- 11 Mart 2008
- 56.600
- 4.466
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.521
aynen
bulursun cnm dolaşınca
bende yarın elbıse bakcam bıde saçlarımı nasıl yaptrsam karar veremedım
internetten saç modeli bak benimde bu hafta saçımı halletmem lazım.
sana yana perçem gibi model de yakışır kullanabilir misin bilmiyorum ama
bahsettiğim 1. resimdeki gibi
sonra kullanmakta zorluk çeker mıyım öle kestrsem acaba çünkü süreklı topluyorumya:26:
çok kısa kestirme ama sürekli toplarım dersen hiç kestirme bence sıkılırsın
süreklı olmasada işte topluyorum cnm özellıkle enseme saç değınce huylanıyrm zaten terlıyorsun falan yazın cekılmıo alışmadığımdanda cok açmıyorum gezme tozma harıç
anladım dene bi çok kısa kestirm topladın mı tel toka ile onu da toplarsın
bakcam cnm nasıl güzel olursa artık kuaför bı fıkır verır kolaylık söyler
elbısede bakcam yarına strpaplez olup saçlarım böle dalgalı olabılır ama straplez ıle rahat olamam dıyede korkuyom hıc gymedımdememışlerımden düşer dıye korkuom
aynen kuaför fikir verir.
onu da denemen lazım rahat eder misin etmez misin yorum yapamam ki
onuda artık beğendığım bır elbısede denerım baktım cıx olmaz onun yerıne farklı yönlere gıderım
yarın çaışmıyorsun demı
buradan çıkana kadar belli değil.her saniye plan değişebilir bizde
Sipaydim günaydın
Eşinin sınavı inş iyi geçmiştir, hakkınızda hayırlısı olsun
Bende yazlık kışlık işine giriştim cmt ama daha anca 1 bavulla ugraşabildim bitiremedim hepsini ben bavullara doldururyorum bakalım bende bu haftaiçi bitirmeyi planlıorum kısmet bide benim çok yerim yok kışlıklarımı kaldırmadan yazlıklarımı çıkartamıorum bikaç parça bişiy çıkarttım henüz halletmem gerek
Pazardan aldıklarını güle güle kullan buarada
sipidim eşin için hayrlıs olsun cnm ınş güzel sonuç alır
dedığn paşanın resmınıde gördumcok şeker
ıyı gezmışsın b.köy pazarını ben cok sevıyorum bekarken süreklı gıderdım evlenınce bıde uzak kaldı ama yaz geldı artık gıdılır.
kışlıkları benımde kaldrmam lazım belkı akşama o işlerımı hallederım
mutlucumgünaydın şekerımmm
bende cumadan annemlere geçtım 2 gün orda ıdım sankı haftalardır ordaydımcok dolu dolu geçtı
cuma akşamı abımlerde kaldım ctesı sabah anneme kahvaltıya gıttım annem babam ve ben kahvaltı yaptıksonra babamla gezdık baya eksıklerını aldık babam valızlerını hazırladı
sonra annemle yaprak sardık öğlen abımler işten geldı hep bırlıkte yemek yedık sonra yengemle gezdık akşamları komsularıma arkadaşlarıma gıttımpazar gene gezdık baya güzeldı
akşam yolcu ettık annem cok ağladıcok üzüldüm yaaa
akşamada enıştem getrdı eve ablamlarla bıraz oturduk bızde öleee gectı h sonum