- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.501
Selam kizlar amma kaynatmissiniz he
Bizimde yildönümü yaklasiyor aklimda acip kinamizi dugunumuzu izlemek var ama ne zaman yaparim bilmem :26:
saka gibi iki sene olcak evleneli masallah
Hâlâ hergün eve heyecanla gidisim, kocami yanimda yokken özlemem, 10 gün boyunca 7/24 beraber olup tatilden dönüsümüzde birbirimizden ayrilmamizin zor gelmesi hiç bitmedi çok sükür
Hoşgeldin kuzucummmnaber nasılsın? tatil nasıl geçti
Yıldönümü için ne düşünüyorsun, ben de senden tüyo alacağım da
Allah hiç bitirmesin canım bu aşkınızı sevginizi heyecanınızı, Rabbim nazarlardan korusun
Ben de eşimi işteyken çok özlüyorum, özellikle 4-12 vardiyalarındayken
sorma çidoşum ya, akşamları tv ye bakmaktan, gündüz işteyken de gazetelere bakmaktan helak oldum, yeni bir haber var mı diye, somayla yatıp somayla klkıyoruz hephosbuldum deryamtatil çok iyiydi çok sükür baya gezdik tozduk güzel geçti
ama simdiyse moraller sifir Allah yardimcilari olsun madende vefat etmis yakinlarinin o kadar içim parçalaniyorki haberleri gördükçe
Amiiin canim benim Allah sizide nazarlardan korusun hep böyle devam edelim insallah hepimizde
yil dönümüne daha düsünmedim desem yeridirhaftaya bugünde tanisma yildonumumuz 7 sene dolcak masallah
onada dusunmedim dogrusu.. geçen seneden alacagimi aldim ben bidaha önem vermicem özel günlere dedim, öylede olcak
sorma çidoşum ya, akşamları tv ye bakmaktan, gündüz işteyken de gazetelere bakmaktan helak oldum, yeni bir haber var mı diye, somayla yatıp somayla klkıyoruz hepAllah'ım yardımcıları olsun inşallah ailelerinin. Benim de uzaktan bağlantım var aslında orayla, babaannem Kırkağaçlı. İlla tanıdık eş dost vardır da, ben tanımıyorum işte görüşmediğimiz için oradakilerle. Ama içim çok acıyor hepsine
Geçen sene yıldönümünde ne olmuştu ki ben hatırlayamadım:26:
Bak şimdi sen deyinca hatırladım, geçen sene ya evlilik yıl dönümümüzdü ya da sevgilier günüydü, tam hatırlamıyorum, ben çabalamıştım, o bişey yapmamıştı. Ben de bişey yapmiyim bu sene de, intikamımı almış olayım di miçabalayan tek bendim canim oda zoruma gitmisti :26: tanisma ve evlilige cok önem veriyordum geçen sene. Aylar oncesinden herseyim hazirdi ama essek kocacim bisey yapmadi sadece yaptigimla mutlu oldu
Bu senede dogumgunum sevgililer gunu hep biseyler yapti ben yapmadim ama bakalim devami gelcek mi duzelmis mi gercekten
akrabamiz olsada olmasada inanilmaz uzucu Allah yardimcilari olsun geride kalanlarin
Bak şimdi sen deyinca hatırladım, geçen sene ya evlilik yıl dönümümüzdü ya da sevgilier günüydü, tam hatırlamıyorum, ben çabalamıştım, o bişey yapmamıştı. Ben de bişey yapmiyim bu sene de, intikamımı almış olayım di mi
hahah sendemi bendensin yani
yapma bacim birazda biz umursamayalim dicem ama boyle aliscaklar diyede korkuyorum
sen birinde kirmizi seker hamurrlu kurabiye yapmistin hangisiydi o ?
Hatırladım hatırladım, hani ben telefon almıştım da, o bana bişey almamıştı, yani çiçek alıp yemeğe götürmüştü yani şimdi hakkını yemiyim, bişeyler yapmış yine ama Ama ilk yıldönümümüz daha özel olmalıydı bence:26:
o şeker hamurlu kurabiye 2013 sevgililer günüydü
evet umursamayalım diyor bir tarafım, diğer tarafım da onun işine gelir hepten alışkanlık haline getirir diyor, bilemedim yani :44:
hakkini yeme ama cidden yine cicek almis seninki daha ne istiyosun be hatun
bana oda yoktu geçen senebu sene sinyaller veriyor ama bakalim tam degistigini 23 mayista ve 9 haziran gecince anlicam
alistirmayak bari kucukte olsa sevdigi biseyleri yapalim :26: üsenmezsem makaron ve tiramisu yaparim
evet evet nankörlük etmeyeyim ben
neyse önce benim doğum günüm var, ben onu bekleyeyim, onun davranışına göre hareket ederim artıkhem daha 4 ay var yıldönümümüze, düşünmeye vaktim olur
Hee bide geçen sene babalar gününde tam bebek kararı verdiğimiz dönemdi o zamanlar, ben buna beğendiği bir gömleği almıştım babalar günü hediyesi olarak, çok iyi bir baba olacağına eminim fln yazmıştım. Bu sene ben hamileyim, ama anneler gününde havamı aldım
Bütün içimdeki birikmişler dökülüyor yalnız yavaş yavaş
hahahahaAman deryam bende bi dedim bin ah isittimhassas kiza dencek seymiydi be cigdem kizin aklina geliyor tek tek
Ama dogrusu anneler gununu bende beklemistim gecen sene dur bakalim bu sene nolcak daha bizde gecmediben ona dunyanin en iyi babasi olacak insan babalar gunun kutlu olsun diyip opucuk kondurmustum bi daha yapmam uyuza
ayyy sinir oldumdün ne haldeydim bugün ne halde yalniz ne degisken bir kalbim var kocama karsi
Sen salla kocayi en güzel hediyen geliyor Allahin izniyle ötesi var mi
Ben simdi mecburen ugrasiyorum onla, bebek olsun yuzune bakmicamdermisim
hahahaha
aynı taktik, bebem bi gelsin, yemişim yıldönümünü hediyesini
neyse sen yne dünkü duygularından çok uzaklaşma, arayı soğutma çidoşum, boşver
Hadi ben kaçtım, iyi haftasonları, güzel güzel dinlenelim
Hiç dinlenemedim ki ben çiğdoşinsallah canim saglikla gelsin bebisinde gerisi bos
cidden haftasonu geldi hadi haftaya gorusuruz canim iyice dinlen bol bol yat
Hiç dinlenemedim ki ben çiğdoş
Felaket yoruldum, artık sürünüyorum bugün
Haftasonu herşey üst üste geldi, Allah beterinden saklasın tabi.
İki tane düğünümüz vardı, onlara nasıl yetişeceğiz derken bir de 3 tane cenazemiz çıktı.
Biri eşimin yengesi, biri komşu biri de eşimin anneannesi
koşturmacalardan üzüntülerden dermanım kalmadı.
Dün işe geldim işte de felaket ötesi yoruldum, sürekli ayaktaydım ve dışarıdaydım, sadece yemek için yarım saat oturdum. Sıcak açlık susuzluk yorgunluk mahvetti. Akşam işten sonra da anneannenin tebarekesi var, oraya gidiyoruz, gece geliyoruz eve. Fenayım yani
İşyerindeki bu yoğunluk da en az 10 gün daha sürecek
Bakalım nasıl dayanacağım
Sağol canım benim dostlar sağolsunAh bitanem benim basiniz saolsun canim benim ya Allah beterinden saklasin ama 2 tane ailenizden nasil oldu ikiside ayni andaAllah rahmet eylesin hepsinede insallah
Ama sen kendine dikkat et, bari doktorundan izin alsanda iste calismasan olmaz mi? Doktorum yasakladi dersen belki is yeri bisey demezbu tempoya nasil dayanicaksin hamile hamile dikkat et canim ya kendine
Sağol canım benim dostlar sağolsun
İkisi de yaşlı ve hastaydı aslında bekleniyordu ama, ikisinin böyle 2 gün arayla vefat etmesi hem çok üzücü hem de çok yorucu oldu. Allah beterinden saklasın tabi.
Doktordan izin almama gerek yok, istesem işyeri de izin verir ama şuan bırakıp izne çıkmak için hiç uygun bir zaman değil. Fabrika büyük bir sınavdan geçecek haftaya. Şuan harıl harıl ona hazırlanıyoruz. Ben olmazsam benim bölümümle ilgili işleri yapacak kimse yok. Herkes gerçekten çok yoğun.
Haftaya çekim yapılacak, video fotograf fln. Bizim bölüm çekildikten sonra belki bikaç gün izin alırım. Hayırlısıyla bir atlatalım da çekimi fln.
Sen nasılsın neler yapıyorsun canım?
Cumartesi Pazar bol bol yattım, ayağım davul gibi şişmişti çünkü. Ama pazar akşamı kalkıp yine mevlüte gitmek zorundaydımAmin canim Allah beterinden saklasin dedigin gibi.
Nasilsin yogunlugun biraz azaldi mi ?
Bende iyiyim canim, yine bi pazartesi yine is basi derken aksam oldu bile cabuk gecti bgn
Aksam ev gezicez bakalim, bu arada o evi iptal ettik canim içimize sinmedi bazi seyler. Yeniden gezmelere basladik :26:
Persembede tatil burasi ama kayinvalidem mevlüt okutcak oraya gitmem gerekiyordinlenmeyi tercih ederdim ya neyse
böyle canim benden..
Minnagimiz napiyor kendini belli etmeye basladi mi? Cinsiyet durumlari noldu
Cumartesi Pazar bol bol yattım, ayağım davul gibi şişmişti çünkü. Ama pazar akşamı kalkıp yine mevlüte gitmek zorundaydımGece de geç geldik. Yoruldum.
Pazartesi de bir deli iş temposu vardı ki anlatamam. Ben son 2 haftadır yoruldupum kadar asla yorulmamıştım bu işyerinde. Son 4 gün. İnşallah hayırlısıyla atlatırsak cumayı da, o zaman telaşlarımız azalacak, rahatlayacağız inşallah
Aaa niye iptal ettiniz kiBen de yine dyordum ki, bir kaç gündür yazmayınca heralde çiğdoş taşınma telaşına girdi.
Neyse hayırlısı olsun, inşallah gönlünüze göre, herşeyi içinize çok sinen bir ev bulursunuz canım.
Tatil günlerinde illa birinin düğünü mevlüdü çıkar zaten, üff
Minnak da benimle birlikte çok yoruldu teyzesi, inşallah iyidir. Aslında cumartesi günü yerimden kalkabilseydim doktora gidecektim, hem kuzumu merak ettim görürüm diye, hem de ayağım fln şişince panik oldum. Ama deprem oldu o gün şansıma, o an telefon hatları fln gitti hemen. Doktoru da aramadan gitmek istemedim. Yattım dinlendim, zaten dinlenince şişlik de azaldı.
Cinsiyet konusunda da daha bir gelişme yok, kısmetse 11 gün sonra
Güzel güzel atlatırsak belki onun mutluluğu ile bütün orgunluğum geçer, rapora da gerek kalmazOyyy Allah kolaylik versin canim benim bu hafta bitince bi kaç gün rapor al bari dinlenirsin iyice
Geçmis olsun canim ayaklarinda iyi bari sisi indiyse.. insallah bebis senin yorgunlugundan cok etkilenmemistir
Hadi insallah cinsiyeti ögrenmeye az kalmis bana erkek gibi geliyor ama hayirlisi bakalim
Evi iptal ettigimiz gibi yeniden arastirmaya basladik hayirlisi bakalim insallah buluruz biseyler canimbende pek bi haber yok is guc ev arayislari dugunler derken haftalar geçiyor :26:
son 1 ay kaldi Ramazanada.. hayirlisiyla gelir geçer insallah cok zor olcak yine bu sene
sen tutmazsin sanirim degil mi canim