- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.041
hahahah iyi sıkmadın berbat kokuyor o aslında seninde içmen lazım balıkta yemiyorsun
aaa ne güzel maşallah sanaben eve kendimi zor atıyordum, kafamı kaldıramıyordum, namaz kılmak bile zor geliyordu tövbe tövbeee :26::44:
ne bileyim ilk başta bal sandım çokokrem kutusu gibi minik ıykkkkkk bayılıcaktım aman eksik kalsın poffff
omega 3 çok lazım eksiksin sen eksik eksik gezmevitaminini al
amannn beni bırakta karşımdakilerde eksiklik var acaba onlardamı balık yemiyo
evet ama hiç bişey anlamadım ben bu 1 yıldan :44:bana kalırsa bu aylarıma özel bişey bu yoksa bi ara eve gidip yatıp ertesi gün işe giderken kalkıyordum..
maşallah 1.yılınız dolmuş bizimkinin de doğumgünü geliyor patlıcam artık neyapsam diye diye
evet ama hiç bişey anlamadım ben bu 1 yıldan :44:
ben süpriz bişey hazırlamıyorum yaa, tek süprizim hediyemöyle yemekmiş pastaymış süprizmiş, ı ıhh, kusura bakmasın kocacığım, o bana hazırlasın bi zahmet, vaktim yok hiç walla
yani bence debende pek özel bişey yapamıcam bu sene hem maddi çok açılamam hemde manevi hiç fikrimyok
şubatta en büyük hediyesini alacak yeter
Evet hayırlısı canım ya
Evet bugün hediyemi ayarladım nihayet, yarın elimde olacakama bir plan yapmadık, zaten benim yapacak da halim yok açıkçası. Eşim benden önce geliyor eve, o yüzden evde süpriz hazırlayamam. 1 gün önceden hazırlıyım desem, evde olmayacağız o gün. Ben hediye aldım, gerisini de kocam ayarlasın canım, aaa herşeyi de ben mi düşüneceğim di mi ama
Bir de benimki hediye almayalım aşkım dedi, ben de tamam dedimSelam kizlar,
Dün paldir küldür kapatip kaçmak zorunda kaldim sef basima dikilince
Yeterde artar bile o hediye canim
Dedigin gibi birakta erkekler düsünsün birazda :99: biz kendimi paraladigimizla kaliyoruz
Valla ben esimin dogum gününe hic bisey yapmadim bu sene, o çok mu yapiyor sanki kizdigimdan yapmadim bende
Ben de hediyemi geceden vericem ama bu gece mi yoksa pazar gecesi 12de mi veririm bilemiyorumgünaydın ;
bizim yine klasik olur o gün annemler kayınvalidemler bize gelir birlikte kutlrız bir gün öncesinede minikbir pasta alırım bu sene yada belki küçük kek yaparım kendimgece 12 den sonra da beraber kutlamış oluruz..
hediye işini de halledersem tamamdır aklımda ufak tefek hediye seçeneklerim var
parfümü bitti mesela alabilirim , kızım adına şirin bi hediye almak istiyorum hediyelerimi geceden veririm tamamdır işte
Ben de hediyemi geceden vericem ama bu gece mi yoksa pazar gecesi 12de mi veririm bilemiyorumpazara kadar sabredemiyorum ya
inşallah, biri beni durdursuuunnnsabret canım ya gününde ver
dur arkadaşım sakin ol
hahahaha biri sesime kulak verdi
yaa bugün elime ulaştığından beri içim kıpır kıpır, hemen vermek istiyorum, bi an önce kullanmaya başlasın istiyorum canım yaa
ya aslında çok heyecan verici bişey değil ama eşimin beğendiği telefonu aldım. Kullandığı telefonu da 3 yıl önce doğumgününde almıştım, o yüzden benden bu sene öyle bir hediye beklemiyordurne aldın böyle bu kadar heycanlandıran
hahahaha biri sesime kulak verdi
yaa bugün elime ulaştığından beri içim kıpır kıpır, hemen vermek istiyorum, bi an önce kullanmaya başlasın istiyorum canım yaa
inşallah canım benim inşallahhhsabret yahuu, çok güzel bi süpriz olucak bence