Sipaydi ye Yardım lütfen

biz iki tarafında tam ortasındayız ama herkesin gelebileceği kadarda yakınız yani.
o sadece baba tarafım hepsinin anası babası falanı filanı derken zaten acayip kalabalık oluyoruz
bide anne tarafım var onlar bunun 2 katı kuzen çockları bile evli yani

ben seviyorum bide gelen gideni birileri gelmese annemlere hadi gelin demeye başlıyorum

ciddimisin sadece baba tarafiydi demek

bizde aynen ortadayiz iki tarafada ama arabasiz gelmek zor ehliyeti olmayanlar pek gelemiyor Onlarda genelde kayinvalidemin arkadaslari tanidiklari falan..

Uzun süre gelen olmazsa bende özlerim gelenin gidenin olmasini.. Allah eksikliklerini göstermesin sevdiklerimizin

evet canım o sadece baba tarafım.. Allahtan eşimin ailesi öyle çok kalabalık değil bide onlar olsa hiç çıkamayız işin içinden

aynen benimde bazı tanıdıklar anneme geldi ama genelde bize geldiler evde kuran okuttum 2012 yılında o zaman çoğu gelmek isteyen gelmişti

amin canım Allah göstermesin.

bu aralar çok gerginim galiba ben yaaa herşeyi takıyorum eşim bugün maça gidiyor bundan bile sıkıldım her salı her salı..

Son düzenleme:
biter canım inşallah evinizde daha çok keyif yaparsınız.
umudum yok ama inşallah canım hayatımın son 4 yılı hep böyle gelen gidenlerle düğünden düğüne koşturmakla geçti de

benim de kuzenlerim çoktur, ama baba taraımdakilerle pek görüşmem. Anne tarafımla çok düşkünüz birbirimize. Bir de tek çocuk olduğum için hepsi kuzenden öte abi abladır benim için. Eşimin kuzenleri de çoktur o yüzden evlenen, doğum yapan hiç bitmiyor bizde bu nesil bitse bile kuzen çocukları büyüyor artık, hatta üniversite bitcek birinin bu sene. Seneye de o evlenmeye kalkar
Yani bizde düğün dernek bitmez canım yaa

o zaman 4 yıldır buna alışman lazım artık geç kalmışsın alışma konusunda
madem birliktesiniz hayat size böyle devam edecek bigün doğuma bigün düğüne acı günler olmasın yeter

Allah kabul etsin, cok iyi yapmissin kuran okutmakla, aslinda keske bende yapsam ya

canim öyle deme onlarinda ayri bi aktiviteleri olsun bizde ayri, iyidir.. Kafa dagitir iyi gelir bence.. Sende evde kendine biseyler bul, kitap oku, örgü yap seviyosun nasilsa

bak benimkide evlenmeden haftada 2/3 kere antrenmana giderdi, haftasonlari varsa maçi olurdu yoksa arkadaslariyla baliga giderdi simdi hicbirini yapamiyor sabah aksam benimle her zaman.. Ben git diyorum ama iste onun dogup büyüdügü sehire arabayla 30/45dk sürüyor o yüzden gitmeyi zorluyor.. Oraya bi tasinsak kendini aticak dogasina biliyorum
Her ne kadarda git desemde hiç istemiyorum gitmesini ama neyse onada yazik arkadaslariyla hic cikmiyor..

Bende gitme diyen birisi değilim birlikte olduğu kadar ayrı da vakit geçirmemiz lazım bu ikimiz içinde geçerli

ama şu sınav zamanı daha fazla önem verebilir. ne biliyim günde 1 saat çalışsan bile yeter işten çok zamanın olmuyor zaten diyorum. 1 saat oku zaten son 1 ay komple çalışmaya başlayacak

ama yok bişeyi 50 kere söylemekten de bıkıyorum. şu durumda yaptığı herşeye takarım gözüme batıyor.

anladim canim ama o daha iyi ayarlar calismasi zamani falan.. eger kazanmak istiyorsa sinavini eminim caliscaktir... kendi isteginin gelmesini bekliyordur kesin..

Son düzenleme:
kizlarrr napiyosunuz yemeginizi yediniz mi
spor yaptim geldim uzun zamandir gitmiyordum
bide yemegimi az yiyip çikolata yedim
60 kalorilik çorba kesfettim bi tas ondan içtim az bi salatayla.. sonrada cikolata yedim acayip krizim vardi dünden beri :26:

karikatür oku, yemek tariflerine bak, haberleri oku bi sürü yapcak sey var bossan

haberler iç karartıcı karıkatürlere bakardım ama gülecek düşüncek halı bulamıyorum suan kendımde off bı sıkıntı varkı sorma
akşam olsada uysam
uykum geldı bı onu ıstıyorum şuan
ama nerde eve gtcem iş dolu kocada evde bugungece gtcek o gececı olunca ben yolcu etmek ıcın geç uyyorum genelde uyyakalıyorum ama uykum bölününce tekrar uymakta cok zorlanıyorum

haklisin aslinda haberler cok fena

cok mu geç gidiyor esin? yorgunsan bi is yapma erkenden yatip dinlen gece esini iyi yolcularsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…