Sipaydi ye Yardım lütfen

10 mayısta kuzenın düğünü var ve ben daha bişi almadım
saçımı kestrcektım düğünden sonraya erteledım
kırmızı bı babet ve mını etek aldım ama düğün için değil
markafonıde cok güzel elbıseler oluyo uygun ve cok şık ınş.dışardada bulurum onlardan

kayık omuzlu mını eteklı sıyah bır elbıse ıstıyorum
yada ssıyah straplez olup göğüs kısmı tül
bulur muyum acep

bulursun tabiki de şimdi heryer onlardan kaynıyor vall.
addax mı ne orası çok ucuz internetten bakabilirsin.

bu sene bizim de düğünler fena 7 mayısata var kv gider herhalde biz gidemeyiz muğla da
altın alırız herhalde diye düşünüyorum..

çıkamadımda ya dışarı ınş.bulurum son çare net
aslında geçen etek alırken bı elbıse gydım o da olabılır
tam bahar renklerı vardı
üst kısmı sıfır al tül şeklınde astarlıydı yeşil sarı falan kocaman cıceklerle harıkaydı alt kısmıda sankı kemer varmış gıbı baya bedenı saran mını eteklı bişi ıdı 40 tl falandı
olmadı ona bakarım ama altına sarı yada yeşil babet almam lazım yada topuklu ama topuklu ıle horon mu tepılır

h sonu annemlerın ordan bakarım cnm bende

evt bızde alcaz aslında şuan alsak ıyı olur 135 tl yarm alırız belkı ama daha 3 oğlu daha var ve onlarında evlenmesı ykın çeyrek yeter dıye düşünüyorum

beğendiysen bir daha dolaş bulursun.
biz bu cumartesi annemle cumartesi pazarına gideceğiz oradan da bebek mevlüdüne
pazardan yine bir sürü şeyler alırım çok güzel şeyler var ya internetten aldığım etek kolye geldi
bugün hemen giydim

3 oğlu daha varsa çeyrek yeter bencede

cuma annemlere gtcem ctesı pazar gezerım annemle
hem annem bana cok hedıye almak ıstıyor ıdı diğer kardeşlerıme aldı ben bı beğenemedım gönlu olsun dıye o elbıseyı anneme aldırabılırım ılla alcam dıyo çunku ben yok dersem kafasına göre alıo ve ben kesın beğenmıyorum

bızımde burda ctesı pazarı var sırf kıyafet cok gezemedım ama pazarlar harıka oluyoo
nasıl etek aldın cnm resmı var mı bıde kolyenın

evt ya yeter zaten ödemelerımız cok fazla bu ara arttırmak ıcın bişi alamıyorum
diğer cocuklarınada haksızlık olmaz

eşimin birinden alacağı vardı namıssız bugunn gıt yarın gel bugun gıt yarın gel snir olduk en sonunda adam telefoncuydu eşimde alacağına karşılık samsung S III aldı kımseye ıyılık yaranmaz

blogta vardı canım eklemiştim

SIII güzel canım benim

blogta vardı canım eklemiştim

SIII güzel canım benim

blog adresını yenıden alablır mıyım
ılk gırıyorum hep başkası cıkıyo:26:sık kullananlarada ekleyemıyorum patron bakıy

güzel demekkı elınden düşürmuyo bana dıo harıkaymış bu sanada alalım he dedım tam alma zamanıayranı yok içmee...hesabı
mayıs sonu tanışma yıldönumu gıdıp almaz ınş.benım telım ıyı sevıyorumda ısterımkı olsun ama herşeyın zamanı var

özel mesaj ile yoladım canım.
gmail hesabın var ise takip edebilirsin...

telefon güzel ama ihtiyaç yok ise gereksiz bir para olabilir .. ben eşime diyorum gel sana S4 alalım diye ama ymiyor
o kadar para vereemem ben diyor.

tmm sağol
var bende açtım ama senınkı kadar güzel değilanlamıyorum bende ıstıyorum hergun yazayım ama sayfam senınkı gıbı görunmuyor yazılarımda öle
bende bakmıyorum bıle

yok cnm telım ıyı çalşıyo herşey tıkırında teknolojıye yetışılır mı paramıza hakket yazık enıştede benım gıbı düşünüyo ben o paraya kalın bılezık alırım dıyorum eşimegülüyoo hıc değilse yatırım dıyorum ama tel 2 ay sonra yarıya düşer fıyatı güzel ama bencede cok para yaa

ben aldım bizimki de elinden düşürmüyordu hatta bende alıyım demeye bile başladı ama hevesi gitti şimdi.
telefon aldığımdan beri pc ile işim olmuyr her işimi orada görüyorum

ben aldım bizimki de elinden düşürmüyordu hatta bende alıyım demeye bile başladı ama hevesi gitti şimdi.
telefon aldığımdan beri pc ile işim olmuyr her işimi orada görüyorum

ben elıme almadım sayılır daha pek dıkkatımı cekmıyo sanırım bıde teknolojı özurluyom ben ıstesemde bişiler edemem sankı benlığımı vermedığımden
hanı şu olabılır ıpad olabılır kıtapları onunla okuma şansım olabılır daha hafıf olur mu acaba

bugun hava güzel ama ben hala yelekleyım hasta olmaktan korkuyorum bıde bızım kızlar nerdelerkı

alışıyorsun. bir kaç güne.
ama kitap okumak bana kalırsa zevkli olmaz sayfa çevireceksin sonra o kitap kokusunu çekeceksin içine

hava güzel evet bugün onun için renk renk giyindim

alışıyorsun. bir kaç güne.
ama kitap okumak bana kalırsa zevkli olmaz sayfa çevireceksin sonra o kitap kokusunu çekeceksin içine

hava güzel evet bugün onun için renk renk giyindim

alışırım demineyse ben alırken kocamın telının coktan modası geçecekıster ama vermem

haklısın ben hatta buna cok önem verıyorum kıtaplarımı artık saklıyorum küçük notlar tarıhler düşüyorum ödünç bıle vermıyorumcok nadir yada
kocaman kıtaplığım olsun ıstıyorum bıde

ben sabah camdan baktım ıyı ıdı ama işyerımın burası cok soğuk oluyo dağın başı o yüzden yelekleyım hala ıstıyorumkı tşört gıyyım şort mını etek renk renk neyse az kaldı o döneme ınş.

evet canım en güzeli yine elle tutulur kitap

o döneme girmedik daha bugün etek giydim ama yine çorap var üstümde yarım kollu ama hırkam da var

evet canım en güzeli yine elle tutulur kitap

o döneme girmedik daha bugün etek giydim ama yine çorap var üstümde yarım kollu ama hırkam da var

elle dokunmak en güzeli

az kaldı ama ınş.
ne dıycem sana lımon dılımlerı yapmışsınya ben nar ve portakal ılede yapıyorum onu hatta meyvelı sodalarlada harıka olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…