Sipaydi ye Yardım lütfen

ben dün yaptım.

ama yarına ne yaparım bilmiyorum. karnıbahar kızart tavuklu yemek yap karnım hiç aç değil ya yemek aklıma geldikçe miğdem bulanıyor

karnibahar alip kizarticam bu hafta evde yok suanda
aa biber doldurayim en iyisi, biber vardi dolapta unutmustum..

miden niye bulaniyor öglen dokunan bisey mi yedin ?

Son düzenleme:
Kızlar kocamın koynunda uyuyamıcam da ondan gitmek istemiyorum.. Abuk sabuk bi vardiyada bu hafta, görüşemiyoruz hiç hiç gidesim yok eve hiçççç
sipaydicim bugün yemekte bizde beşamel soslu tavuk vardı, çok güzeldi

hmm Allah sabir versin kuzum ya haftaya düzelir insallah.. :26:

afiyet olsun beşemal sosun girdiği herşeyi çok seviyorum

aynen ya cok lezzetli oluyor

Günaydınn kızlarr

Dün zaman geçmedi bi türlü akşama kadar dakka saydım resmen az kaldı die seviniyodum patron geldi acil iş diye sinirimden çatladım 6- 6bçk gibi ancak çıktım

Eve git yemek ye duşa gir derken saat olmuş ztn 12 sonra tv karşısında sızmışım, çok üşüyorum ya gene 2 gündür neyseki bugün klima biraz etki ediyor dünden daha sıcak

2 sabahtır cırcır oluyorum üşütmekten galiba, bide adet olmam gerek halen olmadım olsamda rahatlasam

buarada yüzüğümle birazcık sorunum var taşı hafif sallanıyor gibi bide büyük gelmeye başladı ya :44: alırken parmaklarım şişti galiba:26: Yarın o tarafa ugrarsam biraz daralttırcam

aslında herkes değiştir taşı düşer diyor ben ilk başka bi yüzük begenmiştim ama bu yüzüğü sevgilim begendi bende bunu aldım ve değiştirmek istemiyorum :26:

taşı için napabilirm ki:44:

günaydın mutlucum
ben de çok üşüyorum hala, boğazım şiş, hapşurup öksürüyorum, burnum bi tıkanıyor bi akıyor anlamadım ben de :2::2::2:
üzerimde atlet, 3 kat kazak ve bir de önlüğüm var. Klima da kalorifer de full

bir de yüzüğün çok bol değilse, parmağından düşmüyorsa daralttırma canım. bu sefer ellerin şiştiğinde çıkartamazsın. taşı için de aldığınız yere götür, sağlamlaştırsınlar taşını...

bende 1çıtçıtlı body 1atlet bide kazak var ama çok kalın değil

üşüyorum ya bildiğin titriyorum resmen sabah kalın bir kazağım vardı çokta sevdiğim onu giycektim yeni yıkandı bi baktım küçücük kalmış çekmiş güzelim kazağım sıcacıkta tutuyordu

yüzüğüm baya geziyor parmağımda wcde falan düşer diye korkuyorum hep normaldede yüzük takan biri olmadığım için hala alışamadım çok komiğim çok azcık daralttırmam gerek galiba çünkü bazen montumu giyerken bile çıkıyor :44:

bugün farklı renk ojede sürdüm dur koyıyım remini

çok sıcak yıkandı heralde kazağın:26:
hımm öyle mont giyerken fln çıkıyorsa birazcık küçülttür madem canım. ekle de görelim hem ojelerini hem de yüzüğünü

günaydınlar
böcükcüm iyi seyirler

sağol cnm aşk tesadüflerı severı ızlıyorum cok güzelmiş bı yandanda müge anlı ya bakıyorum cok sevıyorum bukadını
bı olay var özellıkle onun sonunu merak edıyorum o yüzden ara verıyorum fılme 1 e kadar

ayrıca gecmıs olsun cnm sanada

mutlucum benım yüzüğümde dönuyoo parmaımda ama sabhları parmaklarım şiş olduğundan daha rahat oluo öğleden sonra benımde bollaşmaya başlıo ama rahatsız etmıyo benı bence düşme aşamasında değil ıse değiştrme taşı içinde sağlamlaştrsınlar

ekledim ellerimde keçe gibi oldu nasıl sert soğuklardan bulaşık yıkamaktan fotografı görünce fark ettim
kışın öyle oluyor eller yaa maalesef.. ben sürekli krem sürmeme rağmen soğuktan kupkuru oluyo:26:
kimse görmesin diye masanın altından çekilmiş bir foto ojelerin de yüzüğün de çok güzel, ömrünün sonuna kadar parmağında olsun inşallah canım...

teşekkür ederim böcükcüm
aşk tesadüfleri severi sinemada izlemiştim, güzel film. Eşim daha askere gitmemişti sanırım izlediğimizde
Ben sevmiyorum müge anlı'yı, programını da çok sinir bozucu buluyorum annemle babam seyrediyorlardı da kızardım izlemezdim ben gündüz evde olunca. Benim derdim kendime yetiyor, milletin derdiyle kendimi şişiremem diyordum

Son düzenleme:
günaydin kizlar

maalesef yogunum bende bugün, bi sürü is birikti yine

kaçmaya calisirim arada kolay gelsin hepinize

* mutlu; yüzügün cok güzelmis canim güle güle kullan
ojen için, ben kirmizi ve visne cürügü renklerini çok severim.. bide mor ve lila...
onun disinda baska renk ojeyle aram yoktur pek
ama cok güzel sürmüssün

Merhaba

yine inanılmaz yoğun bir gün fenalık geldi müdür 2 de gidecek gitse de kurtulsam

kolay gelsin ikinize de

saol canımmmm aminn hepimizin inşallah

aynen masanın altında çekilmiş kaçak foto, benm ellerimde çok kuruyor krem arada sürüyorum ozmaan düzeliyor bi alışamadım şu kremi yanımda taşımaya

ay bende bi tv istiyom şuraya yaa ne güzel sabah programlarını izlerdim

kafamda kırardı artık patron televizyonu

Merhaba

yine inanılmaz yoğun bir gün fenalık geldi müdür 2 de gidecek gitse de kurtulsam

iyi hadi az kalmış sabret benimde patron öğleden sonra yok

saol canmm benmm

benimde vazgeçilmezim vişne çürüğü aslında çok begeniyorum bide açık tenli oldugum için daha çok yakışıyomuş gibi geliyor

yazları renkli sürüyorum özeniyorum herkeslerden

bugünde öyle deişiklik olsun dedim

böcümm seni alıntı yapmayı unutmuşummm
aşk tesadüfleri sever güzeldi bende sevdicemlen gitmiştim herkes çok agladım fln diodu ben sonuna kadar amannn hiç o kadar duygusal değil diyodum ki sonunda bogazımda düğümlendi kaldı içim acıdı çok
kalas sevgilimde etkilendi ama erkekliğe bk sürdürmemek için ses etmedi

yüzükte haklısın ellerim benmde terliyor şişiyor bikaç gün daha deneyim bakıyım ona göre karar veriyim

ben resmı göremedım:26:

ben cok gerıde kaldım cnm daha av mevsımını bıle ızlemedım ızlycem onuda
bende kayıp olaylarını sıkıcı buluyorum ama cınayetler ılgımı cekıyoomanyak mıyım neym şimdıde nevşehırlı hemsolarım kayıp onların sonunu merak edıyorm
Merhaba

kolay gelsın cnm

önemlı değil cnm
cok güzelmiş hatta incir reçelınden güzelmış bana öle geldı
dene cnm bı kaç gün ona göre karar verırsın

ben telefona tv iprogramı indirdim, ama daha test etmedim. Belki ben de müge anlıyı izlemeye başlarım bahaneyle

ben hep açık renk ojeler sürerüm hatta genellikle sadece parlatıcı sürerim. Vişne çürüğünü çok severim ama eşim sevmiyor, süremiyorum eskiden sürdüklerimin yerine sayıyorum ben de, ses etmiyorum

yemeğe gidip geliyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…