- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.641
h geldın cnmmmSpaydii ben geldim ablaa nasılsınız ??
Selam kızlarr
böcümm bence elbise gayet güzel
kocan nası bişiy istiomuş ki alla :26: neyse eğer bunu giycek olursan altına siyah platform topuklu bi ayakkabı giy bence saçlarınıda dağınık toplat bence açarsan sipaydininde dediği gibi elbisenin bi anlamı kalmaz kapkara bişiy olursun çünkü elbisenin önüde kapalı
buarada kimin düğünüydü:26:
Saç modelleride güzelmiş ama bence başka kıyafetlerde değerlendir o saçları
h geldın cnmmm
ahh bı bılsem cnm ne ıstedığını
dün işteydı ve tek şansım dün almaktı resım yolluyorum hepsıne bı bahane buluyo sonra fenalık geldı bunu aldım bununda sırtındakı şeriti beğenmedeı önüde cok kapalıymış
tam topuz değilde dağınık olabılır ama ben özellıkle kestrcektım bu düğün için saklamıştım ondan uzun salık model beğendım
bakarsın elbıse başka alırsak yaptırırım olmadı bununla ancak dağınık topuz
kuzenımın cnm
elbisenın tek kötü tarafı etek ksmı tül bı rüzgar cıkarsa başıma geçer o kadar
selam kizlar
böcük elbise hakkaten cok güzelmis canim güle güle giyin
sipaydi ve mutlu gibi bende sacinin toplanmasindan yanayim daginik topuz harika olcaktir
sagdic mi olcaksiniz bu arada kuzeninin dügününde ?
sipaydi sende güle güle kirlet cici evini
bitsin artik su pazartesi
selam kizlar
böcük elbise hakkaten cok güzelmis canim güle güle giyin
sipaydi ve mutlu gibi bende sacinin toplanmasindan yanayim daginik topuz harika olcaktir
sagdic mi olcaksiniz bu arada kuzeninin dügününde ?
sipaydi sende güle güle kirlet cici evini
bitsin artik su pazartesi
aman boşver nasılsa ybancı düğünü deilmiş etek uçarsa
evet ya bitsin artık bu çileee
Kızlar selam, nasılsınız?
bizim işyerinde yine kk engellendi, gelemiyorum
inşallah en kısa zamanda düzelir.. Görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Spaydii ben geldim ablaa nasılsınız ??
Kızlar selam, nasılsınız?
bizim işyerinde yine kk engellendi, gelemiyorum
inşallah en kısa zamanda düzelir.. Görüşmek üzere kendinize iyi bakın
böcük kedi mutlu nasılsınız şirin salı gününden herkeslere günaydın
iyyim cnm sen nasılsın
uff olmuş ayağım yaa dün babet gymıştım su toplamış parmağm basamıyorum sımı eczaneden krem aldrcam bıde patlatcam orayıcumaya kadar ıyıleşsınkı topuklu nasıl gıyerım
bıde akşam beğenemedık elbıse kocem ısrarla aldığımı beğenmıo onun beğendıklerını ben almıyorum cok açık dıyorum öle almadan geldık eve belkı bu akşam bakar alırız
son bi soru dünkı elbısemı gysem sıyah mı yoksa kırmızı mı ayakkabı alım elbıse önü açık mı alım kapalı mı dün ayakkabı gördümde elbıse almadan almaym dedımm eğer bugunde alamazsak o elbıseye göre bı ayakkabı almam lazım
bence hiç dokunma o patladı mı daha çok yakar yanını ayakkabı giyerken yara bantı falan takarsın
en sinir olduğum şey canım ya çok can yakıyor
elbiseye tekrar baktım.
kırmızı olmaz bunun altına dore yada zımbalı ayakkabı olur kemer kısmındaki gibi uyumlu
shotekten bak modellere valla hepsine bayıldım ekleyim buraya dedim ama hepsini giyebiliimben
daha az topuk daha spor diyorsan da
Topuklu Ayakkabı - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann
bu olabilir
patlattım gıttıcanım yanmadı antıseptık kullanıp sardımcnm düzelır bıraksam cunku daha cok canım yanıyordu cumaya kadar böle düzelır dıye düşünüyorum
evt kırmızı olmaz
ekledığıne baktımda ben onu gıyememcok alışmışım düz tabana ben duramam ınan neyse ben en kıbarından sıyah bı ayakkabı alım
o zaman babet gibi bişey bakacaksın
babet aldım cokta uyyo elbıseme ama babetı ılerleyen dakıkalarda gymek ıcın aldım
kemal tancada bı ayakkabı beğenmıştım ona bakarız aksam alırız ınş kalmıştır tektı cunku olmadı gycem kot tşört gtcem düğüne
uzun eteklı abıyeler cok şık ama mını eteklılerde yok o şıklık
gunaydın bende geldım alırmısınız aranıza
modeli nasıl canım.
hoşgeldin tabiki de gelebilirsin nasılsın ?
kapalı topuklu on kısmı yuvarlak cok kıbar duruyo öle bişi keşke resmını cekebılseydım nettede göremedımkı
sagol cnm ıyıyım sen nasılsın ?modeli nasıl canım.
hoşgeldin tabiki de gelebilirsin nasılsın ?
iyim cnm sen