- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.901
haklisin aslinda haberler cok fena
cok mu geç gidiyor esin? yorgunsan bi is yapma erkenden yatip dinlen gece esini iyi yolcularsin
akşama ne yemeğiniz var
ben yemek yapmam büyük ihtimalle eve gider yatarım eşimde yok zaten geç gelecek uyurum belki
mantar tavıklı,pılav ve corba
akşama ne yemeğiniz var
ben yemek yapmam büyük ihtimalle eve gider yatarım eşimde yok zaten geç gelecek uyurum belki
izlememek en iiyisi hayvanları ızlıyorum daha keyıflı
12 ye doğru benım uyku saatım 10 ve 10da gözlerım kapanıo zaten 10 da yatıyorum ama sonra o arada yolcu etmek için kalkıyorumya uyması zor oluyo
eşim kalkma dıo öpüp gıdıo ama ben arkadan kapıyı falan kılıtlemem lazımyalnızm ya
mantarı çok seviyorum. her gün olsa bıkmam herhalde :125:
Dün aksam tavugu sosladim dolapta, 1 saatte o piser yanina pilav ve yesil salata yaparim diyordum..
hastaligin geçmedi galiba, uyuda kendine gel canim iyi olur
bende sevmıyrum:)tavıklarını yıyorum
speedy ayarlarini degistirdin galiba asagida gözükmeye basladin
hastalığım geçti gibi azaldı en azından yani
ama keyfim yok
evet görünmezliğimi kaldırdım
niye keyfin yok tatlim ya :26: esinin maça gitmesini mi takiyorsun ?
aksam kacta evde oluyorsun?
dayanamadim jinekodan randevu aldim persembeyeagrilar iyice halsizlestiriyor beni geçen ay bu kadar agrim yoktu regl dönemime yakin
ona taktım ya aslında gidip gitmemesi sorun değil ama bunalıyorum bana oluyor böyle arada bir işte eve gidince düzelirim
iyi yapmışın canm evli bir kadın sene de 1 kez mutlaka smear testi yaptırmalı gittiğinde yaptır istersen ben her sene gidiyorum 2 kez gittim topu topu daharahim kalınlaşması var dedi 2. gittiğimde
kalori sepeti diye site var orada üye oldum bugün 716 kalori almışım her gün takip etmeyi düşünüyorum
moralini yükseltecek biseyler yap aksam, mesela cok sevdigin bi film koyup battaniye altinda onu izle sevdigin abur cuburla :)
yada aksam güzelce sicak bi dus al mis kokular sür kendinle ilgilen oda iyi gelcektir, ne bileyim en kötü ihtimal koy dügün dvdni izle
kalori sepetine bende üyeyim ama orda iki saat ne yedigimi arayacagima kendim notlar alirim dedim ben kendim hesapliyorum..
geçen agustosta gitmistim dogum kontrol hapi yazdirmak için, 1 senelik yazdirmistim üstelik ama biraktim ya simdi bi kontrolden geçmek istiyorum hersey normalmi..
normalde önümüzdeki agustosta gel o testi yapalim demisti ama hapi biraktigim için hem simdi görünmek istiyorum hemde testi yapicaksa yapsin..
Rahim kalinlasmasinin ne gibi zararlari var hamileligi etkiler mi? :26:
eve gidip yatmak en güzeli olacak uyumasam da tv karşısında dinlenirim belki evi temizlerim duruma göre halime göre davranırım artık. kemer kargoya verilmiş gelir biraz onu denerim...
bende ağustos ayında gidiyorum ilk evlendiğimde de öyle gittim 2012 yılında da .. görünmende fayda var ..
çocuk istediğinde hemen olmayabilir demişti. başka büyük etkisi var mı hiç bilmiyorum pek sallamadım açıkçası
sallamada zaten bosver kafaya taktikca ters etki ediyor.. Allahima sonsuz sükürler olsun ki simdi herseyin caresi var, senin en güzel lafin zamani geldiginde aratmasin Rabbim yeter
bendede prolaktin yeteri kadar yüksek degildi ben kendi kendime regl görmedim hiç kücükkken :26: orda az gitmedim doktorlara annemle, ama çok sükür buraya gelince doktorlarin verdigi bi ilaçla basladi ve düzensizde olsa geliyordu kendi basina kontrol hapindan önce.. umarim simdide normale dönerim bakalim
ohhh göbekten eritcek hatun kemeride geldi
darisi bana dün aksam mekik çektim biraz yatmadan önce.. bu aksamda halim olursa yaparim
aynen öyle düşündükçe insan daha çok kuruyor bizim ailede de var mesela annemin 30*35 yaşları arasında komple yumurtalıkları alındı myomdan hep bunun için gidiyordum dr ama baktım çok takıyorum
şimdi düşünmüyorum bile. Rabbim en iyisini bilir aratmasın isteyen herkese nasip etsin inşallahbizi de o duygulara hazır etsin..
dr bana hemen çocuğun olmaz diyince güldüm o bile şaşırdı zaten şuanda istemiyorum dedim
bakalım gelsin güzel mi değil mi merak ediyorum bendemekik çekince üstümden tır geçmiş giib oluyorum
AMiN canim insallahhh
duygulandim bi an yazdigina, Rabbim isteyen kimseye aratmasinburda bi abla var 40 yasina girdi o kadar cok denediki cocuk icin bi türlü kismet olmadi. Hem türkiyede hem burda cok denedi tüp bebek yöntemini..
Ama esiyle aski belki ilk günkinden kat be kat büyük, birbirlerine asiri derecede baglilar ve harika bi ciftler gerçekten.. Rabbim en dogrusunu bilir, herseyin hayirlisi olsun ve o kadin esinden yana cok sansli ama bebek ve hamile görmeye dayanamiyoronu öyle gördükçe dua etmekten baska bisey gelmiyor elimden Belki diyorum bebeginiz olsaydi esinle bu kadar olamazdin diyorum bi sekilde moral vermeye calisiyorum
Off içim daraldi hüzünlü seylerle
Kemeri dene bakalim aksam, titreten bisey dimi?
aynen canım bende üzülüyorum böyle duyunca bizimde bi tanıdık var ve daha 26*27 yaşındadır. gencecik ama olmuyor işte Rabbim en doğrusunu bilr ama sürekli dua ediyorum ona inşallah olur diye..
bende bazen çok istiyorum olsun diye ama sorumluluğu çok fazla iştebide maddi açıdan bakması da düşününce olmuyor..
gelsinde inşallah daha kargo da
Haklisin daha bide maddi açisida var bu isin ben onu daha düsünmemistim, kendimi hazir hissedip hissetmedigime bakiyorum ama maddiyatta var malesef..
Annemle yine tartistik geçenlerde illa yap diyor geç olmadan, evliligimi oturtmadan istemiyorum, hazir bile degilim diyorum, hazir olcak ne var sanki diyor.. hic bi zaman calismadi hayatinda, beni anlamasi imkansiz, calisirken evliligin zorluklarini bilemez bide cocuk yüklencek sorumluluklara.. Ona göre demesi kolay anlamiyor beni, bidaha hihi diyip geçicem valla sinir ediyor anca beni
gelir heralde aksama :26:
evet canım bizi en çok sıkan maddi boyutu şuanda. onu da halledersek 2013 sonunda yaparız 2. yılımızda dolmuş olur.
benim annem anlayışlı çünkü çalışıyor ve çok iyi anlıyor daha yapma 3*4 sene keyfini çıkart çocuk oldu mu eskisi gibi istesenizde olamazsınız diyor.
yarına gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?