- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.501
evet yaa bugün 2 günlük çalıştım resmen
afiyet olsun
aşkolsun ama yaa, ben de evde çalıştım ki dün, dermişimdün yatıp bugun çalışana oh olsunnncok kıskandım çünkü
sağol cnm saat 4 olmuş akşama yemem artık meyve yeter cok geç kaldık ya
akşama yemek yapmam lazım ama kolaya kaçıcam valla en ıyısı ben akşama yemek yapmayımtavık çıkartım fırına atarım yanına bıde pılav yeter ayranla
bu akşam kendme bakım yapcemduş alcam epılasyon falan bıde kıtap okuycam.enazından sona yaklaşımkı cuma bıtsın hatta cumaya kalmasın h sonu gezme derdındeyım
aşkolsun ama yaa, ben de evde çalıştım ki dün, dermişim
evet yemek için geçe kalmışsınız, ben yedim de acıktım bile, eve gitsem de yemek yesem diye düşünüyorum
benim de bakım zamanım geldi ama bu akşam yapamam, muhteşem yüzyıl gecesi bu gece
yarın akşam da olmaz, amacuma ya da cumartesi kesin yapmam lazım. Pazar düğün var, çarşamba da doktor randevum var, temiz ve bakımlı olmam lazım:115:
ne yalan söyliyim, haftasonunun yorgunluğu çöktü, hiç bişey yapmadım desem yeridirçalışmadın demı
cok gec kaldık hemde ama ben zeytın peynır getrmıştım kahvaltı için yemıştım onlardan ıdare ettım sonra bıde yemek yedım bugunluk yetr evde abur cubur yerım
hıc dizim yok ne kadar güzel yanı aslında yalan dünyayı sevıyorum ama onuda yarım ızlıyorum genelde ve son zamnlarda ızledım.umutsuz ev kadınlarıda h sonları vakıt oluyo yada netten ızlııom onların dışnda dizim yok
ben bu akşam halledım yarın kocem olur diğer gün zaten eve uğramadan gıderım anamlaraöle
ne yalan söyliyim, haftasonunun yorgunluğu çöktü, hiç bişey yapmadım desem yeridir
eve iş götürdüm, kapağını bile açmadan geri getirdim bugün. ev işi desen anca günlük dağınıklığı topladım ve 1 çeşit yemek yaptım
eee güya dizim yok diyordun, daha ne kaldı ki izlemediğin
walla benim tek takıntım bu, başka diziler olsa da olur olmasa da olur
yalan dünyayı seviyorum ama sapıttılar onlar da bi var bi yok
bide tatlıkedinin yüzünden intikam'a merak saldım bu ara, ama pek denk gelip de izleyemiyorum, eğer geç saatlerde tekrarı denk gelirse bakıyorum biraz. Genelde fragmanlardan takip ediyorum ben diğer dizileri
sen bu akşam hallet hallet
bak o konuda haklısın, günde 2 dizimiz yok en azındancok yoruldun desene dün sen
en ıyısını yapmışsın aman işimi biter bu dünyanın
len 2 dizi dedım ne kaldıkı dıonmıllet hergun 2 dizi ızlıo hergune bı dizi yazıo aşk olsun
yalan dünya yoktu ptesı garıp dervış mı neydı o vardı o da komık aslında ama ben tv sevmım yaa
umutsuz ev kadınlarınıda asla kaçırmam bak bı o var
gündüz kuşağımda müge anlıo kadarcık
halledım dıom ya eve gıdınce bı ağırlık cöküyo bı tembel oluyom dıom aman sabah duş alırım sbaahın körnde 5 30 da uyanıyom sankı kara geçtımakşamdan yapsana demı
bak o konuda haklısın, günde 2 dizimiz yok en azından
neyse tembellik etmede hallet işlerini akşamdan
ben kaçıyorum, yarın görüşürüz
Günaydınlar günaydınlar
Günaydin kizlar
deryaw intikam dedin icime heyecan düsürdün ben unutmustum bugün intikam var
neeee cabuk gelio persembeler yaneyse daha iyi zaman geçsinde tatil gelsin of
sipaydi iyi gelemem demissin insallah bisey demezler, calismiyorsun yani bu cumartesi
mutlu nerelerde acaba skype'da yok whatsapp'da yok :26::26: kk'de yok :26:
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar
gelemiyorum yoğunluktan, işler çok yoğun, Salıya kadar böyle sanırım.
Eğer herşey yolunda giderse salı günü buralardayım tekrar, iyi bakın kendinize, benim için dua edin, herşey yolunda gitsin :18:
Günaydın ;
herkese hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inşallah
günaydın cnm aminnn
bugun anneme gtcemmcok heycanlıyım yaa 2 gün bırlıkteyız ama sonra aylarca yok
ondan sonra yazın sen gidersin canım
akşam bize de iki analar gelecekşaka maka anneler günü de geliyr
ınş.cnm şartlar elverırde gıderız
ne güzel ben geçen hafta anneme cıcek ve hedıyesını aldım bu haftadada babama bişi almayı düşünüyorum bakalım
annen çıkmış aradan ..
bende düşünüyorum şimdiden ne alsam diye.