- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.261
aynen öyle oldu vallla canım bugünde kocamla yine gideceğim malum doymam lazım iyicegeçen haftanin acisini cikariyor gibisin
ya biz konusali bi hafta mi olmus yanibana daha cok oldu gibi geldi
hadi iyi eglenceler size
günaydınnnnnnnnnnnnnn
eşkıya yı ızlıycemm bugunde
çalış azcık çalış
çalış çalış nereye kadar:)keyf yapıyorum valla arada bı ıkı fatura kesıyorum hakkımı yemeyım
arada 2 tuşa bas kopyala yapıştır falan iş yaptığını görsünler
yok bırı gelınce çalışıyormuş gıbı yapıyompatronda elını ayağını cektı oh gel keyfım gel
oh valla diğer tarafa ne zaman geçeceksin belli mi
bu hafta aslında orda olmak ıstedım ama bu hafta burda çift haftalık alcam parayada ıhtıyacım vardı kaldım bu haftada. bıde marttın ılk haftası bı alacağım var en fazla o kadar kalabılırım burda.
yada konuşcam akşam usta ıle belkıde haftaya orda başlarımama akşamları gıdıp yapıyorum işlerını fatura falan ıdare edıyorum
aman ne çalışcammaksı gıbı patronda bişi ısterse ınanılmaz kıbar oldu görsen bı fatura kescem bu benım işim ya adam kaç kez teşekkur edıo umursamıyorum belkı cıkcamı anladı
KONUŞTUN MU patronla gideceğini biliyor mu ?
yok cnm konuşcam cıkcam gün derımartık
akşam arkadaşla buluşucaz kocamda evde maça gitmeyecek
kulaklarım çınladı sankim:))))))))))
evet senden bahsettim dün
dün sanki diğer buluştuğumuz günler gibiydi yağmur kısmı
dikkat et canım kendine bende elimdeki işi bitirmeye çalışıyorum. ve bir an önce akşam olsun istiyorum kocamı özledim
dikkat et canım kendine bende elimdeki işi bitirmeye çalışıyorum. ve bir an önce akşam olsun istiyorum kocamı özledim
selam kizlar nasilsiniz napiyosunuz
hafta arasi olmus bugün, yetiscek islerle ugrasiyorum ben..
bi bakayim dedim yemekten gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?