Sipaydi ye Yardım lütfen

günaydınlarr günaydınlarrr
Yaşasın hafta ortası olduu bugün çarşamba ve muhteşem yüzyıl gecesiiii
Akşam olsa da eve gidip keyif yapsam tv karşısında

oh valla diğer tarafa ne zaman geçeceksin belli mi

bu hafta aslında orda olmak ıstedım ama bu hafta burda çift haftalık alcam parayada ıhtıyacım vardı kaldım bu haftada. bıde marttın ılk haftası bı alacağım var en fazla o kadar kalabılırım burda.
yada konuşcam akşam usta ıle belkıde haftaya orda başlarımama akşamları gıdıp yapıyorum işlerını fatura falan ıdare edıyorum

aman ne çalışcamm aksı gıbı patronda bişi ısterse ınanılmaz kıbar oldu görsen bı fatura kescem bu benım işim ya adam kaç kez teşekkur edıoumursamıyorum belkı cıkcamı anladı

KONUŞTUN MU patronla gideceğini biliyor mu ?

Napıonuz canlarrr

Sabahtan beri yediğim çikolatanın haddi hesabı yok deli gibi çikolata bisküvi yiyorum canım tatlı bişiyler çekiyor

3 fincan adaçayı içtim elim ayağım donuyor ısınamadım bi türlü

hasta olcak galiba sabah çok zor kalktm zati üşümekten bide trafik vardı 9.45 di işe geldiğimde 7.40de evden çıktım şaka gibi normalde 7.40da çıkıyorum 8.20de işte oluyorum bugün trafik felçti hiç oynamadı arabalar yerinde patrona haber verdim triplerde gene sanki bilerek geç kaldım erkende çıktım

selam kizlar nasilsiniz napiyosunuz

hafta arasi olmus bugün, yetiscek islerle ugrasiyorum ben..
bi bakayim dedim yemekten gelince

dikkat et canım kendine bende elimdeki işi bitirmeye çalışıyorum. ve bir an önce akşam olsun istiyorum kocamı özledim

selam kizlar nasilsiniz napiyosunuz

hafta arasi olmus bugün, yetiscek islerle ugrasiyorum ben..
bi bakayim dedim yemekten gelince

Hoşgeldinn tatlımm

evet bu hafta çabuk geçti Allahtan inşallah perş cumada çabuk geçerde haftasonu dinleniriz bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…