Sipaydi ye Yardım lütfen

üstekı resım senın dediğn gıbı mı

alttaknıde ben beğendım dün ses yarışmasına baktım 2 dk kadar orda bı kızn saçı cok güzeldı bırı sarışın kız dığerı kumral kumral olanı tam benım ıstedığımden
ondan bulamadım netten
alttakı ekledığımın uçları daha buklelı ıdı

anladım dene bi çok kısa kestirm topladın mı tel toka ile onu da toplarsın

bakcam cnm nasıl güzel olursa artık kuaför bı fıkır verır kolaylık söyler

elbısede bakcam yarına strpaplez olup saçlarım böle dalgalı olabılır ama straplez ıle rahat olamam dıyede korkuyom hıc gymedımdememışlerımden düşer dıye korkuom

aynen kuaför fikir verir.

onu da denemen lazım rahat eder misin etmez misin yorum yapamam ki

buradan çıkana kadar belli değil. her saniye plan değişebilir bizde

çalışmazsın ınş cnm

benım cıkmam lazım öğleden sonra banka işlerım var kdv ssk falan şimdıde yenı fatura bstrmıştım onu programda dızayn yapıp,bırıken faturalarımı kesmem lazım

bu matbaayada sinr oldum ya kardeşim bana fatura örneğı gönderın dıyorum bana dıyolarkı sen bul hazırla bıze yollasız dedım ne iş yapıyorsunuz orda
neyse ben başka yer bulurum dedım sonra bana neyse yolladılar hemen allam bı logo yapmışlar cocuk bıle daha ıyısını koyardı dedım bu ne ya burası araç servıs yerı logoyu araç ıstıyorum bu sefrde bana dıo sızın beğendığınız var ıse yollayın koyalım dedım ben sızınle çalışmam bızım patronun arkadaşı önermış bıde adam aradı dedı sorun ne anlattım hemen bana logo yolladılar beğendım yanı onlardan cok ben yaptım gene dizayn işiniama 3 günde ancak geldı işlrımde bırıktı
şimdılık sızı öpüp gelmeye çalışacağımı bıldırıyorum

Cumartesi günü mevlüte gittim. ve tabiki bakırköy pazarına da gittik çok şirin şeyler var ya bayıldım hepsine ama tabi bizim çok zamanımız da yoktu mecbur hızlıca gezdik döndük bir kaç parça bişeyler aldım.
akşam da o yorgunlukla yazlık kışlık işlerimi hallettim gardolap bitti sadece daha işlerim var inşallah bu haftaya bitirmem lazım cumartesi gelecek kadın ile birlikte bahar temizliğimizi yapcağız

pazar eşim sınava girdi saat 07:00 de düştük yollara 9 dan 2 ye kadar 5 saat kapı da onu bekledim. şansı çok az ama Allah büyük belki de herşey güzel olur hiç bilmiyorum.. sonra yürüyerek tophaneye geçtik arkadaşlar geldi 2 saat yürümüşüz.
tophaneden de kalktık bize geçtik yemek ye çay iç yoruldum ama oğlu ile oynamak çok keyifliydi valla

Sipaydim günaydın

Eşinin sınavı inş iyi geçmiştir, hakkınızda hayırlısı olsun

Bende yazlık kışlık işine giriştim cmt ama daha anca 1 bavulla ugraşabildim bitiremedim hepsini ben bavullara doldururyorum bakalım bende bu haftaiçi bitirmeyi planlıorum kısmet bide benim çok yerim yok kışlıklarımı kaldırmadan yazlıklarımı çıkartamıorum bikaç parça bişiy çıkarttım henüz halletmem gerek

Pazardan aldıklarını güle güle kullan buarada

günaydın tatlım.

bizim 1 vakumlu poşet oluyor işte diğerleri normal kalıyor gardolabım da hepsini kaldırmıyorum haftaiçine benimde daha işlerim var ayakkabıları halletmem lazım iş bitmez ki.

1 poşette verecek ayırdım gelen kadının kızına veririm zayıfta kız çok yakışır hepsi

sağol canım blog yazmam lazım ama pc başına oturamıyorum

sipidim eşin için hayrlıs olsun cnm ınş güzel sonuç alır
dedığn paşanın resmınıde gördumcok şeker
ıyı gezmışsın b.köy pazarını ben cok sevıyorum bekarken süreklı gıderdım evlenınce bıde uzak kaldı ama yaz geldı artık gıdılır.
kışlıkları benımde kaldrmam lazım belkı akşama o işlerımı hallederım

mutlucum günaydın şekerımmm

bende cumadan annemlere geçtım 2 gün orda ıdım sankı haftalardır ordaydımcok dolu dolu geçtı
cuma akşamı abımlerde kaldım ctesı sabah anneme kahvaltıya gıttım annem babam ve ben kahvaltı yaptıksonra babamla gezdık baya eksıklerını aldık babam valızlerını hazırladı
sonra annemle yaprak sardık öğlen abımler işten geldı hep bırlıkte yemek yedık sonra yengemle gezdık akşamları komsularıma arkadaşlarıma gıttımpazar gene gezdık baya güzeldı
akşam yolcu ettık annem cok ağladıcok üzüldüm yaaa
akşamada enıştem getrdı eve ablamlarla bıraz oturduk bızde öleee gectı h sonum

amin canım inşallah hakkımızda hayırlısını veriri Rabbim.

hepimizin haftasonu yoğun geçmiş yaz geldi artık sokaklarda buluruz kendimizi

hee bide dayımın torunu oldu onu sevmeye gıttık dün cok tatluydu yaadayımın adını koymuşlar

bugünde dökülüyorum ve cok uykum varakşam olsada yatsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…