- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.481
Ayy hadi yaaa ne güzel bir rüya, hayır olsun inşallah canım benimBir şey söyleyeyim mi ben de erkek hissediyorum
Hayırlısı olsun tabi.İnşallah yarınki kontrol de iyi geçer, inşallah iyidir bebeğim:18:
Benim iznimi uzatmam imkansız gibi, yerime bakan kimse olmadığı için izin almam çok zor, bakarsın tamamen bırakırım ben de
Evet evde bir ultrason olsa 24 saat bakabilirim, iyi mi napıyor diyemerak ediyorum, mide bulantım kesildi yine, o yüzden korkuyorum. Bakalım hayırlısı canım yaa.
Bu arada cuma oldu da bitti bile yine
Slmmmm ben geldi.
Kuzum iyi geçti kontrol, büyümüştü miniğimDeryam kontrolün nasil geçti kalp atisini duydunuz muuuu
Ay kaç haftalik oldun kuzum sen cinsiyeti bile ögrenebilir miyiz artikk
böcük hosgeldin nasilsin ne var ne yok sende
Kuzum iyi geçti kontrol, büyümüştü miniğimelleri kolları belliydi ve hareket ediyordu artık bir dahaki kontrol 2 hafta sonra. Sadece plasentam rahim ağzına erleşmiş, zamanla yukarı çıkar dedi doktor, ona biraz canım sıkılmıştı ama geçti, daha vakit erken, inşallah yukarı çıkar diye dua ediyorum işte Bir sonraki gidişimizde de öğrenemezmişiz cinsiyeti. Belki tahmin eder doktor ama öyle tahminini söyleyecek biri değil, büyük olasılıkla kesinleşmeden söylemez
Sen nasılsın, ne bu iş yoğunluğu bakayım, meraktan çatladım:26:
özelden yazdim biricigim yogunlugumu
Ayy çok duygulandim hareket ediyordu diyince MASALLAHHHHH Allahim saglikla kucagina aldirsin insallah
olsun saglik sihhatli olsunda cinsiyeti ögrenirsiniz insallah canim benim
Bi takvim yapsana gelismeleri okuyalim
Plasentayi ilk kez duyuyorum cani nereye isterse oraya kuruluyor demek minnosa bak senInsallah yukari cikar bebisinde saglikli buyur insallah
Ignelere devammi?
Maşallah teyzesi maşallah
Takvim için biraz daha bekleyeceğim, korkuyorum takvim yapmaya hala çidoş:18:
İğnelere de devam tam gazBenden böyle işte, benim de işlerim acayip yoğunlaştı aslında, çok sık gelemem önümüzdeki hafta fln, zaten bu hafta 2 gün tatil var bize de hep siz mi tatil yapacaksınız hanım efendi, sıra bizde şimdi
evet yaa keşke yakın olsakTeyzesi kurban olsun ona yakin olsada pamuklara sarip sevsem sizi
Allah yardimcin olsun canim ya, bebegin icin katlaniliyordur eminim her ne kadar süzgeç gibi olsada insan igne yapa yapa
Oyyyyyy sirayla tabi tatil olayiama 1 mayistan bizde faydalaniyoruz canim cok sükür bu hafta 3 gün caliscam sadece hatta bi gun bitti nerdeyse
23 nisanda calistiniz mi siz :26:
Yan gel yat valla hakettin tatili
evet yaa keşke yakın olsakçok da uzaktasın anacım
Sağol canım katlanıyoruz napalım. Akşam kötü bir rüya gördüm, kalktım suya anlattım, sonra dua okudum geri yattımböyle geçecek sanırım 9 ay :26:
A evet unutmuşum size de var 1 mayıs2 mayıs da tatil, 2 gün de haftasonu, ohhh 4 gün mis gibi tatil. Ama pazartesi çok yoğun iş temposu başlayacak benim yani o 4 günü çok da huzurlu geçiremeyeceğim evde. Biz 23 nisan'da da tatil yaptık tabi 19 Mayısta da yapacağız Bu aralar iyiyiz ya maşallah
evet bilinç altımdaki korkularımı görüyorum zaten rüyalarımdagünaydin canimmm
hayirdir insallah iyi yapmissin kötü rüyani suya anlatmakla, akip gitsin kötü düsüncelerin insallah..
hamilelikte normalmis sanirim oyle ruyalar görmek, korkularin oluyor oda bilinçaltini kötü etkiliyor :26:
Ohhhh mis mis tatiliniz bol olsun kuzummm
Bugün son is günüm benimde :)))
Aksam imza atiyoruz yeni evimiz içinannemler kayinvalidemlerde gelicek ilk kez gezmeye heyecanliyim çok
Sonrada ver elini tatilllll
13 mayista geri baslicam iseneyse hayirlisi insallah dinlenmis oluruz
Tatlikedim aslında 4gundr kotuyum kuzenim kayip iki ay sonra düğünü olacakti suan hicbir haber yok perisaniz 19 yaşında kiz markete gitcem demiş donmemis telasla bir haber bekliyoruz cok yazmak isterdm ama hepsi bogazimda düğüm dua edin
hadi yaaTatlikedim aslında 4gundr kotuyum kuzenim kayip iki ay sonra düğünü olacakti suan hicbir haber yok perisaniz 19 yaşında kiz markete gitcem demiş donmemis telasla bir haber bekliyoruz cok yazmak isterdm ama hepsi bogazimda düğüm dua edin
Iki hafta oldu hala haber yokevet cnm severek nişanlandi bir bucuk yildr nisanliydi cok hevesliydi dugunu falan. Zaten kayboldugu gunde nişanlısı ile nikah islemleri icin birlikteymisler.kendi istegi ike gttyse bile bu zamana kadar keşke arasaydi.bakalim tv ye çıkmayı dusunuyorlar neyse optm grs
iyilik canım benim hoşgeldin, iyiki geldin, sen nasılsın?Selam kızlar,
Nabersiniz?
DeryaaW hamilelik nasıl gidiyor bebişin iyidir inşallah
Böcükk naber nasılsın üsttekileri oluyunca çok üzüldüm yaa Allahım yardımcısı olsun tez zamanda bulunur inşallah çok ilginç gerçekten ya Allahım ailesine nişanlısına sabır versin tez vakitte kavuşsunlar inşallah
ne güzel yaa tatlı telaşlar koşturmacalarİyiyim canım bende nolsun koşuşturmaca ☺ özledim vallahi sizleri çok giremiyorum çok işlerden kk tlfna yüklediğinden beri arada okuyorum vakit oldukçada yazıyorum😁
Annem iyi çok şükür inşallah daha da iyi olur. ☺
Benim hazırlıklar tam gaz devam ediyor az kaldı zaman geçtikçe sabırsızlanıyorum 😊😍
Geçen aklımdan geçtin biliyomusun daha nişanlıma fes aldımda kına gecesi için daha öncede bez gömlek ve erkek için olan kaftan yeleklerinden almıştım onları giydircem inşallah ilk senin resimlerinde görmüştüm çok hoşuma gitmiştide ☺😊😍 buarada yeri gelmişken sorayım sana peki ben bu çocuga bu kıyafetleri giydirince nasıl çıkcak piyasaya benim yanımda mumların arasında mı çıkcak😁 sizin nasıl gelişmişti olaylar? Bide farklı bişey yaptınız mı testi kırmak şeker kırmak vs gibi
evet tatlım organizasyon şirketiyle anlaşmıştık. Ben de ilk önce normal kırmızı bir abiyeyle çıktım, eşimle dans ettik, sonra o çıktı gitti, biz kadınlar oynadık göbek attık. Kına yakılacağı zaman ben gidip içeride kaftanımı giydim, ondan sonra tekrar davullarla çıkış yaptım işte, gerisini biliyorsun zaten. Kına tepsisi gelince bizde "gelin elini açmıyorrr" diye bağırılır, kv gelir avcuna altın koyar. Örtüye altın para takmak da aslında düğüne gelemeyenlerin hediyelerini sunma şeklidir burada. Ama ben tek çocuk olduğum için teyzelerim yengelerim diğer akrabalarım hem nişanda, hem kınada hem düğünde altın, bilezik fln taktılar bana. Yani bir nevi takı töreni gibi oldu, Bizim buralarda kına gecelerinde de takı töreni olur, düğüne gelemeyecek olanlar takılarını kına gecesinde takar.Ayyy süpermiş yaa bayıldım wallahi ☺ siz organizasyon şirketyle anlaştınız galiba dimi ama süper olmuş anlatman bile yetti yaşamış kadar oldum çok ince detaylar düşünülmüş süper ☺ biz o kadar organize olamayız buarada örtüye yakınların takı takması sizde adet mi ben ilk defa duydumda 😳 bildgm sadece kv gelip eline altın koyar kına yakılır bende şöyle düşündüm kendimki için açıkçası ilk olarak normal elbisemle giricem sonra kına faslına geçicez ben ve nişanlım içeride giyinip kızların mumların arasında çıkarız kınamız yakılır sonra üzerimizde şeker kırılsın istiyorum sonra oynama gene başlar heralde aslında hazır damadıda giydirmişken bi harmandalı oynasak ne harika olurdu ama işte ben çata pata biliyorum nişanlım o ne dio karadenizli olunca dedim bi kursa gitsek 1-2saatline bize tüyo verseler zamanım yok dio ki gerçektende yok 😔 internetten fln mı öğrensek varmıdır ki 😕
Düğününüz nasıldı buarada ordada enteresan bişey varmıydı? 😊😍