Sipaydi ye Yardım lütfen

ohh üstümden yük kalktıdarısı sızlere

sipidim isim cok hoş ıkı ısımde harıka olur sende hep erkek isimlerı düşünmüşsün ben hep kızım olsun ıstıyorum sen erkek bızım ters olmasın bu iş

hiç kız ismi düşünmedim daha Mina ismini çok seviyordum bir aralar ama oda gitti.
oğlum olsun işte hazır ismi de hazırken

size koca bir sayfa yazdım döktüm ama bi sorun oldu, hepsi gitti. yazdıklarımı da unuttum

sipaydicim yağız efe ya da yağız hamza güzel bence
bizim de oğlumuz olursa sanırım 2 isimli olacak, ama kızımız olursa tek isim istiyorum hayırlısı bakalım...

tatlıkedicim kadın doğumdan randevu aldım 2 hafta sonraya, hematoloji için de yarın şansımı deneyeceğim, olmazsa fakülteyi arayıp 1 ay sonraya randevu alacağım :26:

böcükcüm ben de normal güneşlik yaptırsaydım keşke diyorum atar makinaya yıkardım ama eşim stor olsun zebra olsun deyip durmuştu o zaman. şimdi vericem eline fırçayı, çıkart bunları balkona yıka bakalım diyeceğim bakalım napacak, sanırım buna hakkım var
bu arada ben de en çok yatak odamın tülünü seviyorum

kızlar mutlu buraya neden hiç yazmıyor, bişi mi var? sabah geldi baktı ama yazmadı

DeryaW ben okuyup okuyup kaçıyorummm

yok tatlım bişiy yok bugün tam yazıyordum buraya pat die birisi geldi kapatmak zorunda kaldım sonra tekrar yazmaya yeltendim geçmişi okurken kaldı gene öle yani bide bugün bütün gün şu yemek şeyinin geçmişini okudum

Yemek yarışmasına katıldımda burda bugün oylama başladı ama kapatmşlar bi aksilik oldugu için tekrar açılır heralde

size link atıyım benim yemegim ENGİNAR DOLMASI VE FINDIKLI KABAK SALATASI :) baştan 3.

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html

henüz oyum sıfır daha kendim kendime bile oy veremeden kapandı ama açılcak inş bekliyorum

okuyup okuyup kaçınca ben de acaba mutlu beni sevmiyor mu diye üzülmeye başlamıştım
merak ettim canım, aman sen iyi ol da, gerisi boş
yaa ben de hala sipaydinin bloğuna, böcüğün 5 taşına, senin yemek yarışmana, tatlıkediciğin tupper sayfasına bakacağım, ama hala elim ermedi yaaa, sürekli bi iş çıkıyo, denetlemeler yaklaşıo da bizim :26:

yok canım bnmm olur mu hiç öyle şeyyy

neyse en azından unutmuosun neler yapcagını o bile bişey ben hep unutuyorum
benm anket açılsın hatırlatırım sana
işyerinde olunca böyle oluyor tam bişey yapıyım derken bişey çıkartıolar ugraş dur

senin nasıl gidiyor neler yapıosun

Deryaw fakulteyi arayıp şimdiden alsana randevu bu süre zarfında zaman geçmiş olurdu diğeri yine olmazsa mecbur ona gideceksin.
olursa gitmezsin arar iptal edersin.

Ömer gibi adaletli
hamza gibi güçlü kuvvetli olsun hep aklımda bu iki isim var ama bakalım yanına ne olacak

aman canim al mutlakada gün gectikce zaman giriyor araya bak :26:

--

sipaydi ömer ismi hosuma gidiyor sakin durgun insanlarin ismi gibi geliyor bana

bende erkek için vefat eden kardesimin ismini koymak isterdim ama annem/babam kendini nasil hisseder bilmiyorum soramam bile böyle biseyi
adi eraydi... ay gibi parlak erkek demek... yakisikli kuzum benim melek oldu 1 yasinda... ben 5 yasindaydim ozamanlar..

erkek ismi baska hiç düsünmedim adi ile gelir zaten insallah
ama kiz ismide Belinay'i cok istiyorum insallah esimde sever => Peygamber çiçegi demek

ben hep yğız efe diyordum sonra bi ara Ege olsun efe çok var dedik.
İsmin kişilikle alakası olduğu için Ali ömer hamza 3 ünden birisini olsun dedik

kız ismi düşünmedim ya Allah büyük

ben hep yğız efe diyordum sonra bi ara Ege olsun efe çok var dedik.
İsmin kişilikle alakası olduğu için Ali ömer hamza 3 ünden birisini olsun dedik

kız ismi düşünmedim ya Allah büyük

Ege daha güzel bencede; hayirlisi olsun dedigin gibi Allah büyük
bide sen yagiz diyorsun bak ben yazamiyorum bile karakterden dolayi.. istemezmisin ingilizce karakterler olsun yani yumusak g ve ı zor olur belki ilerde kullanimi falan :26: hep bunu dusunuyorum ben :26: ismimden dolayi cok cekiyorum cünkü fransizlar zor söylüyor adimi

ver elıne yıkasın bencedeıstemekle olmuo bazı şeyler bıde zorluğunu görsun

anket açılsın bıze söle bacumm
görüntüsünü bğendım eğer doğrusuna baktım ıse

benım yeğenım var ömer faruk
zaten HZ ÖMER FARUK ismin tamamı bızde tamamını koyduk ve bılmem isim kişiliği yansıtır mı ama o yeğenım 5 yeğenımden cok ama cok farklı
cok adetletlı gercekten daha 5 yaşında ama haksızlığa gelemıo ablası var 9 yasında onu cok koruyo yada bazen ablası annesıne babasına bişi desın hemen dıokı anne babama bağırma falan
bıde KURAN okuyoomaşallah benden cok dua bılıyo hele o sofra dualarını ne kadar uzun ve zor hep okuyo
maşallah
bı tane daha yeğenım var adı ali nihat
nihat hatıpoğlundan dolayı koyuldu ali yi ıse geçen yıl benm cok cok sevdığım komşu dedem koymuştu

bu arada altın ne kadar düştü130 tl çeyrek ben 170 ıken aldığımı bılıyorum amma zarardayım suanneyse altın uzun vadede kazandırır
ınş.100 tlden aşağı düşer almaya başlarım o zaaman şimdı takıpteym

günaydın arkadaşlar.

cemre kötü yola düşmüş galiba hava berbat yağmurlu bulutlu ne ararsan var güneş hariç gününüz güzel ve bereketli geçsin

Haklısın aslında canım ama fransızlar normalde bile doğru düzgün konuşamıyr ki bi fransız karşıma geçiğ benimle konuşşsa inan küfür ediyor zannederim. onun için 2 isim istiyorum 2. ismi kullanır.

bide arada kaynayan harfe dikkat ediyorum mesela mehmet herkes memet diyecek
yağız ismi bende delilik ya sürekli istediğim bir isim ama inan bana belli olmaz son anda koymayabilirim bile..

mutlu ; oyumu verdim canım

böcük günaydın

aynen ya bu hava nedir böylee bide soğuk geldi geri sabah gelirken dondum resmen :26:

buarada tşk ederim tatlım oyun için aynından kısmet olurda bigün evime gelirseniz söz veriorum yapıcam size

buarada yağız ismi bence çok güzel bi isim erkek için çok ağır oturaklı anlamıda gayet güzel ve kaç tane yağız tanıdıysam çok efendi insanlardı

tatlı kedim sende haklısın kuzumda ne isimler ver bunlar yanında mükemmel kalır yabancılar için biz değiştircemize onlar öğrensin

benim erkek isimlerinden aklıma başka neler geliyor Demir ismide hoşuma gidiyor bide Rüzgar başka Orkun ismide güzel bence
kız ismi olarak bi eylül seviyorum başkada yok aklımda bide tatlı kedinin ismiyle Yağmur seviyorum

hava buz gibi dün bide biz maça gittik sonra yine tophaneye

Rüzgar ismini de çok seviyorum unısex isim ama erkeğe daha çok yakışıyor.

yağız dedim mi de gözüme hep esmer bir çocuk geliyo

hava buz gibi dün bide biz maça gittik sonra yine tophaneye

Rüzgar ismini de çok seviyorum unısex isim ama erkeğe daha çok yakışıyor.

yağız dedim mi de gözüme hep esmer bir çocuk geliyo

Rüzgar bence erkek ismi ya kıza yakışmaz ben hiç duymadımda

Yağız çok güzel isim ya, esmer uzun boylu yakışıklı kenan imirzalıoğlu gibi bi adam geliyor benmde aklıma düşününce

Rüzgar bence erkek ismi ya kıza yakışmaz ben hiç duymadımda

Yağız çok güzel isim ya, esmer uzun boylu yakışıklı kenan imirzalıoğlu gibi bi adam geliyor benmde aklıma düşününce

bizim arkadaşın kızı rüzgar canım

aynen valla benim eşim ve ailesi kara böcek gibiler esmer olması yüksek gerçi abim ve ben sarı tonlardayız özellikle abim

BUĞLEM: Cenneti müjdeleyen melek

ESLEM: Allah'a tesim olmak anlamında canım.değerlendirebilirsin.(hem kız hem erkek için olabiliyo)

(ek isim olabilir ) DUHA: (Ar.). 1. Kuşluk vakti. 2. Kur'an-ı Kerim'de 93. surenin ismi. -Kız ve erkek adı olarak kullanılır.

kk dan baktım kız isimleri bunları beğendim bak.

Eslem harika bir isimmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…