- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.461
Aminnnn canımmm aminnn, hepimizi sadece mutluluktan ağlatsın Rabbimkoptum valla
simdiki agladigini yarin çabuk unutursun canim koyver gitsin bosveroda hamileligin bi parçasi naparsin
Allah hep mutluluktan aglatsin tekki
havalar burda süper ama planimiz pek yok gibi, bi yarin aksam esimin is arkadaslarina davetliyizsabahta temizlik yaparim büyük bi ihtimal
pazar napcaz bilmiyorum :44:
Aslinda buyuk temizlik yapicam ama haftaya cumayi bekliyorum, haftaya cumadan basliyo bizim haftasonu ve 4 günilk gun temizlikle geçse kaliyor 3 gün ah bi geleydi o gün
Aminnnn canımmm aminnn, hepimizi sadece mutluluktan ağlatsın Rabbim
Sizin şu tatil olaylarınıza hastayım yaa, nasıl haftasonuymuş o cumadan başlıyor? :26:Bizimkiler niye öyle olmuyor
Benim bahar temizliğim geçen hafta yapıldı çok şükür, ama 1 haftada yine sanki kirlendi gibi hissediyorum, ama elime süpürge almam bile yasak, o yüzden bişey yapamıyorum
evet öyle, geçen hafta da annem temizledi zaten evimi 3 gün boyuncaAmin canim amiiin
Aman canim birak yapma Saglikli bir hamileligi / çocugu pis bir eve tercih ederim en kötü ihtimal annelerinden birini çagir sen bisey yapma sakin
yumurta bayrami denilen sey var burda o yüzden 4 günlük haftasonu canimuzun zamandir yoktu resmi tatil iyi gelcek valla
bu arada demin makaronu sormussun yok kuzum yapmadim bi daha, birak onu esim haftabasinda kek istedi ona bile elim degmedi bu hafta içi aksamlari hergün eve geç gittim bi sekilde ve yapasim olmadi
haftasonu yapim artik :26:
sen denedin mi dicem ama sanmiyorum kisa bi süre sonra güzel haberi vermistin cünkü
evet öyle, geçen hafta da annem temizledi zaten evimi 3 gün boyunca
ben de 23 nisanı 1 mayısı fln bekliyorum artık, olmadı yine izin alıcam
yok denemedim canım makaronu, dediğin gibi kısa süre sonra haberi alınca mutfaktan da uzaklaştım zaten, kokulara hiç gelemiyorum. 1 aydır yaptığım tek şey yumurta kırmak ve patates kızartmak oldu, soğan fln ı ıhh, kötü kokuyor
Neyse benim çıkış vaktim geldi, ben kaçayım artık, iyi tatiller, iyi haftasonları canım benim, bol bol dinlen, öpüyorum, pazartesi görüşürüzzz
Çiğdoşum farkında mısın bu topikte artık sadece ikimiz konuşuyoruz
Keşke kızlar da gelse tekrar. Ben seviyorum bu topiği
Az gezmeli, bol yatışlı bir haftasonundan sonra, sıkıcı bir haftanın ikinci gününe geldik
Sende durumlar nasıl?
Evet inşallah kısmetse ben de ekim sonu kasım başı gibi izne çıkarım,mart-nisan gibi de dönerim, işlerin en hızlı olduğu dönem:18:Dimi canim yaaa kala kala biz kaldik malesef buralarda.. Sipaydi miras birakti bize bu topigi
Sipaydi mayista baslicakti ama izni uzatmis Kasimda baslicak sanirimo gelmeye sen gidersin bu seferde
Mutluda haziranda dugunden sonra zmire gelicek ya belki calismaya baslarsa yeniden buralarda olur :)
röfleli kedi dersen o da baska topiklerde geziniyor hatun
Bende pazartesi sali hastaliktan kivrandim evdeydim fena gribe tutuldum simdide oyleyim ama izin almak istemedim zaten cuma tatiliz diye :26:
sende ne var ne yok canim bebis nasil
Evet inşallah kısmetse ben de ekim sonu kasım başı gibi izne çıkarım,mart-nisan gibi de dönerim, işlerin en hızlı olduğu dönem:18:
sipaydi izni uzatmakla çok iyi yapmış, keşke benim de öyle bir imkanım olabilseydi, ama imkansız gibi
Mutlu hemen çalışmasın yaa, azcık evliliğin tadını çıkartsın gezsin tozsun, sonra elbet çalışır
Vayy bak sen röfleli hanıma, buralara gelmiyor da başka topiklerde mi geziniyormuşşş
Sana da çok geçmiş olsun tatlım, bi yarın kaldı, azcık sık dişini, sonra 4 gün yatarsın ohh misssbol bol ıhlamur iç, kivi ye
Ben de aynıyım, bi gün iyi bi gün evhamlı, dün gecenin 4ünde evham yaptım, midem bulanmıyor, göğüslerim acımıyor diye, uykumu kaçırdım kendi kendime, sonra döndüm durdum yatağın içinde :26:
Ama şimdi iyiyim çok şükür
Ayy hadi yaaa ne güzel bir rüya, hayır olsun inşallah canım benimDeryaaaaaa oglun oluyormus rüyamda gördüm
Sana geliyorum nasil bi yerse böyle ferahh boydan boya camlarin var bembeyaz ucusan tüllerin oldugu bi odaya fotograf makinasi koydurmussun profesyonel birisi resim çekiyor. Bende geliyorum oglun sen ben resim çekiniyoruzçok hosuma gitti rüya harikaydi
Kismet belli olmaz belki sende uzatirsin izni, sipaydide diyordu hem evde napicam alistim calismaya diye hemde maddi ozgurlugum olmicak baslarim ise diye ama kizindan vazgeçemiyor simdi
Belirtisiz hamilelikte zor oluyordur yahu, minnagin her dakika burdayim demesi lazim ki için rahatlasinultrasonla yapisik gezesi geliyordur insanin eminim
Slmmmm ben geldi.
Eneeeemmm kim geldiiiiihosgeldin canim benim nspiyorsun nerelerdesin sen hersey yolunda mi?
Cigdos bugun kontrolum iyi gecti cok sukur. Iyiymis minigim
H buldum cnmm eneee hamiş misin ne kadarlik.ayy cok sevindm
Hersey yolunda cnm netim vardida zamanım yoktu bakmaya baska kim hamiş
Sipidiye gtcem bende hala dugun nisan sünnet zaman kalırsa ins
Ben Smile koyamiyorm ya cepten bulamadimm
evet canım yaa sen gittin gideli ben ikinciye hamileyimmm
ilkini kaybettim maalesef, şimdi tekrar hamileyim şükür
naptın bu arada anlat bakalım, evini işini fln değiştirdin galiba di mi?
Cepten ben de sevmiyorum yaa ne smile ekleniyor ne doğru düzgün yazılıyor, püfff
sağol canımcım, şuan 9+3'üz.Hayırlısı cnm yaaa ama cok sevindim ne kadarlik suan.takvimlerde gorunmuyor aslında pcden yazabilirm ama ůseniyom.bugun kimse gelmemis baska
Evet cnm haziran ayinda tasindm işte degistrdm simdu gene tasinip gene iş degistrcem ama bikac ay sonra.ayni mah.tam annemlerin apt.karsisjnda apt yapılıo onu bekliyorum haziranda btcekmis. Cok yogun çalışıyordm iki haftadr is yok.
Simdi yemek hazirlamam lazm optm seni
sağol canımcım, şuan 9+3'üz.
Zaten çiğdemle benden başka kimse yazmıyor artık buraya
Annenlerin karşısında olmak iyi olur ne güzel. Şimdi de yakında mısın annenlere, eskiden uzaktaydın sanırım.
İşini neden değiştiriyorsun, memnun değil misin?
Tatlıkedi yaniAyy anlamamki öle:)kac aylik onu de sen bana 2, 5 mu..simdide üç apt.var sadece abimin yaninda çalışıyorum dukkanda tam evin karsisi on adim falan:) gecen yıla kadar dört yildr anadolu Yakasnda idim simdi avr.cnm
Ssk li iş ariycm cnm abimin yanında yokta..cigdem kimdi?
Ayy anlamamki öle:)kac aylik onu de sen bana 2, 5 mu..simdide üç apt.var sadece abimin yaninda çalışıyorum dukkanda tam evin karsisi on adim falan:) gecen yıla kadar dört yildr anadolu Yakasnda idim simdi avr.cnm
Ssk li iş ariycm cnm abimin yanında yokta..cigdem kimdi?
Tatlıkedi yani
Evet tatlım, 2,5 aylık
İnşallah gönlüne göre iş bulursun canım