- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.021
kendin çal kendin oyna diyorsun tek başıma napıyım burada
Selam tatlım hoşgeldin, tatil güzel geçti sanırım, fotolardan öyle anlaşılıyor
Teşekkür ederim canım, çok kötü günler geçirdim maalesef. Şimdi biraz daha iyiyim şükür, inşallah daha da iyi olacağım...
Sende ne var ne yok, ee tatilden de döndünüz artık senden de bi bebek haberi bekliyoruz
aaa aşkolsun, sen çaldın da biz mi oynamadık yaniii
tatlıkedi ; seneye yine görüşmek üzere ama o zaman benim kzıımda aranızda olacak üstelik size yaptıracağım eziyetleri tahmin bile edemezsin
bana sen bu ay kalmazsın ekim gibi falan güzel haberini alırız gibi geliyr
hahahah bana senin kizin çok asiri uslu olcakmis gibi geliyorneden bilmiyorum ama böyle hissediyorum
Insallah seneye kokos kizinlada görürüm sizleri sipaydim, cidden bu sene cok mutlu oldum görüsebilmis olmamiza
kk nickini unuttum kizin, zuzu muydu ne, o da gelsin 3. selimle evlendi evlencek olurlar bakarsin
Hayirlisi canim ben bisey hissetmiyorum valla
bana pek öyle gelmiyor şimdiden içeri de kuduruyor ee ilk 4 ay çektiklerimi unutmadım da halaama olsun öyle de kabulum
bunu yazarken bile pıt pıt oynuyor dönüyor bişeyler yapıyor bugün coştu
zuzu evet onu kızıma yaklaştırmayı düşünmüyorum hatta göstermeyi de ama bakarız sizin için belki görüştürürüm
dün kurabiye yaptım sırf ondan yemek için yarın evlenir bu kız yapcam dedim ya kınanda
arkasından ne güzel konuşuyorumayrıca bende çok memnun oldum inşallah seneye de nasip olur
Belli olmaz bebişin ne zaman geleceğiyettim gariii ben burdayim 365 gün Allahin izniyle
Deryacim kötü günler geçirdigini tahmin edebiliyorum, ama senin güçlü biri oldugunuda hissediyorum, umarim kolaylikla bunu asip ikinci bebegini saglikla kucagina alirsin canim.
Hosbuldum canim, cok sükür tatil süperdi yaa aklim fikrim tatilde hala
Simdik ben beklemiyorum bebek haberiDaha klomeni yeni basladim kullanmaya, ilk seferlerde tutmaz canim sanmam o yüzden biraz daha bekleyebilirsin, Tabii Allah kimseye aratmasin, tez zamanda isteyene bebis versin insallah
akşam oldu artık, evinde yatarsın mis gibinapıyım . yemek yedim öylebir ağırlık çöktü ki yatasım var
oyy masallah masallah o saglikli olsunda anasida teyzeleride ceker onun yaramazliklarini
hahah zuzu hadi yine iyisin sayemde yigenimizi görebilceksin
ay kurabiyelere yorum yapmayi unuttum benellerine saglik canim ya nasilda güzel yapmistin hakkaten sirf onlar icin evlenilebilir yani
Belli olmaz bebişin ne zaman geleceğiBen de hemen olmaz diyordum ama oluverdi işte Şimdi ben dinlenme ve toparlanma sürecindeyim, sonra yine çalışmalara başlıcaz. Belki seninle tertip oluruz
akşam oldu artık, evinde yatarsın mis gibi
akşam oldu artık, evinde yatarsın mis gibi
eneeeeemmmmm ne oluyo burda bakemmmmgörücem kızını anladınmı hatun gösterme evine gelirim olmadı camdan girerim olmadı kapıdan girerim olmadı enişteyi beklerim arkasından eve girerim
ayarlarım valla hatta dün kürabiyekeri gördükten sonra sahte kına yapasım geldi
eve gidince bana bişeyler oluyor valla enerji patlaması yaşıyorum
göstermem sen anasına saydır sonra kızımı görmek iste yok öyle
eneeeeemmmmm ne oluyo burda bakemmmmgörücem kızını anladınmı hatun gösterme evine gelirim olmadı camdan girerim olmadı kapıdan girerim olmadı enişteyi beklerim arkasından eve girerim
mecbuuuur napalım çekeceğiz
yarın sahte nikah ayarlar kesin dur geliyor
hahahahaha
hayirrrr sahtekarlik yok ayarlasin evlensin bi an önce ben ona ne kurabiyeler göndertirim
kendim yapamiyorum senin gibi bari yollayim
yok yaaa ne saydırması sana öyle gelmiş
tabi tabi
akşam gel bize sana özel fırında balık yapcam mis mis
susss bayılıcam valla şimdi.....dün komşudayım torunu balık yağı içmesi lazım böyle minik bal kutularında gibi şekli bi tane de bana verdi bak funda halanda içicek diye bende bal sandım anam bi bakayım üstünde balık yağı yazıyo küt diye gidicektim nasıl fırlattım bilmiyorum
Evet hayırlısı canım yaoluruz insallah Deryacim kismet bakalim hayirlisi olsun ikimiz icinde
Bu arada 1 yilinizin dolmasina az kalmisneler planliyosun napicaksiniz
ne de çabuk geciyor evlendikten sonrasi yav
aaa ne güzel maşallah sanaeve gidince bana bişeyler oluyor valla enerji patlaması yaşıyorum
göstermem sen anasına saydır sonra kızımı görmek iste yok öyle