Sipaydi ye Yardım lütfen

aaa ne güzel maşallah sana ben eve kendimi zor atıyordum, kafamı kaldıramıyordum, namaz kılmak bile zor geliyordu tövbe tövbeee :26::44:

bana kalırsa bu aylarıma özel bişey bu yoksa bi ara eve gidip yatıp ertesi gün işe giderken kalkıyordum..

maşallah 1.yılınız dolmuş bizimkinin de doğumgünü geliyor patlıcam artık neyapsam diye diye

evet ama hiç bişey anlamadım ben bu 1 yıldan :44:
ben süpriz bişey hazırlamıyorum yaa, tek süprizim hediyem öyle yemekmiş pastaymış süprizmiş, ı ıhh, kusura bakmasın kocacığım, o bana hazırlasın bi zahmet, vaktim yok hiç walla

bende pek özel bişey yapamıcam bu sene hem maddi çok açılamam hemde manevi hiç fikrimyok

şubatta en büyük hediyesini alacak yeter

Selam kizlar,
Dün paldir küldür kapatip kaçmak zorunda kaldim sef basima dikilince

Yeterde artar bile o hediye canim
Dedigin gibi birakta erkekler düsünsün birazda :99: biz kendimi paraladigimizla kaliyoruz

Valla ben esimin dogum gününe hic bisey yapmadim bu sene, o çok mu yapiyor sanki kizdigimdan yapmadim bende

günaydın ;

bizim yine klasik olur o gün annemler kayınvalidemler bize gelir birlikte kutlrız bir gün öncesinede minikbir pasta alırım bu sene yada belki küçük kek yaparım kendim gece 12 den sonra da beraber kutlamış oluruz..

hediye işini de halledersem tamamdır aklımda ufak tefek hediye seçeneklerim var

parfümü bitti mesela alabilirim , kızım adına şirin bi hediye almak istiyorum hediyelerimi geceden veririm tamamdır işte

Bir de benimki hediye almayalım aşkım dedi, ben de tamam dedim ama dayanamadım aldım bakalım o ne yapacak
Anlaşılan senin bir doğum günü sinirin var geçmeyen İyi yapmışsın canım, o yapmıosa sen de kasma kendini tabi
Yıldönümünüzde ne yapmıştınız peki? Tüyo alayım senden

Ben de hediyemi geceden vericem ama bu gece mi yoksa pazar gecesi 12de mi veririm bilemiyorum pazara kadar sabredemiyorum ya

ne aldın böyle bu kadar heycanlandıran
ya aslında çok heyecan verici bişey değil ama eşimin beğendiği telefonu aldım. Kullandığı telefonu da 3 yıl önce doğumgününde almıştım, o yüzden benden bu sene öyle bir hediye beklemiyordur Şaşıracağı ve sevineceği için sabırsızlanıyorum canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…