiz Nil ne güzel yazmis anneligi çok hosuma gitti valla iyiki paylasmissin

İnşallah canım benim inşallah, darısı başına inşallahhhhh
Naptınız ev işini buldunuz mu? Sen gelmeyince bu aralar deim heralde ev buldular taşınıyorlar:26:
Evet Nil çok güzel yazmış, gözlerim doldu okurken, Rabbim bizlere de yaşatsın o duyguları

Amin bitanem amin insallah burdaki doktorlarla bi görüseyimde tüp bebege hemen baslatirlarsa tedavime baslamak istiyorum bi an önce Allah'in izniyle. Yoksa eylül-ekim gibi istanbul'a gidip tüp bebegi orda denemek istiyorum canim bakalim ne olcak hayirlisiyla..

Evide bulmadik canim artik aramiyoruz ya, yasadigimiz büyük sehirde çok çok zor istedigimiz kriterlere göre :26:hemde pahali
Sanirim kv lerin yasadigi sehre tasinip (buraya 40km) ordan bi arsa alip esimin kardesiyle iki tane ayri ev yapmayi düsüyoruz bakalim daha düsünme ve arsa arama asamasindayiz.. Kayinpederim insaatci oldugu için birde krediye giren 4 kisi olcagimiz için (eltimler ve biz) daha ucuza mâl olabilir herbirimize.. Beni korkutan yanlarida var yan komsum eltim olcak, iyidir hostur ama insanogluyuz korkuyorum yinede :18:yeri geliyor insan kardesiyle bile ters düsebiliyor hos kardesim olmadigi için bilmiyorum ama gördügüm duydugum böyle...
Nolcak hiç bilmiyorum simdilik hayirlisi bakalim :26:

Ayy kiyamam sana, Allah saglikla kucagina aldirip o duygulari yasatsin sanada insallah, o deli dolu kizdan nede güzel bir anne olmus, severdim Nil'i simdi daha çok sevdim yazisiyla

direkt tüp bebeğe mi geçilecek artık, aşılama fln denenmeyecek mi? İnşallah hayırlısıyla gelsin sana da bir kuzucuk
Ev için de hayırlısı diyelim, arsa olayı mantıklı olur canım. Bizim de aynen sizinki gibi, kp'in kendi yerine yapıldı evimiz, içini kendi istediğimiz gibi yaptırdık. Ama hiç de ucuza malolmadı stresi, ustalarla uğraşması da cabası. Ama bittiğinde en azından herşey kendi istediğin gibi oluyor
Eltinle de komşu olsan bile görüşmek istediğin zaman görüşeceksin sonuçta. Ama eskisinden daha sık görüşmek zorunda kalabilirsin, fazla samimiyet de iyi olmuyor, insan arada eşden dosttan uzak kalabilmek istiyor. Biliyorsun ben de kv ile komşuyum. Hatta bu yaz görümcem de arka tarafıma taşınacak komşu olacak. Kötü insanlar mı değil, anlaşamıyor muyuz anlaşıyoruz. Ama işte bazı zamanlarda uzak olmayı çok istiyorum
Nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun çidoşum inşallah

Direk tüp bebege geçicez canim esimdede sorun çikti, bendeki sorunlarlada birlesince asilama olmaz dedi doktor

Evet sizin beraber oturdugunuzu biliyordum canim, ama altli üstlümüsünüz siz yoksa ayri evleriniz mi var?
Altli üstlü biraz daha zor olurdu her yaptigindan haberleri falan olurdu o yüzden yan yana yine bi derece ama dedigin gibi bazen uzak olmak istiyorsun herkesten hayirlisi hakkimizda daha kesin bisey yok nasil olcaksa hayirlisi olsun insallah canim
Demek görümcende geliyor, evli miydi o yeni mi evlencek?

Hadi ya, eşinden haberim yoktu canım Hayırlısı diyelim, inşallah ilk tüp bebek denemende hamile kalırsın kuzum
Bizim kv ile altlı üstlü, ama görümceminki ayrı bahçe içinde, hemen arka tarafımıza denk geliyor. Evli görümcem, iki oğlu var hatta. Ama iyidir kendisi, zaten aramızda 2 yaş var.
Aslında altlı üstlü oturmaktan da zarar gelmez, sanki apartmanlarda tanımadığımız insanlarla altlı üstlü oturmuyor muyuz... Ama benim eşimden kaynaklanan zorluklar oluyor işte. Ailesine çok düşkün olunca.. Neyse böyle işte

insallah bitanem

hmmm iyi bari yine gorumcen dibinde olmicakmis yine
esinin düskünlügüde çocuk dogunca biter insallah kendi ailesine düskün olur umarim degisir bu yönde

esin napiyor nazini cekiyor mu hamileliginde, nelere as eriyorsun sen?

inşallah bize düşkün olur, bize doğru kayar
eşim sağolsun bunca ay nazımı çok çekti, ama son 5-6 gündür kişilk değiştirdi, beni üzmüş üzmemiş umrunda değil sanki. Dün akşam da tartıştık fln. Sabah öptü ama ben affetmedim henüz, kırgınım

İlk aşerdiğim şey ekmek arası döner ve turşu ama kesinlikle turşulu olacak, orada dönerin bir vasfı yok, o turşu mutlaka olmalıydı
Sonra ki aşerdiğim de çileğin daha yeni yeni çıkmaya başladığı günlerde çilek oldu kv lerin çilek tarlası var, normalde çileğin yüzüne bakmazdım, daha onların çilekleri olmadı ya, illaki pazardan manavdan çilek alınacak, hem de en pahalı olduğu dönemde o günlerde çok yedim çileği, şimdi kv'lerinki olmaya başladı, benim isteğim kaçtı
Başka hatırlamıyorum neye aşerdiğimi, ama şerbetli tatlılardan soğudum(ki bayılırdım), köfteden tiksindim, soğandan tiksindim, daha var böyle görünce bile öğğğğğ dediğim şeyler

acaba kiskanclik krizleri mi basladi esinde canimcim? bebeginle senin muhabbetini gördükçe kiskaniyordur belkide
ama hiç bi sebep seni üzmesini gerektirmez umarim akli basina gelir en yakin zamanda

oyy yerim senii tursu ve cilege as erdin demek tam sevdigim 2 seyy ohh afiyet seker olsun yarasin prense

karnin belli oluyo mu artikk fotoda koymuyorsun face'e sanirim nazara gelmekten korkuyorsun dimi

yok sanmam kıskanacağını, o bişeyleri takmış kafasına ama neyi bilmem
Dün akşam aklı başındaydı biraz, normale dönmüş gibiydi, bakalım ne kadar devam edecek...
Karnım baya belli çiğdoşum, zaten hamile kalmadan da kiloluydum son zamanlarda, şimdi kilo almadım ama göbeğim baya büyüdü foto koymuyorum ya, hiç de çekmedim walla. Normal hamileler gibi gülüş cümbüş geçiremediğim için günlerimi, hep bir tedirginlik içinde olduğum için, tabi en büyük etken nazardan da korktuğum için karnımı ve hamileliğimi hep sakladım. 12 hafta olana kadar kimselere söylemedim, hala daha bilmeyenler var mesela işyerinde, doğunca öğrenirler artık Şöyle ağız dolusu heyecanla "hamileyimmm" diyemedim hiç
Neyse sağlık olsun, paşam sağlıklı olsun da, gerisi boş

Masallah masallah canim benim erkek bebisler kocaman oluyor zaten karninda top yutmussun gibi duruyor genelde
Haklisin canim korkunu anliyorum Allah nazarlardan korusun sizi insallah canim benim

Dogum ne zamana Allah'in izniyle?

Masallah masallah canim benim erkek bebisler kocaman oluyor zaten karninda top yutmussun gibi duruyor genelde
Haklisin canim korkunu anliyorum Allah nazarlardan korusun sizi insallah canim benim

Dogum ne zamana Allah'in izniyle?
erkenden de ayaklarım şişti, nerelere koyacağımı bilemiyorum, işe gelmek işkence şuan bana
Amin çiğdoşum amin sağol
Doğum kısmetse kasımda, beklenen tarih 22 kasım

erkenden de ayaklarım şişti, nerelere koyacağımı bilemiyorum, işe gelmek işkence şuan bana
Amin çiğdoşum amin sağol
Doğum kısmetse kasımda, beklenen tarih 22 kasım

Allah yardimcin olsun kolayca gelsin insallah pasamiz Bizede dua etmeyi unutma emi bacim

Azcik rapor alipta dinlensen keske, zor zamanlarinizi atlattiniz sanirim :26:

Allah yardimcin olsun kolayca gelsin insallah pasamiz Bizede dua etmeyi unutma emi bacim

Azcik rapor alipta dinlensen keske, zor zamanlarinizi atlattiniz sanirim :26:
Düşünmüyor da değilim rapor işini ama doktorum muayenehanede çalıştığı için rapor işlemleri nasıl yapılıyor bilmiyorum açıkçası, o yüzden ağırdan alıyorum
Dua etmem mi hiç, hep aklımda ve dualarımdasım kuzucum sen

Hmm bi telefon ette sor canim benim zorlanma o kadarda dinlencem diyordun ta ne zaman
Allah razi olsun canim, dogumda edilen dualar kabul olurmus Rabbim her dilegini duani kabul etsin insallah

Hmm bi telefon ette sor canim benim zorlanma o kadarda dinlencem diyordun ta ne zaman
Allah razi olsun canim, dogumda edilen dualar kabul olurmus Rabbim her dilegini duani kabul etsin insallah
Yumurta kapıya dayanmadan soramıyorum işte
Aminnn canım aminnnn hepimizin duaları kabul olsun inşallah, doğum anında da inşallah dua ederim heyecandan unutmazsam tabi inşallah o zaman kadar sen de hamiş olursun da bebeğinin sağlığı için dua ederim

Ayyy heyecani tahmin bile edemiyorum bambaska bisey olsa gerek, dakikalar sonra dusunsene senden bi parça kucaginda olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…