- 11 Mart 2008
- 56.600
- 4.466
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.981
Yok canım evde değilim ama işim zaten masabaşı olduğu için şimdilik sıkıntı yok. Eve gittiğim gibi de yatıyorum zaten
Çok şükür kanamam ya da lekelenmem yok, Allah korusun ama eğer başlarsa o zaman ilacın dozunu arttıracak dr. ve belki o zaman rapor da verebilir. Şİmdilik çok sıkıntım yok, sadece endişelerim var işte :44:
İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağıma alırım meleğimi
çok sağol sipaydicimgeçmiş olsun canım. inşallah hiç bişey olmaz genelde doktorlar küçücük ihtimalde bile düşük olabilir diyorlar
sen yine de dinlen zaten bu zaman da kafanı kaldırman zordur
büyüsün sağlıkla inşallah
çok sağol sipaydicim
benim kanamam fln yok ama progesteronum düşük çıktı, o yüzden kanama olabilir dedi doktorum. İnşallah olmaz tabi:26:
senin nasıl geçiyor? ufaklık nasıl bakalım
Tabiki canım ya, nasıl her insanın özellikleri bir olmuyorsa her hamilenin de çektikleri bir olamazinşallah olmaz canım..
ben hiç anlatmayım iyi diyip geçeyim zira geleceğinden korkabilirsin( şaka bir yana )
öyle böyle idare ediyoruz işte her hamillik bir değilmiş bunu çok iyi anladım artık kimseyi tınlamıyorum.
şu ayda şöyle olur diyenlerin hepsi yalancı çıktı hala kusuyorum 4. ayımıza girdik böyle işte
bebeğin keyfi gayet yerinde hayatından memnun anasına çektirdiği eziyetten zevk aldığını bile düşünüyorum
Tabiki canım ya, nasıl her insanın özellikleri bir olmuyorsa her hamilenin de çektikleri bir olamaz
Kimisi 9 ay bulantı çeker, kimisi hiç çekmez, bunu standardı yok maalesef
Neyse ki onun keyfi yerinde, öyle olunca sen de bazı şeylere seve seve katlanırsın.
Yeğenime laf atma, yapmaz o öyle yaramazlıklar
İnşallah canımkatlanıyoruz canım sağlıklı olması şuanda herşeyden önemli
büyüdük biraz inşallah bundan sonra daha sakin aylar bekliyordur bizi
kalp atışlarını duydun mu ? sen
İnşallah canım
Yok henüz kalp atışı için gitmedik, erken de gitmek istemiyorumKeseyi görmek için acele ettim, ilkinde göremedim, moralim çok bozuldu. O yüzden şimdi 8 haftalık olmayı bekliyorum. Randevumuz 2 hafta sonra, inşallah duyarız :26:
Kesinliklebiz 4. hafta da keseyi gördük 7. hafta da kalp atışını
ama doktorun ağzından çıkan ufacık olumsuz bişey bile kafa da binlerce soru işaretine sebep oluyor.
8. hafta da kesin duyarsınız garantili olurondan sonra ayda 1 kontrol olur 2 li teste denk gelir
Kesinlikle
Görünmeme ihtimalini bile bile gittim ama yine de çok moralim bozulmuştu, o yüzden gerek yok aceleye
evet ben de o günleri iple çekiyorumbüyüsün kuzucuk sonrasın da gidip görmek daha keyifli oluyor
evvetttHamileler toplantisi olmus burasi
evet ben de o günleri iple çekiyorumkuzumun ağzını burnunu ellerini görebilmeyi
evvetttbuyur sen de gel
10. haftada görünce ben şok olmuştumgeçen hafta da ellerini parmaklarını bile gördük
oyyy ne güzelll, yerim ben o parmakları
Darısı başıma inşallahbenim ilk hedefim kalp atışlarını duyabilmek
inşallah sipaydicim inşallahhhbu gittiğinde duyacaksın inşallah
kızlar hepinizin şimdiden bayramını kutluyorum, sevdiklerinizle birlikte çok güzel bir bayram geçirmeniz dileklerimle, hepinizi öpüyorum
Kızlar selam...
Sipaydicim bebeğimin kalp atışlarını duyamadım. Ve onu kaybettim...
Çok üzgünüm ama artık hamile değilim...